Cane Vukic Prebranac Posted November 10, 2018 Posted November 10, 2018 Лу јебени Вилијамс, какав потез
Micko8 Posted November 10, 2018 Posted November 10, 2018 4 hours ago, theanswer said: Seksi kurac da izvineš. Nemaju šuta i ovako sad su trejdovali dva stretch igrača, i to Kovingtona koji je iza Redika najbolji šuter u ekipi. Mislim, razumem potez ali teško da je ovo seksi. A i za Šarića je smor što ide u Minesotu, neće videti lopte tamo. Što se Jokića tiče, pa valjda ima nešto između toga da ne šutne nijednom na utakmici i da bude Vestbruk. Zašto se ide u krajnost neće mi nikad biti jasno. Nije Denver sinoć izgubio zato što je Jokić dao 37p nego zato što nije imao nikakvu produkciju od najboljih strelaca inače. Moram još jednom da napomenem da po meni Denveru za sledeći korak, znači ne za plejof nego za bar drugu rundu ili štaznam treba plejmejker koji zna da odigra pas ili bar da sam sebi može da iskreira relativno lake poene. Ne može sve preko Jokića uvek. Imaju Monte Morrisa koji treba mnogo vise da igra , Maloneove rotacije su veoma lose, sinoc je covek trebao da igra mnogo vise, pogotovo u zavrsnici utakmice, posto je Murray bio ocajan , neverovatno koliko on ne uzme da prepozna situacije kada mu je saigrac otvoren, samo gleda da sutne, po svaku cenu. Ovakav Jokic je potreban Denveru svake veceri,ako zele u plej of, imao bi on i vise asistencija da mu se saigraci nisu posteno ispromasivali, plus lose sutiranje sl bacanja ih je kostalo utakmice.
Micko8 Posted November 10, 2018 Posted November 10, 2018 Inace Minnesota se izbacila iz trke za plej of , Butler ih je ucinio jednim od boljih ekipa na Zapadu prosle sezone, good luck sa Wiiginsom i Townsom kao liderima , vracaju se u pretproslu sezonu gde su bili daleko od plej of-a.
pbg12345 Posted November 11, 2018 Posted November 11, 2018 sakramento katastrofalan veceras bukvalno nema segmenta igre da subili dobri izgubice 20tak razlike, ali da lejkersi nisu promasili solidan broj otvorenih suteva i bacanja bilo bi i vise b&b se "uklopili u sivilo" ekipe
pbg12345 Posted November 11, 2018 Posted November 11, 2018 pa memfis je ocekivana pobeda ja sam juce odigrao na filadelfiju u kladionici, posle kad sam video trejd i da im ne igraju dva bitna igraca, a sa vec iovako skracenom rotacijom, bilo je izvesno da ce tesko do pobede a oklahomi ne igra vestbruk, pa nije ni toliko iznenadjenje pobeda dalasa na domacem terenu
booyaka Posted November 11, 2018 Posted November 11, 2018 sakramento katastrofalan veceras bukvalno nema segmenta igre da subili dobri izgubice 20tak razlike, ali da lejkersi nisu promasili solidan broj otvorenih suteva i bacanja bilo bi i vise b&b se "uklopili u sivilo" ekipeOčekivano, većina SAC igrača bili bi maksimum backup opcije u PO contenderima, a Lakersi su svakako viđeni u PO.
pbg12345 Posted November 11, 2018 Posted November 11, 2018 nego, bujaka kakvo je tvoje misljenje o sakramentu, jesu li igraci spremni da odgovore izazovu "PO contedera"?
booyaka Posted November 11, 2018 Posted November 11, 2018 [emoji3] nego, bujaka kakvo je tvoje misljenje o sakramentu, jesu li igraci spremni da odgovore izazovu "PO contedera"? Caulie Stein, Fox, Hield i Randolph su igrači koji nose igru Kingsa, Beli i Bagley povremeno prikažu partije dostojne igrača NBA tima, ostali suvi prosek ili ispod toga. Pitaj ako te još nešto zanima.
pbg12345 Posted November 11, 2018 Posted November 11, 2018 2 minutes ago, booyaka said: 1 hour ago, pbg12345 said: nego, bujaka kakvo je tvoje misljenje o sakramentu, jesu li igraci spremni da odgovore izazovu "PO contedera"? Caulie Stein, Fox, Hield i Randolph su igrači koji nose igru Kingsa, Beli i Bagley povremeno prikažu partije dostojne igrača NBA tima, ostali suvi prosek ili ispod toga. Pitaj ako te još nešto zanima. koji bre rendolf? pa taj nije krocio na pareket ove sezone. i izvesno i nece nisi ti gledao kingse ocigledno, ali nisam te to ni pitao, jako dobro znam ko tamo ima kakvu ulogu nego me zanimalo tvoje misljenje gde su oni u odnosu na "PO contendere"? kapiram da forum vapi da cuje tvoje misljenje o tome, a eto nikad nam nisi napisao ni rec na tu temu :(
booyaka Posted November 11, 2018 Posted November 11, 2018 koji bre rendolf? [emoji3] pa taj nije krocio na pareket ove sezone. i izvesno i nece nisi ti gledao kingse ocigledno, ali nisam te to ni pitao, jako dobro znam ko tamo ima kakvu ulogu nego me zanimalo tvoje misljenje gde su oni u odnosu na "PO contendere"? kapiram da forum vapi da cuje tvoje misljenje o tome, a eto nikad nam nisi napisao ni rec na tu temu :( Mislio sam uopšteno, on je po kvalitetu i iskustvu neuporediv sa ostatkom rostera, i ako ne bude trejdovan sigurno će imati značajnu ulogu u nastavku sezone.Pisao sam već o dometima Kingsa, ne vidim ih u PO sa trenutnim rosterom.
mjone Posted November 11, 2018 Posted November 11, 2018 Randolph je bio apsolutno uzasan prosle sezone
Recommended Posts