Jumanji Posted January 18, 2019 Posted January 18, 2019 Bogami odlican Nando, ali i truba Cilkan careeee, da vidimo samo da li ce i koliko Spanac da izdrzi, ume on da "nestane". Agut mi je definitivno iznenadjenje, opasno ozbiljno on taj svoj posao shvatio [emoji4]
Lancia Posted January 18, 2019 Posted January 18, 2019 11 minutes ago, dùda said: šta je ovo danas, španci poludeli načisto ? @Majo, šta se tamo jelo i pilo u poslednje vreme, koji su vetrovi duvali, koje su vam antene nameštene I mene cudi, ne toliko za Nadala i Bautistu, koliko za Verdaska, skroz je fit i nabrijan (verovatno se povampirio od rodjenja klinca)
Arkadija Posted January 18, 2019 Posted January 18, 2019 Verdasko je uzeo i drugi set Čilić i da sada proigra, treba još 3 seta za preokret.
duda Posted January 18, 2019 Posted January 18, 2019 2 minutes ago, Majo said: Evo, izbaksuzirala ga, banujte Dudu , banujte me ajde bre @Majo nisi valjda mislio da nando može baš tako glatko da dobije čileta ko zna šta će tu još da bude, nisu proslavljeni kako konstantni ni jedan ni drugi
Jumanji Posted January 18, 2019 Posted January 18, 2019 Nisam ni ocelivala da se Spanac bas da ga odere sa 3:0, ali vec bi sledeci morao da shvati ozbiljnije, sada je valjda i odmorio malo.Ma Agut igra opasno, ne samo sto je preneo formu iz odlicne prosle sezone, vec je i digao cini mi se jos, ono bar sto sam videla. A Nando ko Nnado odigra on tu i tamo, ima dobre periode, pa nestane. Verovatno mu je bebac dodatni motiv, ali sigurno da nema taj nezgodni zdravstveni problem uradio bi mnogo vise u karijeri.
Grandilof Posted January 18, 2019 Posted January 18, 2019 (edited) Verdasco je lud za ove meceve na AO, pa gde duplu posle svega jbt, a recimo onaj prvi mini break poen fantazija... Edited January 18, 2019 by Grandilof
Grandilof Posted January 18, 2019 Posted January 18, 2019 Just now, Majo said: Jel to imao mec loptu, tjurka jedna?¿ Dve, jednu na svoj servis gde je napravio duplu.
Lancia Posted January 18, 2019 Posted January 18, 2019 5 minutes ago, Grandilof said: Dve, jednu na svoj servis gde je napravio duplu. e jbg, sace uja da ga rastavi od zivota.
Ros Posted January 18, 2019 Posted January 18, 2019 5 minutes ago, Grandilof said: Dve, jednu na svoj servis gde je napravio duplu. pa koliko moras biti berdih da to napravis berdasco
duda Posted January 18, 2019 Posted January 18, 2019 Just now, Ros said: berdasco fiasco žao mi ga malo. ipak. mukica
Recommended Posts