Timmy Posted January 27, 2019 Posted January 27, 2019 Jel vama Barbara stvarno riba ili ja ne kontam humor
Mil@n Posted January 27, 2019 Posted January 27, 2019 Neka debili sa ES smanje nekoga, pola se čuje Banjac pola ovi ispod. Hawaii Mate 10 Pro
renne Posted January 27, 2019 Posted January 27, 2019 Jel vama Barbara stvarno riba ili ja ne kontam humor Nije riba, nego ribetina
Mil@n Posted January 27, 2019 Posted January 27, 2019 Nije riba, nego ribetinaKad Timi neku opljune, znaš da je ženka za primer. [emoji849]Hawaii Mate 10 Pro
nisam ja Posted January 27, 2019 Posted January 27, 2019 ne mogu da gledam sad moram da gledam crtaće. šta kaže koreča?
Timmy Posted January 27, 2019 Posted January 27, 2019 Pogledajte bre samo nos i noge, nista dalje ni ne gledati. Uzas :( Al dobro ovde je i Azarenka ribetima.
nisam ja Posted January 27, 2019 Posted January 27, 2019 ne gleda se to tako timi. brah brah je najbolja u konkurenciji maca i koreče. i onda moraš da se ložiš na nju. tako se to gleda, a ne dal je lepša od neke miss venecuele.
Timmy Posted January 27, 2019 Posted January 27, 2019 Radovanje Vajde i Novaka... Kao dva dečaka, iskrena, nasmejana... Da ti suza krene
W.F.C. Posted January 27, 2019 Posted January 27, 2019 Ko da mu je cale, tako se iskreno uvek raduje Vajda. Strasan lik.
Timmy Posted January 27, 2019 Posted January 27, 2019 Just now, nisam ja said: ne gleda se to tako timi. brah brah je najbolja u konkurenciji maca i koreče. i onda moraš da se ložiš na nju. tako se to gleda, a ne dal je lepša od neke miss venecuele. E pa dobro onda. Za Maca jeste ribetina, a i za Korecu.
Mil@n Posted January 27, 2019 Posted January 27, 2019 Azarenka nije ribetina samo smo je branili kada si je proglasio rugobom. Ne znam šta Barbarinim nogarama fali, meni ništa, a što se tiče nosića, pa ne može da bude savršena... Al mi je volimo ovakva kakva je jer nismo navikli na savršene cice kao ti, Timmy... Mi prihvatamo i djeve sa "manama" jer ih i sami imamo :(
nautilus Posted January 27, 2019 Posted January 27, 2019 jel se samo meni cini da je nadal promenio nacin na koji igra u odnosu nono sto je igrao pre povrede? skracuje poene, ne ulazi u duge razmene, agresivniji je, cesce izlazi na mrezu, vise ulazi u teren. ok, kontam da to u ovoj izvedbi unistava 90% tenisera na turu ali ta igra je cist poklon za djokovica. to je odlucilo mec.
Jeremija Posted January 27, 2019 Posted January 27, 2019 Just now, ronin said: Riba je burazeru u svakom smislu... Super je Barbara, ništa joj ne fali...
Recommended Posts