3opge Posted February 12, 2020 Posted February 12, 2020 naravno, za CNN je vaznije da prenosi bajdenovo bulaznjenje nego NH primary
theanswer Posted February 12, 2020 Author Posted February 12, 2020 Došli smo do toga da su 3 od 5 kandidata držali govore večeras i da niko nije spomenuo apsolutno ništa o planu, programu i slično, jedan policy vredan pomena. Gomila idiota kojima je najveća kvalifikacija da mogu da pobede Trampa za šta apsolutno ne postoji nikakav dokaz. Ćao ja sam ejmi klobučar nikad nisam izgubila izbore. Pa sad si izgubila, peta u Ajovi i treća u NH jebem ti mater glupu.
Њујоркер Posted February 12, 2020 Posted February 12, 2020 Kakvo je uzivanje gledati sve ove pobednike. Ala ce Naranjito da se ispopisa po bilo kojem od ovih maloumnika u studenom, bice epski. FOR MOR JIRS! FOR MOR JIRS!
Indy Posted February 12, 2020 Posted February 12, 2020 1 minute ago, theanswer said: mogu da pobede Trampa za šta apsolutno ne postoji nikakav dokaz Jašta. Ja ni za Bernija nisam siguran da to može, a kamoli ova ostala boranija. Baziraju to na telefonskim anketama (zaboravljajući da jedno pola tih ispitanika nema nikakvu nameru da se pojavi na izborima ako tamo ne bude njihov kandidat.)
theanswer Posted February 12, 2020 Author Posted February 12, 2020 2 minutes ago, Indy said: Jašta. Ja ni za Bernija nisam siguran da to može, a kamoli ova ostala boranija. Baziraju to na telefonskim anketama (zaboravljajući da jedno pola tih ispitanika nema nikakvu nameru da se pojavi na izborima ako tamo ne bude njihov kandidat.) Ma te ankete kako god da se prave ne znače ništa ovoliko pred izbore. Mislim evo Kvinipiek ima Blumberga da dobija Trampa 9%. Ko može da poveruje u to, taj je totalni kreten.
3opge Posted February 12, 2020 Posted February 12, 2020 kojom to magijom ovom brzinom rastu glasovi za pacova na 60%
ObiW Posted February 12, 2020 Posted February 12, 2020 (edited) 16 minutes ago, Indy said: Jašta. Ja ni za Bernija nisam siguran da to može, a kamoli ova ostala boranija. Trampa može da dobije samo Wall Street. Strmoglavo srozavanje Dow Jonesa na 25 hiljada sa laganim ali konstantnim padom prema 23 hiljade, i bilo ko od boranije može da ga pobedi. Inače ako ostane na/oko 29 hiljada, Majka Tereza ga ne bi dobila. Nema šanse da Amerikanac koji je glasao za njega ne glasa ponovo za njega dok su mu 401k i IRA penzioni fondovi puni ko brodovi. Edited February 12, 2020 by ObiW
theanswer Posted February 12, 2020 Author Posted February 12, 2020 7 minutes ago, 3opge said: kojom to magijom ovom brzinom rastu glasovi za pacova na 60% Dobija južno od Mančestera.
Indy Posted February 12, 2020 Posted February 12, 2020 (edited) Ali, Roque del Fuente III je na cela 4 glasa! Hebote tek sam sad video da puna lista za NH ima jedno 34 kandidata... Spoiler Edited February 12, 2020 by Indy
theanswer Posted February 12, 2020 Author Posted February 12, 2020 Da, NH je jedna od lakših država za ući na listić
Њујоркер Posted February 12, 2020 Posted February 12, 2020 Evo, sad na Lisici zvali Bernija za pobednika. Ali on i "pacov" dobijaju po 9 delegata za kongres skj, a "slovenka" 6.
3opge Posted February 12, 2020 Posted February 12, 2020 1 hour ago, Indy said: Ali, Roque del Fuente III je na cela 4 glasa! Hebote tek sam sad video da puna lista za NH ima jedno 34 kandidata... Reveal hidden contents jebeno sam jedva nasao Brnija danas, fali samo Pera iz Rume
Recommended Posts