Jumanji Posted August 17, 2019 Posted August 17, 2019 Medvedev je u odlicnoj formi i moze da dobije Novaka, bez obzira sto je odigrao boga oca do sada, samo ovaj nas nikada nije trazio nikakv alibi kad izgubi, a vala gubio od svakojakih. Tako da mi ne pije vodu da fantazira, iako je cinjenica pomalo i hipohondar. Od treceg gema u drugom setu su poceli problemi, uzasno je i servirao taj gem, no posle masaze u pauzi, dakle nije bio mto, imao i dosta ozbiljnih udaraca, tako da je mozda neko samo istegnuce, nelagodnost, ali onda valjda mu ne pada na pamet da igra danas ili sto kaze@mlatko da zapinje.
mlatko Posted August 17, 2019 Posted August 17, 2019 Sad ce trening pa ce se vidi...Nije trazio (skoro nikad) alibije posle poraza ali ih je stvarao pre istih... prosle ( i pretprosle cinimse) godine imao je tako neka nepredvidjena usporavanja na kraju manjih turnira. Ne vidim tu nista lose jer on sebi moze i mora da dozvoli luksuz da Masterse zove malim turnirima. Moze biti tu i drugih faktora koji prevagnu npr. kao juce usred igre... mozda neki organizacijski propust, neka vest, planovi koji mu iskrsnu pred sam mec i klikne mu u glavi da dan-dva "brejkne"...Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
Jumanji Posted August 17, 2019 Posted August 17, 2019 Taj prethodan period je ipak specifican, mada slazem se od tada se stosta promenilo, pa i sam kaze da je ovo sada drugi Novak.Misljenja sam da ako je oke fizicki ide do kraja, tj napada ovde titulu, a ukoliko i trunku problema ima, odustace sva je prilika.Inace trening mu je u 21h.
mlatko Posted August 17, 2019 Posted August 17, 2019 Cvrst.Gofan u finalu se mora iskoristiti ako se ovde kojim slucajem ne zakomplikuje, a ne bi trebalo... brejk N°1Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
Tsai Posted August 17, 2019 Posted August 17, 2019 Zasad savrseno. Ne izgleda kao da je lakat problem
Jumanji Posted August 17, 2019 Posted August 17, 2019 Mjok, cim servira oko 200 nema problema.Odlican je [emoji7]
cedo Posted August 17, 2019 Posted August 17, 2019 Jeste primetili kako vise i bolje izlazi na mrezu ? Ivanisevic izgleda ima uticaja. To je dobro za nastavak karijere.
Max Morlock Posted August 17, 2019 Posted August 17, 2019 Prodao set...Sent from my SM-N950F using no brains
Zed Posted August 17, 2019 Posted August 17, 2019 Mrš pička ti materina serverska. Šta tako ne igra protiv Federera i Nadala.
mlatko Posted August 17, 2019 Posted August 17, 2019 Na stranu sto je ona linija na 30:0 je trebala da bude 30:15 a ne ponovljeni poen ali ovaj mec izgleda kao propustena prilika... Brejk N°2 za rusa, sad je tesko sad onda i ovaj drugi servis nije trebao da bude as... u naletu je nenormalno
Recommended Posts