theanswer Posted December 2, 2018 Author Posted December 2, 2018 Stvarno nisam očekivao da će Bogdan biti ovako dobar u NBA. Nije uopšte pao posle povrede, čak je i bolji.
Sandens Posted December 2, 2018 Posted December 2, 2018 da li sudije sviraju ove iritirajuce ticky tack faulove samo jebenim sunsima? kao da jebeni lakersi ne mogu da pobede najslabiju ekipu u ligi i bez toga. fuck this shit show. ionako nba brine samo o zvezdama i velikim trzistima.
theanswer Posted December 2, 2018 Author Posted December 2, 2018 1 minute ago, Sundance Kid said: da li sudije sviraju ove iritirajuce ticky tack faulove samo jebenim sunsima? kao da jebeni lakersi ne mogu da pobede najslabiju ekipu u ligi i bez toga. fuck this shit show. ionako nba brine samo o zvezdama i velikim trzistima. Aj kad si već tu, kakva su mišljenja o Kokoškovu među navijačima Finiksa? Ja što sam nailazio na neke komentare na tviteru, nisu baš najsrećniji. Što se utakmice tiče, teško da Finiks može pobediti bilo koga kada Eli Okobu dobije 13min za poluvreme.
Sandens Posted December 2, 2018 Posted December 2, 2018 17 minutes ago, theanswer said: Aj kad si već tu, kakva su mišljenja o Kokoškovu među navijačima Finiksa? Ja što sam nailazio na neke komentare na tviteru, nisu baš najsrećniji. Što se utakmice tiče, teško da Finiks može pobediti bilo koga kada Eli Okobu dobije 13min za poluvreme. misljenja su podeljena™, mada ljudi sa realgm i phx-suns.net koji ozbiljnije prate sunse vide da je u nezgodnoj situaciji s obzirom da nema etabliranog pleja, da je ekipa mnogo mlada plus lose poslozena... tako da kod vecine tih likova ima benefit of the doubt za ovu sezonu. vidi se da pokusava da uspostavi temelje neceg sto lici na kosarku u napadu (mada bi trebalo da vise koristi aytona)...
theanswer Posted December 2, 2018 Author Posted December 2, 2018 Majami-Juta 9:0 u drugoj četvrtini posle 6 i po minuta.
pbg12345 Posted December 3, 2018 Posted December 3, 2018 11 hours ago, theanswer said: Stvarno nisam očekivao da će Bogdan biti ovako dobar u NBA. Nije uopšte pao posle povrede, čak je i bolji. "ne jebe zivu silu" vidi se to i kroz statistiku, ali je u igri jos upecatljivije odlgedao sam skoro sve njihove utakmice, jedino kad su igrali protiv gsw video se odredjeni strah ili respekt kako god, prema kleju moguce da je to ostalo iz reprezentacije u sve ostale duele je ulazio bas sa samopouzdanjem 5 hours ago, Giggsy said: a gde je bobi? :( mozda fotka... i izgubise klipersi od dalasa, bez doncica ne znam kako im to podje za rukom marjanovic nekoliko sekundi u prvom, teo u drugom poluvremenu masala ocekujem 1jak raspad kod klipersa i to vrlo skoro do nove godine su oko ili ispod 50%
theanswer Posted December 3, 2018 Author Posted December 3, 2018 (edited) Pomalo je ispod radara vest da je Demijen Džons najverovatnije završio sezonu i da Voriorsi trenutno nemaju zdravog centra Toronto - Denver u pola 2, prvi sa istoka protiv prvog sa zapada Edited December 3, 2018 by theanswer
nisam ja Posted December 3, 2018 Posted December 3, 2018 Lenard će protivprirodno bludničiti sa somborcima.
1n54jd3r Posted December 4, 2018 Posted December 4, 2018 Denver usao u tekmu bez straha...Jokic ce sudeci po prvoj cetvrtini dogurati do TD...vidljivo je po govoru tela da mu se igra...
1n54jd3r Posted December 4, 2018 Posted December 4, 2018 18 minutes ago, Timmi said: Kakva jokiceva cetvrtina, kao sat. nastavio u istom ritmu...milina gledati...keep it simple and make the right play fazon
Recommended Posts