Jump to content
IGNORED

Parkiranje po trotoarima, nezaustavljanje na pesackim prelazima i sl.

Venom

Recommended Posts

Posted

dadxo37tq3wd1.webp

Primetio sam da sve vise ljudi stavlja ove flase na parkingu...

Spoiler

Protiv kuna...

Posted

Bogami, guglanje baš otvara mesta za jednu dugu kafu subotom ujutru čitajući ovakve stvari :D

Staviću na listu

image.png.5a12d5a03ebcf62fcf343d049a5da77f.png

image.thumb.png.918bc6dec20a647cbdacc5e04736b2b1.png

Posted

Treba da idem u Deligradsku ulicu u Bg-u do sudske medicine da li je tu problematicno xa parking zbog Urgentnog centra itd.?

Posted
2 hours ago, Vapad said:

Bogami, guglanje baš otvara mesta za jednu dugu kafu subotom ujutru čitajući ovakve stvari :D

Staviću na listu

image.png.5a12d5a03ebcf62fcf343d049a5da77f.png

image.thumb.png.918bc6dec20a647cbdacc5e04736b2b1.png

Mom bivsem sefu su neke takve zivotinjke izgrizle kablove na automobilu koji nije vozio cesto i napravile bas £££ stetu - valjda se zavuku tu tokom hladnijeg vremena.

Posted
32 minutes ago, Moća said:

Treba da idem u Deligradsku ulicu u Bg-u do sudske medicine da li je tu problematicno xa parking zbog Urgentnog centra itd.?

jeste kao i svugde u radno vreme, mada je veća fluktuacija pa možeš i da nabodeš da neko izlazi(3. zona je)

ako u prvom krugu ne nađeš mesto imaš garažu u kc-u

• +1 1
Posted

Imas i garazu u dr Aleksandra Kostica kod palate Pravde. Manja garaza, moguce da je puna, ali i tu mozes da probas u zavisnosti kad ides.

• +1 1
Posted

Krecem sada trebalo bi da sam oko pola 11 tamo.

• 4 weeks later...
Posted
5 hours ago, Zli Gli said:

Ima par debila sto dolaze u zgradu spojenu s mojom, mislim kod jednog sto valja drogu, i onda parkiraju u rikverc izmedju dva drveta tako bahato da zauzmu dva mesta lagano,  neki Pasat karavan i BMW trojka. Prvo vece sam digao brisace obojici i BMW sam od tad video samo jednom i to propisno parkiran a Pasat majstor je dolazio redovno i tri dana u nizu parkirao isto a ja mu tri dana dizao brisace, mislim da je tri puta skroz ok kao upozorenje da cu mu se nacestitati mile nove godine. Posle toga vidjen dva puta i oba puta stao normalno, ili je skapirao malo sporije ili nije imao priliku da parkira kao ranije pa se prilagodio. Cekam prvu priliku da ga sretnem pa da ga pitam po cemu je njegov auto poseban, jako me to zanima.

I neka zena sa Astrom H je debilka ali mislim da ona prosto ne zna da se uglavi na jedno mesto nego ulece koso, valjda je rodjena tako kao kreten i nema joj spasa. Nju cekam da vidim da probam da joj pokazem kako da parkira ali teska prica.

Ljudi su bahati debili.

Ne vozim Astru H pa se smejem, inace nije smesno :sad: Zli Gli, ako je talenat mog ranga, nece ti uspeti.

Posted

Zli Gli će prvo ženi da objasni parkiranje, posle će keva da secka jabuke.

• +1 1
  • Haha 3
Posted

Rekao mi je komsija da joj je jednom rekao cim je izasla iz auta da ne parkira na dva mesta a ona ga samo cudno pogledala i otisla bez reci ka svojoj zgradi, direktno pored nase. Probacu fino ako je sretnem, nista me ne kosta. 

A mentoli sto idu kod druga dilera su vec danima korektni, nadam se da nece morati da padne napusavanje. Ovako je kulturno i kolegijalno.

IMG-20241114-WA0021.thumb.jpg.78da947c1d9e3688712a9cd6d2a51a3f.jpg

• 2 weeks later...
Posted

Mali apdejt. 

Ona zena ima sifru, neki dan smo se komsija i ja zatekli kad je parkirala lose i probali da je navedemo da se ispravi ali nije uspela iz dva tri pokusaja. Mislim da em ne zna da vozi i parkira (auto ceo iscukan okolo) em je ovaj rekao da zena nije bas cista i da se stalno dere na to jadno dete. Znaci bio sam u pravu da je debilka.

Ali je zato veceras palo prvo kulturno napusavanje mladog degenerika u Golfu sedmici, skoro osmici. Posle mnogo izvlacenja raznih debila na koje nisam naleteo, veceras momcina uleteo bas kad sam bio napolju, direkt izmedju dva mesta. Ja dotrcao, sacekao da izadje, ocekivano neki moderan deckic od 25-29 godina recimo, krupan ali pedercic klasican kao vecina danas, ide verovatno kod komse dilera. Izvini, molim te, parkiraj na jedno mesto, a kako da stanem na jedno kad nema mesta, pa evo pogledaj kako svi mi ostali, daj meni kljuc da ti ja parkiram ako ne znas, on gleda jadan u pod, sleze ramenima, ulazi i parkira, ja rekao hvala ti i otisao s mladom prijateljicom u nepoznatom pravcu.

Sve cu ih jebati, mislim te debile sto parkiraju bahato. Mali korak za covecanstvo ali veliki za moj komsiluk i moj napaceni mozak. Nadam se da se niko nece buniti jer sam spreman nekome glavu da otkinem, previse ima idiota kojima se tolerise svasta.

• +1 4
  • Haha 1
  • Tužno 1
  • Vojvodo,serdare 2
Posted (edited)

Takav nam treba ovde u NS-u na ovim setnjama :naughty:
Edit - a mozes i kod mene ispred zgrade malo da stanes, ne bi bilo zgoreg, nije da nece biti posla
Edit2 - mislim, da ucis ljude kako parkiraju
Ne mislim nista drugo ni trece

Edit3 - klasican slucaj kad pokusavas da se objasnis a samo se ukopavas jos dublje
no homo

Edited by lord_s
  • Haha 2