Miljenko Posted August 28, 2020 Posted August 28, 2020 Igraci kao da pokusavaju da upropaste sezonu ovim odlaganjima. Kao da vec nije dovoljno tesko promesati raspored, kada uleti neko pozitivan.
freakns Posted September 28, 2020 Author Posted September 28, 2020 krece nikad cudniji playoff... wild card sa 8 timova u obe konferencije, tekme se igraju na terenu bolje plasirane ekipe(best of 3, il po naski, na 2 dobijene) AL: Rays - Blue Jays Indians - Yankees pobednici igraju ALDS u San Diegu Twins - Astros A's - White Soxs pobednici igraju ALDS u LA ALCS se igra u San Diegu NL: Dodgers - Brewers Padres - Cardinals pobednici igraju NLDS u Arlingtonu Cubs - Marlins Braves - Reds pobednici igraju NLDS u Houstonu NLCS se igra u Arlingtonu World Series se igra u Arlingtonu generalno, Dodgersi su 7x jaci od svih ostalih zajedno, ali u NLDS mogu da nabasaju na Cardinalse, a to je 50-50 serijia(Dodgersi su 10x bolji tim, znaci 50:5 sanse, Cardsi dobiju jos 45% jer ih sere). jedno je ipak sigurno. bice dobrog baseballa
Miljenko Posted September 28, 2020 Posted September 28, 2020 (edited) Bas da vidim kako ce Padresi da puknu od Cardinalsa (mada stoji da su najtalicnija ekipa, od kada ja pratim MLB). Potencijalna Dodgers-Padres serija u Arlingtonu bi mogla biti pravi HR fest. Mozda i WS, no tu vec zavisi od toga ko ce proci. Edited September 28, 2020 by Miljenko
freakns Posted September 28, 2020 Author Posted September 28, 2020 2 hours ago, Miljenko said: Bas da vidim kako ce Padresi da puknu od Cardinalsa (mada stoji da su najtalicnija ekipa, od kada ja pratim MLB). Potencijalna Dodgers-Padres serija u Arlingtonu bi mogla biti pravi HR fest. Mozda i WS, no tu vec zavisi od toga ko ce proci. a tek ovi u Houstonu u onoj kutiji sibica di bi i ti i ja prebacili lopticu... Cubs, Marlins, Reds i Braves. tu sem Atlante niko nume lopticu da pogodi 1 hour ago, theanswer said: Indiansi uzimaju vece su sanse da Cardinalsi izgube jer nisu imali srece btw, jedan interesantan podatak. najbolji procenat dobijenih serija u playoffu imaju Marlinsi. 6-0, 100%. drugim recima, dva puta su u istoriji usli u playoff, dva puta osvojili world series. prvi je bio 1997., drugi 2003. te 2003. su imali ozbiljan tim koji su rasprodali oma posle. Miggy Cabrera, Pudge Rodriguez, Derrek Lee, Mile Lowell... strasan tim. trebali su doduse da ispadnu, ali se desio Steve Bartman, ali necemo sada o tome...
Miljenko Posted September 29, 2020 Posted September 29, 2020 Giolito redja udarace Athleticsa kao na traci. Domacin jos nije krocio na bazu, nakon pet ininga.
Miljenko Posted September 30, 2020 Posted September 30, 2020 (edited) Na Atlanta-Cincinnati picerski duel. Fried 7 ininga, uz 5 strajkauta, dva puta se izvukao iz problema, prva i druga baza i jedan aut. Bauer jos bolji, cak 11 Ks, tokom 7 ininga (cekam da vidim da li ce bacati i dalje). Imao je jednu kriticnu situaciju sa covekom na trecoj bazi i jednim autom, no Ozuna ispada u faul zoni, nakon fine rekcije catchera Redsa. Bauer je nastavio i u osmom iningu, lagani aut na prvoj bazi, a nakon toga i 12. strajkaut. Edited September 30, 2020 by Miljenko
freakns Posted September 30, 2020 Author Posted September 30, 2020 Bauer fenomenalan. tekma na pola 12., i dalje 0-0... Cinci upropastio par sansi
Miljenko Posted September 30, 2020 Posted September 30, 2020 Gledam i dalje. Najsmesnije je sto oba bullpena redjaju strajkaute. Matzek upao u problem, bez auta, da bi naredjao Ks kao na traci.
Miljenko Posted September 30, 2020 Posted September 30, 2020 Atlanta se ponovo iscupala, pune baze i jedan aut i nema poena i dalje. Keuchel za mene neocekivano los. Ryu se namucio u prvom iningu protiv Raysa. Meni ta njihova postava uopste nije upecatljiva, cini mi se da Toronto ima duplo bolji napad, minimum.
Strahan Posted September 30, 2020 Posted September 30, 2020 Twinsi su epski gubitnici u po vrhunski mec braves reds cubsi od 1-0 na 1-5 i tu je zanimljivo, oakland sam najmanje gledao veceras
Mercuzzio Posted September 30, 2020 Posted September 30, 2020 Baš je čudan ovaj raspad Toronta. Užasna odbrana
Miljenko Posted September 30, 2020 Posted September 30, 2020 Cardinalse kenja, kao i obicno. Njima je samo problem da udju u playoff, a onda je sve moguce.
theanswer Posted September 30, 2020 Posted September 30, 2020 Razočarali me Indiansi, ali bar se St Luis dobro drži
freakns Posted October 1, 2020 Author Posted October 1, 2020 14 hours ago, Strahan said: Twinsi su epski gubitnici u po vrhunski mec braves reds cubsi od 1-0 na 1-5 i tu je zanimljivo, oakland sam najmanje gledao veceras 1 pitch, zdravo dovidjenja... Hedricks bio odlican 6 inninga, ali ostao i u sedmom, presao 100 pitcheva i na 1 out single, single i onda HR napad Cubsa naravno nije corava vola ubo. sada se treba pouzdati u Darvisha koji je odvalio sezonu, ali nije bas poznat kao sjajan postseason pitcher... ako izvucemo, u trecoj ocekujem Lestera pre nego Millsa. al ajde da probamo doci do trece prvo
Recommended Posts