Jump to content
IGNORED

NBA 2018/19

theanswer

Recommended Posts

• Replies 7.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• theanswer

526

• pbg12345

523

• Amos

512

• 1n54jd3r

300

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Лу јебени Вилијамс, какав потез

Posted
4 hours ago, theanswer said:

Seksi kurac da izvineš. Nemaju šuta i ovako sad su trejdovali dva stretch igrača, i to Kovingtona koji je iza Redika najbolji šuter u ekipi. Mislim, razumem potez ali teško da je ovo seksi. A i za Šarića je smor što ide u Minesotu, neće videti lopte tamo. 

Što se Jokića tiče, pa valjda ima nešto između toga da ne šutne nijednom na utakmici i da bude Vestbruk. Zašto se ide u krajnost neće mi nikad biti jasno. Nije Denver sinoć izgubio zato što je Jokić dao 37p nego zato što nije imao nikakvu produkciju od najboljih strelaca inače. Moram još jednom da napomenem da po meni Denveru za sledeći korak, znači ne za plejof nego za bar drugu rundu ili štaznam treba plejmejker koji zna da odigra pas ili bar da sam sebi može da iskreira relativno lake poene. Ne može sve preko Jokića uvek.  

Imaju Monte Morrisa  koji treba mnogo vise da igra , Maloneove rotacije su veoma lose, sinoc je covek trebao da igra mnogo vise, pogotovo u zavrsnici utakmice, posto je Murray bio ocajan  , neverovatno koliko on ne uzme da prepozna  situacije  kada mu je saigrac  otvoren, samo gleda da sutne, po svaku cenu.  Ovakav Jokic je potreban  Denveru  svake veceri,ako zele u plej of, imao bi on i vise asistencija da mu se saigraci nisu posteno ispromasivali, plus  lose  sutiranje sl bacanja  ih je kostalo utakmice.

Posted

Inace Minnesota se izbacila iz trke za plej of , Butler ih je ucinio jednim od boljih ekipa na Zapadu prosle sezone, good luck  sa Wiiginsom i Townsom kao liderima , vracaju se u pretproslu sezonu gde su bili daleko od plej of-a.

Posted

sakramento katastrofalan veceras

bukvalno nema segmenta igre da subili dobri

izgubice 20tak razlike, ali da lejkersi nisu promasili solidan broj otvorenih suteva i bacanja bilo bi i vise

b&b se "uklopili u sivilo" ekipe

Posted

pa memfis je ocekivana pobeda

ja sam juce odigrao na filadelfiju u kladionici, posle kad sam video trejd i da im ne igraju dva bitna igraca, a sa vec iovako skracenom rotacijom, bilo je izvesno da ce tesko do pobede

a oklahomi ne igra vestbruk, pa nije ni toliko iznenadjenje pobeda dalasa na domacem terenu

Posted
sakramento katastrofalan veceras
bukvalno nema segmenta igre da subili dobri
izgubice 20tak razlike, ali da lejkersi nisu promasili solidan broj otvorenih suteva i bacanja bilo bi i vise
b&b se "uklopili u sivilo" ekipe
Očekivano, većina SAC igrača bili bi maksimum backup opcije u PO contenderima, a Lakersi su svakako viđeni u PO.
Posted

:D

nego, bujaka

kakvo je tvoje misljenje o sakramentu, jesu li igraci spremni da odgovore izazovu "PO contedera"?

Posted
[emoji3]
nego, bujaka
kakvo je tvoje misljenje o sakramentu, jesu li igraci spremni da odgovore izazovu "PO contedera"?

Caulie Stein, Fox, Hield i Randolph su igrači koji nose igru Kingsa, Beli i Bagley povremeno prikažu partije dostojne igrača NBA tima, ostali suvi prosek ili ispod toga. Pitaj ako te još nešto zanima.
Posted
2 minutes ago, booyaka said:
1 hour ago, pbg12345 said:
emoji3.png
nego, bujaka

Caulie Stein, Fox, Hield i Randolph su igrači koji nose igru Kingsa, Beli i Bagley povremeno prikažu partije dostojne igrača NBA tima, ostali suvi prosek ili ispod toga. Pitaj ako te još nešto zanima.

koji bre rendolf? :D

pa taj nije krocio na pareket ove sezone. i izvesno i nece

nisi ti gledao kingse ocigledno, ali nisam te to ni pitao, jako dobro znam ko tamo ima kakvu ulogu

nego me zanimalo tvoje misljenje gde su oni u odnosu na "PO contendere"? kapiram da forum vapi da cuje tvoje misljenje o tome, a eto nikad nam nisi napisao ni rec na tu temu :(

Posted

koji bre rendolf? [emoji3]
pa taj nije krocio na pareket ove sezone. i izvesno i nece
nisi ti gledao kingse ocigledno, ali nisam te to ni pitao, jako dobro znam ko tamo ima kakvu ulogu

nego me zanimalo tvoje misljenje gde su oni u odnosu na "PO contendere"? kapiram da forum vapi da cuje tvoje misljenje o tome, a eto nikad nam nisi napisao ni rec na tu temu :(

Mislio sam uopšteno, on je po kvalitetu i iskustvu neuporediv sa ostatkom rostera, i ako ne bude trejdovan sigurno će imati značajnu ulogu u nastavku sezone.
Pisao sam već o dometima Kingsa, ne vidim ih u PO sa trenutnim rosterom.
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...