December 1, 20186 yr Pominjalo se tipa neki paket se smislja on za Beala, ali sve u domenu teorije, nigde nista zvanicno.
December 1, 20186 yr Izvinjavam se onda. Meni iskočio neki yt gde baja priča kao da je done deal. Nisam proveravao dalje.
December 1, 20186 yr 5 minutes ago, Grandilof said: Pominjalo se tipa neki paket se smislja on za Beala, ali sve u domenu teorije, nigde nista zvanicno. Morace LAL da ubaci u taj paket nesto dosta jace od pukog Ingrama...kako stoje sa pickovima? Edited December 1, 20186 yr by 1n54jd3r mada naredni draft svakako nece imati lottery pick...mozda Hart ili Bol
December 1, 20186 yr ma to je jedino izbacio express.co.uk...znaci patka...oni jedino sto izbacuju jesu senzacionalni tabloidni never gonna be realized trejdovi
December 2, 20186 yr 4 hours ago, bradilko said: dobi sakramento 111-110!! oba bogdanovića odlična naš bolji!! Bacio pogled na statistiku, vidim 27 poena, reko opa novi rekord, ali kad sam video 0 ast odmah mi bilo jasno da ne gledam pravog Bogdanovica. Kompletniji igrac je nas Bogi.. Edited December 2, 20186 yr by Jimmy Kowalski
December 2, 20186 yr https://www.youtube.com/watch?v=ZOGzRN7WpYg adetokumpo najgori kulov,obruka ga hezonja a on se iskaljuje na nesretnom vonlehu koji ne smije da ga pogleda i poslije lafo :i gonna punch him in the face next time.
December 2, 20186 yr najjaca fora je sto su hezonji ovo bili jedini poeni na mecu pistonsi odlicno odigrali protiv gswa sinoc, johnsonu skroz odgovara ova rola s klupe. sad se samo ceka sledeca veca povreda za novi raspad...