Jump to content
IGNORED

Tenis 2019

Timmy

Recommended Posts

Posted

Medvedev je u odlicnoj formi i moze da dobije Novaka, bez obzira sto je odigrao boga oca do sada, samo ovaj nas nikada nije trazio nikakv alibi kad izgubi, a vala gubio od svakojakih. Tako da mi ne pije vodu da fantazira, iako je cinjenica pomalo i hipohondar.

Od treceg gema u drugom setu su poceli problemi, uzasno je i servirao taj gem, no posle masaze u pauzi, dakle nije bio mto, imao i dosta ozbiljnih udaraca, tako da je mozda neko samo istegnuce, nelagodnost, ali onda valjda mu ne pada na pamet da igra danas ili sto kaze@mlatko da zapinje.

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Jumanji

503

• renne

395

• Arkadija

332

• Tsai

324

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Sad ce trening pa ce se vidi...

Nije trazio (skoro nikad) alibije posle poraza ali ih je stvarao pre istih... prosle ( i pretprosle cinimse) godine imao je tako neka nepredvidjena usporavanja na kraju manjih turnira. Ne vidim tu nista lose jer on sebi moze i mora da dozvoli luksuz da Masterse zove malim turnirima.

Moze biti tu i drugih faktora koji prevagnu npr. kao juce usred igre... mozda neki organizacijski propust, neka vest, planovi koji mu iskrsnu pred sam mec i klikne mu u glavi da dan-dva "brejkne"...

Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk

Posted

Taj prethodan period je ipak specifican, mada slazem se od tada se stosta promenilo, pa i sam kaze da je ovo sada drugi Novak.

Misljenja sam da ako je oke fizicki ide do kraja, tj napada ovde titulu, a ukoliko i trunku problema ima, odustace sva je prilika.

Inace trening mu je u 21h.

Posted

Cvrst.

Gofan u finalu se mora iskoristiti ako se ovde kojim slucajem ne zakomplikuje, a ne bi trebalo... brejk N°1

Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk

Posted

Zasad savrseno. Ne izgleda kao da je lakat problem

Posted

Mjok, cim servira oko 200 nema problema.
Odlican je [emoji7]

Posted

Jeste primetili kako vise i bolje izlazi na mrezu ? Ivanisevic izgleda ima uticaja. To je dobro za nastavak karijere.

Posted

Prodao set...

Sent from my SM-N950F using no brains

Posted

Mrš pička ti materina serverska. Šta tako ne igra protiv Federera i Nadala.

Posted

Na stranu sto je ona linija na 30:0 je trebala da bude 30:15 a ne ponovljeni poen ali ovaj mec izgleda kao propustena prilika... Brejk N°2 za rusa, sad je tesko

sad onda i ovaj drugi servis nije trebao da bude as... u naletu je nenormalno

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...