Jump to content
IGNORED

Nova S

Frank Pembleton

Recommended Posts

Posted

Njega sam smetnuo s uma. To bese oko Rio Tinta?

Posted
5 minutes ago, Jimmy Kowalski said:

Njega sam smetnuo s uma. To bese oko Rio Tinta?

Mislim da se motao oko te teme, a bio je aktivan i u onoj priči o AV i Nebojši ako se ne varam.

Posted

To sa Zoranom M. i UG medijima postaje malo neprijatno

....shiit has hit the fan.

• +1 6
Posted
20 minutes ago, Frank Pembleton said:

To sa Zoranom M. i UG medijima postaje malo neprijatno

....shiit has hit the fan.

Biće tu postepenog omekšavanja verovatno, ali konkretno sada je Maja to lepo odradila.

Posted
34 minutes ago, Milošica said:

Bio je i Bratislav Jugović iz Čačka.

Da da levičar iz Čačka ,posle onih izbora ,ali nema ga posle toga ,nije ispunio očekivanja 

Đida dakle pustili niz vodu,ima samo prođu kod Maje i Nataše ,stara prijateljstva 

Posted

I kako je prosla Zorana? Ne misle valjda da je operu, pa nemamo mi pamcenje zlatne ribice.

• +1 1
  • Haha 1
Posted
56 minutes ago, Milosh76 said:

Bio je i Sormaz

dva puta

Posted

vratite stanislavu pak na n1 sad od 13h... vrlo je korisno za pripremu onog što dolazi nezadrživo

Posted
34 minutes ago, slepa živana said:

vratite stanislavu pak na n1 sad od 13h... vrlo je korisno za pripremu onog što dolazi nezadrživo

image.png.1e471146645ad40a73bb25c49443cb35.png

• +1 1
  • Wub 3
  • Haha 1
Posted (edited)

:D

Edited by villiem
Posted

Screenshot_20230528_202245_Brave.thumb.jpg.aca97de3743f104b90130c4749917a76.jpgMožda i treba šiftovati fokus, peotiv naselja nam tradicionalno dobro ide.

• Haha 1
  • 1 month later...
Posted

idiot, kreten, budala,veljković koji vodi dnevnik non stop prekida mariniku tepić u izjavama oko anketnog odbora.

Posted
On 21.7.2023. at 19:57, djordje geprat said:

idiot, kreten, budala,veljković koji vodi dnevnik non stop prekida mariniku tepić u izjavama oko anketnog odbora.

Imaju oni taj manir prekidanja u pola recenice..jutros Nevena(koju malko i gotivim), je prekidala Milivojevica u pola recenice, bas bode usi..inace mi je to prilicno grozan i iritantan manir..ne samo u medijima, u zivotu..ono, pusti sagovorniak d azavrsi recenicu, pitaces ga psole sto si htela

• +1 2