Ras Posted June 14, 2019 Posted June 14, 2019 Gledao sam dostupne snimke na YT za par meceva koji su mi bili interesantni. Jarry je izbacio Tsitsipasa u mecu gde je sve prstalo. I u sezoni sljake je odigrao neke dobre meceve. U zrebu za W bice u Djokovicevoj cetvrtini. U Stutgartu je Zverev izgubio od Dustina Browna u 3 seta. Igralo se prema ocekivanjima, u Brownovom ritmu. Ovaj nastupa sa nekom kapom koja mu drzi kosu na okupu. U zrebu za W Browna ocekujem u Novakovoj cetvrtini, kao i Zvereva i Tsitsipasa.
Jumanji Posted June 17, 2019 Posted June 17, 2019 Kecmanovic izgubio juce mec u kvalifikacijama za ulazak u Hale, ali posto se Dzumhur povukao, Kecman je LL i upravo pocinje mec sa Hacanovim. Kaze Visko njegov tek 6ti mec u karijeri...ojhhIdemooo!
Arkadija Posted June 17, 2019 Posted June 17, 2019 Kad bi Kecmanovic jednom pogodio prvi servis, mozda bi dobio gem.
Jumanji Posted June 17, 2019 Posted June 17, 2019 Na travi 6.? Da, da dodala sam naknadno.Steta sto je onako izgubio prvi, ali sve u svemu uopste lose ne izgleda. Ima on mnogo mesta za napredak.
Tinman Posted June 17, 2019 Posted June 17, 2019 Kako je bezveze kad su isto obučeni, patike included.
Arkadija Posted June 17, 2019 Posted June 17, 2019 Dobro igra Miša, ima fine udarce, čak se i dobro kreće. Još da stekne neophodno iskustvo i rutinu igranja velikih turnira i biće spreman za ozbiljnije stari.
Jeremija Posted June 18, 2019 Posted June 18, 2019 Nema Laslu leba na ovim bržim podlogama dok ne poboljša servis. Inače, danas u 3, Delpo - Shapovalov, zgaziće Delpo malog 100%.
Recommended Posts