Jump to content
IGNORED

MLB 2019

freakns

Recommended Posts

Posted

Kintzler zatvorio Cubse sa 3 vezana strajkauta. Prvi i drugi su bili stvarno majstorki (Baez i Bote). Oba puta sinker koji na prvi pogled ide van zone, ali zakaci istu dovoljno da bude strajk.

Posted

klasika Cubsa u playoffu... 1 run u dve tekme... pozitivna stvar, Cardinalsi su ispali od Padresa :D 

inace, u NL, central je imao cak 4 tima u playoffu. sva cetiri su out :o

Posted
1 hour ago, freakns said:

klasika Cubsa u playoffu... 1 run u dve tekme... pozitivna stvar, Cardinalsi su ispali od Padresa :D 

inace, u NL, central je imao cak 4 tima u playoffu. sva cetiri su out :o

AL Central je imao tri tima i sva tri su out :D. Jak bejzbol se igra u srcu Amerike, očigledno

Posted

Ufuf bile pune baze za ove u prvom, al izvukose se nasi bez poena.

Posted (edited)

Prodjose smaraci iz Tampe, tja. Nije da sam neki navijac Yankeesa, no uvek samza ekipe sa vrhunskim napadima. Rays-Astros, tu mi se niko ne svidja. Dodgers-Braves duel je vec nesto po mom ukusu.

Edited by Miljenko
Posted

cuj navijao covek u seriji za Yankeese.... pa gde ce ti dusa?!

al aj, ispali su, pa ti oprosteno :P 

Posted

Jbg, to je tim koji mi obicno donosi pare napadom. Ove iz Tampe ne mozes ni za glavu ni za rep uhvatiti.

Posted

prvi poraz Atlante u playoffu... ljudi su primili 6 runnova u prvih 6 tekmi. vodili 7-0 na pola sedmog u drugoj tekmi. i onda je krenulo. nekako izvukli tu drugu, sacekali ih zato u trecoj. ne znam kako misle da zaustave Dodgerse sada :s

Posted

Nadam se da hoće ali će ići ovo na 2-2 sad pa onda kreće show. 

TB all the way, uzimaju. 

Posted

napunise Kershowa... a ne znam sta se Raysi zajebavaju. its f-ing Dusty... uzeli Lightning, neka uzmu Rays... pa ako ima tu neki pattern, nek se nastavi :D

Posted

3-0, i dalje samo jedan aut. Ovo mozda bude reseno vec u prvom iningu.:rolleyes:

Posted

Buehler se maestralno izvukao iz problema; 3 singla, pa 2 strajkauta i ground out.

Posted

sta uvati sada Betts... mogu Bravesi kuci slobodno. sto je najgore, imao je i Riley hit da se izvuce za K na bases loaded, zveknuo posteno sa dva coveka on, uleti lopta u Bellingera... dva metra levo ili desno, 2 run double, easy...