copkillah Posted September 23, 2018 Posted September 23, 2018 U trci za najvećeg debila u ovoj situaciji na kraju nije pobedio pojedinac već...
Mark Rothko Posted September 23, 2018 Posted September 23, 2018 (edited) Ovo je genijalno... Nema sumnje da će zbog Stojketove izjave Uzelac ili neka iz Informera prvom prilikom Šefu postaviti pitanje da li je gol. Da sačekamo šta kaže vođa, a ne da trčimo pred rudu. Edited September 23, 2018 by Mark Rothko
samo_opusteno Posted September 23, 2018 Posted September 23, 2018 2 minutes ago, Mark Rothko said: Ovo je genijalno... Nema sumnje da će zbog Stojketove izjave Uzelac ili neka iz Informera prvom prilikom Šefu postaviti pitanje da li je gol. Da sačekamo šta kaže vođa, a ne da trčimo pred rudu. Sta ti mislis da li je bio gol?
kud u maglu Simoviću Posted September 23, 2018 Posted September 23, 2018 (edited) 12 minutes ago, Mark Rothko said: Ovo je genijalno... Nema sumnje da će zbog Stojketove izjave Uzelac ili neka iz Informera prvom prilikom Šefu postaviti pitanje da li je gol. Da sačekamo šta kaže vođa, a ne da trčimo pred rudu. pomenuće ga na prvoj sledećoj kzn budi ubeđen. evo alo i informer su već krenuli u obračun. jednog peru grbića nije mogao da izkulira, pa neće ni ovo e evo ga i neki poslanik sns iz čačka se prvi javio Edited September 23, 2018 by kud u maglu Simoviću
nisam ja Posted September 23, 2018 Posted September 23, 2018 U lajvu sam mislio da nije, al je ipak ušla.
Блок_64 Posted September 23, 2018 Posted September 23, 2018 6 minutes ago, Shaq said: ipak nije presla :coffe: Ћути док не врати пасош
Прслин Posted September 23, 2018 Posted September 23, 2018 Мркела - Мустафа 1:1 Одбијам да се бавим домаћим првенством откад су у време изборне тишине наши шабани изнели ону торту са редним бројем СНС на изборном листићу. Напаковаће нам сваку титулу, иако реално нема потребе за тим. Чини ми се да је ово био гол, али да није свирали би нам неки пенал или слично срање. Звезда не сме пасти. Колики је Вучић лузер говори и то што гробари у свом овом срању испадају морални победници.
gervasius twinkleminkleson Posted September 23, 2018 Posted September 23, 2018 U trci za najvećeg debila u ovoj situaciji na kraju nije pobedio pojedinac već... Jesu li ovo u paintu odradili [emoji38]Živote...
Lord Stef Posted September 23, 2018 Posted September 23, 2018 Gospodine Mrkela, umete li da koristite paint?
booyaka Posted September 23, 2018 Posted September 23, 2018 Šta znam, lepši mi bod sa ovakvim golom nego tri boda a da smo dobili 1:4 regulare. Kapiram da će paranoja u grobara tek sad da ode sky high i sjebati ih potpuno do kraja sezone. Win win, ili u ovom slučaju x win.
jorma shparga Posted September 23, 2018 Posted September 23, 2018 3 minutes ago, booyaka said: Šta znam, lepši mi bod sa ovakvim golom nego tri boda a da smo dobili 1:4 regulare. Kapiram da će paranoja u grobara tek sad da ode sky high i sjebati ih potpuno do kraja sezone. Win win, ili u ovom slučaju x win. proradi podsvest pa to ti je cudo. To da kompleksi brace Vucic idu do namestanja u banana ligi je jedna stvar, ali sto ce sad partizan da bude opozicija, sve s Vucelom na celu je totalni kretenizam...
Fakundo Sava Posted September 23, 2018 Posted September 23, 2018 Stojke mene je sramota što si srbin,verovatno
Recommended Posts