copkillah Posted February 17, 2023 Posted February 17, 2023 nepo baby mada ok, videćemo koji je kapacitet 1
Frank Pembleton Posted February 17, 2023 Author Posted February 17, 2023 Pa oni su doveli onu što priča kroz zube "jer je dobra na tviteru"...Tako da jbga ....shiit has hit the fan. 1
Fakundo Sava Posted February 17, 2023 Posted February 17, 2023 Jel mu je ona ćerka sa onom mankenkom sa kojom se smuvao još tamo 90ih , snimali neku reklamu ,možda za čuveni Ktitor 2
svashtabezneshto Posted February 17, 2023 Posted February 17, 2023 38 minutes ago, Frank Pembleton said: Pa oni su doveli onu što priča kroz zube "jer je dobra na tviteru"... Tako da jbga ....shiit has hit the fan. ana novaković? neslušljiva je, zbog nje sam znatno smanjila gledanje n1, ne mogu, kao da mi skače po lobanji i škripi kredom po tabli, istovremeno. mislim da se u poslednje vreme popravila (vesti nove ne mogu da gledam zbog užasnog afektiranja, kao da izgovaraju navodnike, crtaju italik glasom. ne znam zašto to rade)
Frank Pembleton Posted February 17, 2023 Author Posted February 17, 2023 ana novaković? neslušljiva je, zbog nje sam znatno smanjila gledanje n1, ne mogu, kao da mi skače po lobanji i škripi kredom po tabli, istovremeno. mislim da se u poslednje vreme popravila (vesti nove ne mogu da gledam zbog užasnog afektiranja, kao da izgovaraju navodnike, crtaju italik glasom. ne znam zašto to rade)Mislim da jeste.I meni je neslušljiva.......shiit has hit the fan.
Misko Posted February 17, 2023 Posted February 17, 2023 3 hours ago, Fakundo Sava said: Jel mu je ona ćerka sa onom mankenkom sa kojom se smuvao još tamo 90ih , snimali neku reklamu ,možda za čuveni Ktitor Aham..mama jedanput lepa, i dan danas, lepsa od cerke, moje skromno misljenje..
slepa živana Posted February 17, 2023 Posted February 17, 2023 ana novaković je piš živi jaka šminka, strogo isfenirana, kožnjak, ustanička ispred specijalnog suda... kad je najave ja sve čekam da zaurla nešto iz hevi metal repertoara a mija se javlja već neko vreme u jutarnjem sa početničkih reporterskih pozicija, nije bila loša... možda se u ovom intervjuu danas malo opustila pa joj se izotimale te poštapalice. sećam je se pre neku godinu kad je predstavljala dokumentarni film, feministička tema, čini mi se da je rekla da studira političke nauke. verovatno je do sada završila. verovatno vas nervira zbog feminizma. što bi reko tibor jona, feminizam ne nervira samo još mene i pokojnu rahelu ferari.
gone fishing Posted May 23, 2023 Posted May 23, 2023 Da, mora solak da promovise americku lobistkinju. Ipak oni rade za istu firmu 1
Milošica Posted May 23, 2023 Posted May 23, 2023 (edited) @Jimmy Kowalski Da. Edited May 23, 2023 by Milošica
Jimmy Kowalski Posted May 23, 2023 Posted May 23, 2023 Ako se ne varam, jedini od naprednjaka koji je ikada bio gost na Novoj bio je Djukanovic kod Obucine (tad je to zvanicno bio Newsmax).
Recommended Posts