steins Posted April 27, 2022 Posted April 27, 2022 Slovenci su nonšalantno ušli u utakmicu do te mere da Jaka Blazic prvih 5 minuta nije ni igrao odbranu.CirkuzantiSent from my SM-N970F using Tapatalk
steins Posted April 27, 2022 Posted April 27, 2022 Dal je ovo jebeno moguceSent from my SM-N970F using Tapatalk
Profesionalac Posted April 27, 2022 Posted April 27, 2022 Zakasnio, ne znam šta je Lamonika video uopšte da dosudi da je na vreme
steins Posted April 27, 2022 Posted April 27, 2022 Prc. Mada pored igre Blazica i Pulena bila bi nepravda da ih ovako usereSent from my SM-N970F using Tapatalk
James Marshall Posted April 27, 2022 Posted April 27, 2022 jebiga pravedno bi možda i bilo da je ušla na vrijeme koliko su jajarili posljednjih par minuta Alempijevi, ali sa satom i neonkom na tabli nema cile mile, sve egzaktno.
hrkljush boys_2 Posted April 27, 2022 Posted April 27, 2022 Žao mi zbog Predina, drago zbog Alimpija. Interesantna tekma. Olimpija po običaju premekana kad treba. Poremetio je Burus izlazak Needhama, baš je bio u momentumu, poslije nisu napada mogli postaviti.
theanswer Posted April 27, 2022 Posted April 27, 2022 Provuče se Golemac sa razlikom izmedju dva sata od 4 sekunde i bez udvajanja u odbrani da ima poslednji napad za pobedu i još da ga nacrta
Nikodije Posted April 27, 2022 Posted April 27, 2022 Baš mi se sviđa kako igra Bursa, brzo, lopta piči, puno ekstra pasova, jaki bekovi, dobri šuteri. 1
fandorin Posted April 27, 2022 Posted April 27, 2022 Cedevita nije vodila od prve četvrtine, bilo bi baš nezasluženo da su prošli. I faul Andreja Andrejeviča u napadu je bio nategnut, komotno je mogao da se svira flop Pulena. Ne znam kako je Hejs uspeo da se sačuva 5. penala, nisam video igrača koji brže pravi faulove, možda Stef Janković. 1
Ratamahatta Posted April 27, 2022 Posted April 27, 2022 Mega zabavno, Bulut ne bi ni morao da menja sport da je uvek ovako. Onaj prvi Andrewsov faul u napadu, na sta vas egzaktno podseca? Nemaju pojma ni jedni ni drugi, kakve se odbrane igraju u EL gde ne mozes da prdnes, ovi imaju otvorene trojke posle posle 10 sekundi napada. Na koga ide Olimpije™ sad i je l' sve igra u gostima do kraja? 1
harper lee Posted April 27, 2022 Author Posted April 27, 2022 8 minutes ago, James Marshall said: jebiga pravedno bi možda i bilo da je ušla na vrijeme koliko su jajarili posljednjih par minuta Alempijevi, ali sa satom i neonkom na tabli nema cile mile, sve egzaktno. Bilo bi kurac pravedno, Pulen je trebalo da dobije tehnicku za onaj ocigledni flop kojim je Cedolimpija uopste dobila sansu da resi utakmicu. 1
Nikodije Posted April 27, 2022 Posted April 27, 2022 (edited) Gostuje Andori. Prvi put u životu navijam za neke Turke u bilo kom sportu. Edited April 27, 2022 by Nikodije 1
Recommended Posts