Profesionalac Posted May 5, 2022 Posted May 5, 2022 (edited) @Nikodije da spremi muštuluk Edited May 5, 2022 by Profesionalac 4 1
Nikodije Posted May 5, 2022 Posted May 5, 2022 (edited) nisam ni kliknuo a vec lupam wub Edited May 5, 2022 by Nikodije
harper lee Posted May 5, 2022 Author Posted May 5, 2022 10 minutes ago, Profesionalac said: sve tri opcije su podjednako verovatne Meni se više sviđa ona izjava gde priznaje da su pokušavali da muljaju nešto van terena: "Međutim, Partizan je bio mnogo jak tada. Mi smo pokušavali nešto pored terena, ali suština je bila da su oni jači na terenu. Oni su kontrolisali stvari na terenu, mi smo pokušali pored terena, ali kada dođeš da igraš pet na pet, teren ne laže." Simpaticno ali si skratio bold a taj deo koji si ignorisao daje smisao trecoj opciji. A ovo sto si boldovao je bas WTF momenat, nisam verovao sta citam.
Nikodije Posted May 5, 2022 Posted May 5, 2022 20 minutes ago, Profesionalac said: sve tri opcije su podjednako verovatne Meni se više sviđa ona izjava gde priznaje da su pokušavali da muljaju nešto van terena: "Međutim, Partizan je bio mnogo jak tada. Mi smo pokušavali nešto pored terena, ali suština je bila da su oni jači na terenu. Oni su kontrolisali stvari na terenu, mi smo pokušali pored terena, ali kada dođeš da igraš pet na pet, teren ne laže." ovo boldovano mi zvuci kao neka osveta covicu, drugo objasnjenje nemam.
Ratamahatta Posted May 5, 2022 Posted May 5, 2022 Ne laze ni kad igras 5 na 3, ali dobro bilo je interesantno gledati kako Mali Rebojica puni.
MiddleClass Posted May 5, 2022 Posted May 5, 2022 20 minutes ago, Profesionalac said: @Nikodije da spremi muštuluk Ocekivao sam Zoc da dobije pa da veze duplu krunu EC i ABA. 1
Profesionalac Posted May 5, 2022 Posted May 5, 2022 10 minutes ago, harper said: Simpaticno ali si skratio bold a taj deo koji si ignorisao daje smisao trecoj opciji. A ovo sto si boldovao je bas WTF momenat, nisam verovao sta citam. 5 puta sam gledao i pre mog komenatara i posle tvog odgovora i svaki put sam čitao ili umesto ali (na početku neboldovanog dela) my mistake
fandorin Posted May 5, 2022 Posted May 5, 2022 1 hour ago, harper said: Simpaticno ali si skratio bold a taj deo koji si ignorisao daje smisao trecoj opciji. A ovo sto si boldovao je bas WTF momenat, nisam verovao sta citam. Mislim da je Ristović mislio na onu utakmicu u Železniku, kad nisu bili najregularniji (blago rečeno) uslovi za igru.
goofs Posted May 7, 2022 Posted May 7, 2022 Teo iskrenuo skocni zglob, upitno da li ce igrati finale, Alempije magija, Bursa je ovogodisnji Real Madrid FC u kosarkaskom svetu. 1
Ratamahatta Posted May 9, 2022 Posted May 9, 2022 (edited) Dudzinski nema profil na Wiki. Ovo sam poslednji put video kad je Man Utd prosao PSG onda s omladincima. Edited May 9, 2022 by Plajvi
Kreator Posted May 10, 2022 Posted May 10, 2022 Ne mogu nigde da nađem info, da li neko zna koliko para dobija osvajač evrokupa a koliko poraženi u finalu?
Nikodije Posted May 10, 2022 Posted May 10, 2022 lol zar se tu dele neke pare. mislim da je osvajac evrokupa srecan ako ne mora da doplati. 2
Recommended Posts