Milosh76 Posted September 23, 2018 Posted September 23, 2018 Partizan bolji, Zvezda imala mozda 2 polusanse, ako i toliko. Gol nemam pojma da li je bio, Arena nije pruzila "dokaz" ni za ni protiv...
nautilus Posted September 23, 2018 Posted September 23, 2018 Partizan nas je pokidao, trebalo je da nam uvale tri komada. Mi smo ga umuljali bezveze. Zvezda ocajna. Marin je, u stvari, jedini i igrao nesto. Causic i Boaci ocajni.
Dimitrije Posted September 23, 2018 Posted September 23, 2018 2 minutes ago, gervasius twinkleminkleson said: Nemoguće procjeniti jel bio gol sa ovih snimaka. U svakom slučaju ga nismo zaslužili. Ovo je djelovalo kao protiv Salzburga, iz nekog razloga, samo protiv ekipe koja ne bi smjela da može ovoliko da dominira protiv nas. Potpuno van meča, bez intenziteta, bez kontrole, bez prave šanse. Nije mi jasno zašto, jesu li potcjenili partizan ili šta, ali ovo je bilo blamiranje iz kojeg jedino rezultat vrijedi Tajna Zvezdinog uspeha je nereseno protiv boljih od sebe i razmontiravanje slabijih od sebe. Zvezda ovog leta nema igru i to je problem.
John Coltrane Posted September 23, 2018 Posted September 23, 2018 Kaze Stojke "ovo je sramno, sramota me sto sam Srbin, sutra cu se odreci pasosa" "Znate kako se osecam?! Ne znam sta da vam kazem"
kud u maglu Simoviću Posted September 23, 2018 Posted September 23, 2018 stojković objasnio a pirta pizda nad pizdama. usrao se
MayDay Posted September 23, 2018 Posted September 23, 2018 Stojke car. Stvarno je sramota biti clan ove drzave.
gone fishing Posted September 23, 2018 Posted September 23, 2018 ganchester tigar od papira, nije mi jasno kako imaju 100% učinak u prvenstvu - opet možda su namerno žrtvovali ovu tekmu kako bi ostavili bombaša&co u foteljama do leta
booyaka Posted September 23, 2018 Posted September 23, 2018 Stojkovićeva "neka igraju Lazić i Simonović za reprezentaciju" izjava.
LudiKure Posted September 23, 2018 Posted September 23, 2018 Napokon nešto pozitivno iz derbija: Mustafa vraća srpski pasoš sutra.
kud u maglu Simoviću Posted September 23, 2018 Posted September 23, 2018 1 minute ago, MayDay said: Stojke car. Stvarno je sramota biti clan ove drzave. na stranu cela izjava, al je apsolutno u pravu da sudija nije mogao od njega da vidi i bude 100% siguran
Recommended Posts