Miljenko Posted October 2, 2020 Posted October 2, 2020 Kintzler zatvorio Cubse sa 3 vezana strajkauta. Prvi i drugi su bili stvarno majstorki (Baez i Bote). Oba puta sinker koji na prvi pogled ide van zone, ali zakaci istu dovoljno da bude strajk.
freakns Posted October 3, 2020 Author Posted October 3, 2020 klasika Cubsa u playoffu... 1 run u dve tekme... pozitivna stvar, Cardinalsi su ispali od Padresa inace, u NL, central je imao cak 4 tima u playoffu. sva cetiri su out :o
teacher Posted October 3, 2020 Posted October 3, 2020 1 hour ago, freakns said: klasika Cubsa u playoffu... 1 run u dve tekme... pozitivna stvar, Cardinalsi su ispali od Padresa inace, u NL, central je imao cak 4 tima u playoffu. sva cetiri su out :o AL Central je imao tri tima i sva tri su out :D. Jak bejzbol se igra u srcu Amerike, očigledno
omiljeni Posted October 9, 2020 Posted October 9, 2020 Ufuf bile pune baze za ove u prvom, al izvukose se nasi bez poena.
Miljenko Posted October 10, 2020 Posted October 10, 2020 (edited) Prodjose smaraci iz Tampe, tja. Nije da sam neki navijac Yankeesa, no uvek samza ekipe sa vrhunskim napadima. Rays-Astros, tu mi se niko ne svidja. Dodgers-Braves duel je vec nesto po mom ukusu. Edited October 10, 2020 by Miljenko
freakns Posted October 10, 2020 Author Posted October 10, 2020 cuj navijao covek u seriji za Yankeese.... pa gde ce ti dusa?! al aj, ispali su, pa ti oprosteno :P
Miljenko Posted October 10, 2020 Posted October 10, 2020 Jbg, to je tim koji mi obicno donosi pare napadom. Ove iz Tampe ne mozes ni za glavu ni za rep uhvatiti.
freakns Posted October 15, 2020 Author Posted October 15, 2020 prvi poraz Atlante u playoffu... ljudi su primili 6 runnova u prvih 6 tekmi. vodili 7-0 na pola sedmog u drugoj tekmi. i onda je krenulo. nekako izvukli tu drugu, sacekali ih zato u trecoj. ne znam kako misle da zaustave Dodgerse sada :s
Azdaja Posted October 15, 2020 Posted October 15, 2020 Nadam se da hoće ali će ići ovo na 2-2 sad pa onda kreće show. TB all the way, uzimaju.
freakns Posted October 16, 2020 Author Posted October 16, 2020 napunise Kershowa... a ne znam sta se Raysi zajebavaju. its f-ing Dusty... uzeli Lightning, neka uzmu Rays... pa ako ima tu neki pattern, nek se nastavi
Miljenko Posted October 17, 2020 Posted October 17, 2020 3-0, i dalje samo jedan aut. Ovo mozda bude reseno vec u prvom iningu.
Miljenko Posted October 17, 2020 Posted October 17, 2020 Buehler se maestralno izvukao iz problema; 3 singla, pa 2 strajkauta i ground out.
freakns Posted October 17, 2020 Author Posted October 17, 2020 sta uvati sada Betts... mogu Bravesi kuci slobodno. sto je najgore, imao je i Riley hit da se izvuce za K na bases loaded, zveknuo posteno sa dva coveka on, uleti lopta u Bellingera... dva metra levo ili desno, 2 run double, easy...
Recommended Posts