Joe D Posted April 28, 2022 Posted April 28, 2022 9 hours ago, kud u maglu Simoviću said: bursu prolazi andora laganica, nema tu nekih opcija kojim mogu da iznenade špance sta ima da ih iznenade, andora je najgora ekipa u spaniji, samara ih ko stigne u njihovom prvenstvu. promenili su mislim 3 ili 4 trenera ove sezone.
*edited by mod Posted April 28, 2022 Posted April 28, 2022 33 minutes ago, Joe D said: sta ima da ih iznenade, andora je najgora ekipa u spaniji, samara ih ko stigne u njihovom prvenstvu. promenili su mislim 3 ili 4 trenera ove sezone. Tukli Gran Canariju koja je bila top seed celog EC tako da izgleda da su možda našli pravog trenera.
Heaviside Posted April 28, 2022 Posted April 28, 2022 11 hours ago, Nikodije said: Gostuje Andori. Prvi put u životu navijam za neke Turke u bilo kom sportu. Lupio sam ti plus 1 pa se setio da sam navijao za Dudin Efes regularno, a i za ovaj Vasin na poslednjem F4
Nikodije Posted April 28, 2022 Posted April 28, 2022 Ne mogu da navijam za bilo koji strani prebogati klub, jedva podnosim i ove naše milionere. Draži su mi underdogovi koji zablistaju i popišaju se na milionere.
goofs Posted April 28, 2022 Posted April 28, 2022 A ono, uvek navijas za strance zbog nekog igraca tamo, sad ove zbog Olempija, Efes zbog Vase, Fener zbog Bogdana/Bjelice/Gudre...ne verujem da postoji covek u zemlji koji navija za tim zbog nekog Sinana Gulera.
Nikodije Posted April 28, 2022 Posted April 28, 2022 (edited) Olempije je lepa sportska priča, relativno jeftin tim koji je razbio prebogati Partizan i bogatu CedOlimpiju, još igraju atraktivno,tu nađem nešto zanimljivo. Kad Vasa i Gudura odu u Efes i Fener drago mi je zbog njih ali što se mene tiče mogu da sve da izgube. Edited April 28, 2022 by Nikodije 1
Lord Stef Posted April 28, 2022 Posted April 28, 2022 Otprilike kao Vlahovic i Juventus, neka da on 2 gola ali dabogda izgubili 4:2. 1 1
April Posted April 29, 2022 Posted April 29, 2022 Nikodije sad ne zna da li da glasa za Šoneta ili Alimpija za najboljeg evropskog trenera [emoji3]Molim da se ne preskače 1 Vladimir Jovanović 1
nahbar Posted April 30, 2022 Posted April 30, 2022 On 27.4.2022. at 21:53, Nikodije said: Baš mi se sviđa kako igra Bursa, brzo, lopta piči, puno ekstra pasova, jaki bekovi, dobri šuteri. Dovoljno za sedmo mesto u grupnoj fazi ovog cipiripi kupa
Borca Posted May 1, 2022 Posted May 1, 2022 Derek Needham i Dave Dudzinski produzili ugovore sa Bursasporom za naredne 2 sezone.
pantelia Posted May 3, 2022 Posted May 3, 2022 Na kom sportklubu je prenos? Ne mogu ni strim valjan naci
Recommended Posts