Zed Posted August 18, 2019 Posted August 18, 2019 2 minutes ago, Nesh said: Lose je zeleti nekom lose. ja se nadam da ti ne navijas za Zeleznicar. Nabojem ga na kurac krakati. Sjebao mi je nedelju i ovu i proslu. Usrani lopatar se nameracio na Novaka od Australian poena. Ne mogu ni spavati sad.
levi Posted August 18, 2019 Posted August 18, 2019 pa šta je uradio? vraćao lopticu u Novakov deo terena?
Nesh Posted August 18, 2019 Posted August 18, 2019 Dakle, nije Zelja, dobro je, ljutis se na coveka koji je, sto je retkima u zivotu poslo za rukom, pobedio Djoleta. izvini, ali, mislim, da je do tebe.
Tsai Posted August 18, 2019 Posted August 18, 2019 Jeste iritantno to sto neki igraju protiv Novaka kao da im zivot visi o koncu, a protiv dede i nadala skidaju gace od prvog gema. Zasto je to tako, ostace misterija cini mi se.
Nesh Posted August 18, 2019 Posted August 18, 2019 3 minutes ago, Tsai said: Jeste iritantno to sto neki igraju protiv Novaka kao da im zivot visi o koncu, a protiv dede i nadala skidaju gace od prvog gema. Zasto je to tako, ostace misterija cini mi se. Pa sta to ima veze. Novak pobedjuje i Federera i Nadala, da li je problem sto neko igra protiv Novaka kao sto bi igrao protiv moje pokojne babe koju mrzi (neshvatljivo je da neko moju babu/ nanu mrzi, ali ajd za potrebe analize) Neka svi igraju najbolje sto mogu.
aram Posted August 18, 2019 Posted August 18, 2019 @Zed a jesi razmišljao o... šta znam... umetničkom klizanju?
Milošica Posted August 18, 2019 Posted August 18, 2019 Medvedev je brat.Najdraži igrač od ovih mladih.
Time Crisis Posted August 18, 2019 Posted August 18, 2019 8 hours ago, Tsai said: Jeste iritantno to sto neki igraju protiv Novaka kao da im zivot visi o koncu, a protiv dede i nadala skidaju gace od prvog gema. Zasto je to tako, ostace misterija cini mi se. Federera je pobedio kvalifikant i to bez izgubljenog seta. Uglavnom, bitno da mu je ruka ok, za jedan masters manje-više.
Cash Posted August 18, 2019 Posted August 18, 2019 8 hours ago, Nesh said: Dakle, nije Zelja, dobro je, ljutis se na coveka koji je, sto je retkima u zivotu poslo za rukom, pobedio Djoleta. izvini, ali, mislim, da je do tebe. Ma Zed se je kladio na Djoleta . A ti nisi igrao na Rusa kvota 3.25 kud nisam odigrao
Zed Posted August 18, 2019 Posted August 18, 2019 A imam se na šta kladiti, kvota 1,25. Sjebao mi je današnji dan, neka praznina. Još kad znam da bi imao onog mlitavog Gofana u finalu.
cedo Posted August 18, 2019 Posted August 18, 2019 Hehe ... bacio reket i pogodio cetiri servisa ... lud
Nesh Posted August 18, 2019 Posted August 18, 2019 13 hours ago, Cash said: Ma Zed se je kladio na Djoleta . A ti nisi igrao na Rusa kvota 3.25 kud nisam odigrao Nisam.
Recommended Posts