duda Posted November 15, 2019 Posted November 15, 2019 Haha. Kako je namazan deda. Naravno da je znao.
Arkadija Posted November 15, 2019 Posted November 15, 2019 Da li postoji meč u kojem Lihteštajn nije zeznuo nekoga tako što je ispravio odluku linijskog sudije, a igrači mu verujući ne traže čelendž, a onda mi na snimku vidimo da je linijski tačno procenio. Užasan sudija.
Jumanji Posted November 15, 2019 Posted November 15, 2019 Da li postoji meč u kojem Lihteštajn nije zeznuo nekoga tako što je ispravio odluku linijskog sudije, a igrači mu verujući ne traže čelendž, a onda mi na snimku vidimo da je linijski tačno procenio. Užasan sudija.Najgori ubedljivo sudija i to ne samo sto preinacuje odluke linijskih sudija, vec sto kardinalne greske pravi i nista ne vidi, a bas ga guraju.
Grandilof Posted November 15, 2019 Posted November 15, 2019 A braco daj pustajte Rafu u polufinale da gledam kako dere Rodju sutra.Dobar mec danas.Sent from my SM-A510F using Tapatalk
Arkadija Posted November 15, 2019 Posted November 15, 2019 Računam da će Medvev da izađe na teren i statira.
simetrije Posted November 15, 2019 Posted November 15, 2019 Epilog završnog turnira: dvojica igrača sa dva GS (Nolo i Rafa), kao i teniser u najboljoj formi u drugoj polovini godine (Medo), nisu prošli grupu. Nije što je Nolo ispao, ali tenis je, ove godine, totalno meh
mlatko Posted November 15, 2019 Posted November 15, 2019 Zao mi je Londonske publikeInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Recommended Posts