November 2, 2025Nov 2 Sad vidim da u utorak igraju Budućnost - Bešiktaš u PG. Baš me zanima kako će to izgledati u svetlu aktuelnih dešavanja.
February 11Feb 11 Bogme uzimačica izjava na utakmicama Budućnosti bolja od Kristine. @milfisland ko je dotična?
February 11Feb 11 7 minutes ago, Nikodije said:Bogme uzimačica izjava na utakmicama Budućnosti bolja od Kristine. @milfisland ko je dotična?Andrea Nikolić, mis Crne Gore 2025.
February 11Feb 11 Ispade dobro ovo sa Evrokupom.Kad sam pričao sa ekipom prošle sedmice zborio sam da bi bio presrećan da izgubimo od Blizanca i dobijemo Burg.PAZI ŠTO ĆEŠ POŽELJET ...Svakako imaćemo jednu evropku nokaut tekmu u Morači.I prošle godine 9-9, ove 12-6.
March 18Mar 18 koliko je nakaradan ovaj sistem evrokupa, zaista treba biti talenat da se ovako nesto osmislifiba liga sampiona je vec neko vreme ozbiljnije i zanimljivije takmicenje
March 18Mar 18 Baš tesni rezultati 1/4 f, Alimpije jedva prošao, Trento promaši bacanje na sekund i nešto za produžetak
March 18Mar 18 2 minutes ago, levi said:to na 1 dobijenu igraju?Ovo na jednu, 1/2f na dve i valjda i finale
March 19Mar 19 Sinoć ludilo završnica Hapoel - Turk Telekom u Hali sportova, Turci dobili teškom trojkom sa sirenom za pobedu. Pre toga Hapoel pogodio tešku trojku za vođstvo 5 sekundi pre kraja.
April 22Apr 22 Ovo je valjda finale Eurokupa, Besiktas - Burg..Ako bi moglo da se nekakvim dekretom zabrani ucesce oboma u EL sledece sezone..uzas od kosarke