January 27, 20196 yr Neka debili sa ES smanje nekoga, pola se čuje Banjac pola ovi ispod. Hawaii Mate 10 Pro
January 27, 20196 yr Nije riba, nego ribetinaKad Timi neku opljune, znaš da je ženka za primer. [emoji849]Hawaii Mate 10 Pro
January 27, 20196 yr Pogledajte bre samo nos i noge, nista dalje ni ne gledati. Uzas :( Al dobro ovde je i Azarenka ribetima.
January 27, 20196 yr ne gleda se to tako timi. brah brah je najbolja u konkurenciji maca i koreče. i onda moraš da se ložiš na nju. tako se to gleda, a ne dal je lepša od neke miss venecuele.
January 27, 20196 yr Radovanje Vajde i Novaka... Kao dva dečaka, iskrena, nasmejana... Da ti suza krene
January 27, 20196 yr Just now, nisam ja said: ne gleda se to tako timi. brah brah je najbolja u konkurenciji maca i koreče. i onda moraš da se ložiš na nju. tako se to gleda, a ne dal je lepša od neke miss venecuele. E pa dobro onda. Za Maca jeste ribetina, a i za Korecu.
January 27, 20196 yr Azarenka nije ribetina samo smo je branili kada si je proglasio rugobom. Ne znam šta Barbarinim nogarama fali, meni ništa, a što se tiče nosića, pa ne može da bude savršena... Al mi je volimo ovakva kakva je jer nismo navikli na savršene cice kao ti, Timmy... Mi prihvatamo i djeve sa "manama" jer ih i sami imamo :(
January 27, 20196 yr jel se samo meni cini da je nadal promenio nacin na koji igra u odnosu nono sto je igrao pre povrede? skracuje poene, ne ulazi u duge razmene, agresivniji je, cesce izlazi na mrezu, vise ulazi u teren. ok, kontam da to u ovoj izvedbi unistava 90% tenisera na turu ali ta igra je cist poklon za djokovica. to je odlucilo mec.
January 27, 20196 yr Just now, ronin said: Riba je burazeru u svakom smislu... Super je Barbara, ništa joj ne fali...