Mil@n Posted January 22, 2019 Posted January 22, 2019 Pa majku mu staru, što nisam znao da to košta bedna 3 eura mesečno? Evo preplatih se, gledam da skinem Sneke Peta, a saču gledam ko čovek sa pametnog teveja. Posle toga planiram office, kontam da je to humor koji će mi se svideti. Ima tu serija koje su kultne a gledao sam (kao npr boshc, parks and recreation i koješta), al ovaj topik može da nam služi da pričamo o sadržaju amazona jel... Ako ima topik praštajte, tražio sam :(
mustang Posted January 22, 2019 Posted January 22, 2019 meni amazon postao svakodnevan jos pre 3-4-5 godina, da sam tek u poslednjih par meseci pocela da smanjujem njegovu okupaciju u mojoj kuci. gledacu da ga svedem na minimum, ne svidja mi se sto ne vode racuna o svojim radnicima
ToniAdams Posted January 22, 2019 Posted January 22, 2019 Ja to samo zbog brze isporuke furam. Ne sećam se da sam nešto gledao. Znam da imaju retardirane vikinge i čoveka iz visokog.
Zverilla Posted February 6, 2019 Posted February 6, 2019 Bos - odličan High castle - mogli su i bolje Night manager - meh Goliath - horor koliko je loš Podli Perica - 'nako Startup - na kraju prve sezone sam, zasad mi se sviđa. Tek poneka rupa u priči, veoma zanimljivi likovi i odlični glumci
Mil@n Posted February 6, 2019 Author Posted February 6, 2019 (edited) Meni office kida. Spizdio sam pet sezona već prosto mi žao da gledam da mi traje duže. Karel je fenomenalan, ali ni malo lošiji a verovano i bolji je Rainn Wilson a.k.a Dvajt, čovek ubija. Humor je sjajan, sve mi se sviđa. Najveći komplimenti naravno piscima. Ima genijalnih zapleta i epizoda. Od ostalog a da sam gledao: - Boš - top - parks and recreation, sitcom classic koji svako mora da gleda... - Sneaky Pete, dobar, drži pažnju - Justified, jedna od najboljih serija modernog doba - vidim da imaju klasike koje nisam gledao a znam da ljudi gotive, CSI, Law and order, Shiled i sl. - this is us, planiram da gledam mislim da je hvaljen na forumu isto kao i - fleabag Edited February 6, 2019 by Mil@n
kud u maglu Simoviću Posted February 6, 2019 Posted February 6, 2019 dobra je prajmara, još neko da im nacrta kako se snima serijski program
kud u maglu Simoviću Posted February 11, 2019 Posted February 11, 2019 (edited) izgleda im neko nacrtao. homecoming. podseća na rubicon. 10 epizoda po 30ak min, predugo za celovečernji igrani film a može da se zbudži u seriju. probali i sve do poslednje epizode bili na tankoj granici da skliznu u dosadu i risajkl bin. međutim... odlična gluma, jako inteligentno igranje sa formatom slike, par odličnih sekvenci. džulija objasnila™ ispoštovaću i s02 Edited February 11, 2019 by kud u maglu Simoviću
kud u maglu Simoviću Posted February 17, 2019 Posted February 17, 2019 https://www.msn.com/en-nz/entertainment/movies/al-pacino-signs-up-for-nazi-hunter-series/ar-BBTF4FX evo prilike da zajebu kao sa čovekom iz visokog dvorca
Zverilla Posted February 20, 2019 Posted February 20, 2019 On 6.2.2019. at 8:08, Zverilla said: Startup - na kraju prve sezone sam, zasad mi se sviđa. Tek poneka rupa u priči, veoma zanimljivi likovi i odlični glumci Prerano sam ih nahvalio: Startup usrao motku u drugoj sezoni, a treća je negledljiva
copkillah Posted February 20, 2019 Posted February 20, 2019 On 18.2.2019. at 0:02, kud u maglu Simoviću said: https://www.msn.com/en-nz/entertainment/movies/al-pacino-signs-up-for-nazi-hunter-series/ar-BBTF4FX evo prilike da zajebu kao sa čovekom iz visokog dvorca što, šta ti je tačno ujebano u "Čoveku iz visokog dvorca"? :(
kud u maglu Simoviću Posted February 20, 2019 Posted February 20, 2019 tanko je. pokušao par puta i nisam odmakao od druge olovine druge epizode
ToniAdams Posted February 20, 2019 Posted February 20, 2019 36 minutes ago, copkillah said: što, šta ti je tačno ujebano u "Čoveku iz visokog dvorca"? :( u rangu a sta tacno zamerate ckoustom
copkillah Posted February 20, 2019 Posted February 20, 2019 4 hours ago, ToniAdams said: u rangu a sta tacno zamerate ckoustom grozan si, dobra je skroz
Recommended Posts