May 23, 20231 yr 5 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Njega sam smetnuo s uma. To bese oko Rio Tinta? Mislim da se motao oko te teme, a bio je aktivan i u onoj priči o AV i Nebojši ako se ne varam.
May 23, 20231 yr Author To sa Zoranom M. i UG medijima postaje malo neprijatno....shiit has hit the fan.
May 23, 20231 yr 20 minutes ago, Frank Pembleton said: To sa Zoranom M. i UG medijima postaje malo neprijatno ....shiit has hit the fan. Biće tu postepenog omekšavanja verovatno, ali konkretno sada je Maja to lepo odradila.
May 23, 20231 yr 34 minutes ago, Milošica said: Bio je i Bratislav Jugović iz Čačka. Da da levičar iz Čačka ,posle onih izbora ,ali nema ga posle toga ,nije ispunio očekivanja Đida dakle pustili niz vodu,ima samo prođu kod Maje i Nataše ,stara prijateljstva
May 23, 20231 yr I kako je prosla Zorana? Ne misle valjda da je operu, pa nemamo mi pamcenje zlatne ribice.
May 25, 20231 yr vratite stanislavu pak na n1 sad od 13h... vrlo je korisno za pripremu onog što dolazi nezadrživo
May 25, 20231 yr 34 minutes ago, slepa živana said: vratite stanislavu pak na n1 sad od 13h... vrlo je korisno za pripremu onog što dolazi nezadrživo
July 21, 20231 yr idiot, kreten, budala,veljković koji vodi dnevnik non stop prekida mariniku tepić u izjavama oko anketnog odbora.
July 25, 20231 yr On 21.7.2023. at 19:57, djordje geprat said: idiot, kreten, budala,veljković koji vodi dnevnik non stop prekida mariniku tepić u izjavama oko anketnog odbora. Imaju oni taj manir prekidanja u pola recenice..jutros Nevena(koju malko i gotivim), je prekidala Milivojevica u pola recenice, bas bode usi..inace mi je to prilicno grozan i iritantan manir..ne samo u medijima, u zivotu..ono, pusti sagovorniak d azavrsi recenicu, pitaces ga psole sto si htela