Grandilof Posted January 18, 2019 Posted January 18, 2019 (edited) Solidno se tabaju Tsitsipas i Basilashvili... Kakav poen za 2;1 u setovima za Grka. Edited January 18, 2019 by Grandilof
Ras Posted January 18, 2019 Posted January 18, 2019 Ispravi se, Delfina Karolina? Ništa od toga. @renne Kakav je tenis bio? Po rezultatu izgleda da je bio zanimljiv meč.
mlatko Posted January 18, 2019 Posted January 18, 2019 Nole u pola tri sutra, tj oko pet ujutru. Filip nesto kasnije, oko 7Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
valter Posted January 18, 2019 Posted January 18, 2019 55 minutes ago, renne said: Ajmo Karolina, izdrži Izdržala je meč do kraja,ali je ipak izgubila
duda Posted January 18, 2019 Posted January 18, 2019 1 hour ago, renne said: Ajmo Karolina, izdrži haha, kakvo ovde paljenje na karolinicutm bolja je šarapova bolje je igrala marija, čak je pokazivala i strpljenje ponekad, to joj je i donelo pobedu nije mnogo silovala, kako to ona ume, ali su udarci bili dosta precizni rašrafila je pušniacki u poslednjih nekoliko gemova, što mi je izuzetno drago to naravno ne znači da marija neće pući u sledećem kolu, ludo je to
Ros Posted January 18, 2019 Posted January 18, 2019 novak sutra zadnji mec u dnevnom programu. ne pre 4:30 po srednjecrnogorskom. valja poraniti sutra
duda Posted January 18, 2019 Posted January 18, 2019 1 minute ago, Ros said: ukakila se mladez u pelene da, ajde nadal, ali što bautista rašrafljuje mlađanog rusa, to mi je malo čudno
Lancia Posted January 18, 2019 Posted January 18, 2019 spanska zla masina jos verdasco fali da razmontira cilica. klinci, kako koji pobedi djokovica, tako prdne u cabar.
Timmy Posted January 18, 2019 Posted January 18, 2019 Bravo za Rafu. Mladci nek de uce A Srbi obrnuli igricu Citam juce konentare na Novakovu pobedu i ladno ljudi kukaju kako nije u redu da on igra nocu dok Federer ima dobre termine danju. Naravno, pre tog meca je isla konstantna kuknjava kako je deda povlascen i stalno igra vecernje termine kad nije vruce.. Jednom obrnu i opet ne valja...
Lancia Posted January 18, 2019 Posted January 18, 2019 Timmy, jos uvek citas komentare? Odrazice se negativno na tvoje odrastanje
Timmy Posted January 18, 2019 Posted January 18, 2019 Citam na ovim normanijim portalima. Najcesce me to zabavi.
duda Posted January 18, 2019 Posted January 18, 2019 (edited) šta je ovo danas, španci poludeli načisto ? @Majo, šta se tamo jelo i pilo u poslednje vreme, koji su vetrovi duvali, koje su vam antene nameštene ed. i da, gde je @Zli Gli da malo prokomentariše šta ovo bi sa sabalenkom ? meni izuzetno drago kad neke baš klinke ovako krenu Edited January 18, 2019 by dùda
Recommended Posts