Jump to content
IGNORED

NBA 2018/19

theanswer

Recommended Posts

Posted

Ovaj denverov tim je 8i najmladji u istoriji NBA plejofa

• Replies 7.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• theanswer

526

• pbg12345

523

• Amos

512

• 1n54jd3r

300

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Po 20+ razlike u prvim cetvrtinama Toronto i Philly, taman da vidim malo i hokej pre Spursa.

Posted

Očekivao sam malo više krvi od Netsa, a oni daju prvi koš na 6:04 :isuse:

Posted

Jos 45 minuta do Nagetsa i Sparsa. Ima li iko neki kojot?

Posted

Vadi Bobija, jbt, stići će Bruklin

Posted (edited)

SAS promenili odbranu, ne idu odmah na udvajanje Jokica vec sa zadrskom, rezultovalo sa 3 TO...inace Denver igra sa samopouzdanjem u napadu, ubadaju trojke...so far so good

Edited by 1n54jd3r
Posted
15 minutes ago, dragance said:

Ne znam zasto bi bio Divcev kraj, ako su optuzbe izasle tek sada?

Zato sto nije uradio basic due diligence.

Posted

Kakav bre basic due dilligence kada nije postojala nikakva naznaka optuzbe? Ako ga odmah sutnu, to ce biti to. Na zalost, ni prvi ni poslednji predator.

Posted
2 minutes ago, dragance said:

Kakav bre basic due dilligence kada nije postojala nikakva naznaka optuzbe? Ako ga odmah sutnu, to ce biti to. Na zalost, ni prvi ni poslednji predator.

To sto nije bilo optuznice, ne znaci da nije bilo nekakvih naznaka. A I da nije, opet je trebao da ga pita nesto tipa; "Do you have any potential or pending legal issues that could reflect poorly on the organization?"

Pa ja kad zaposljavam I pripravnike uz obavezan background check pitam "is there something else that I should know about you?"

Posted

Ako je bilo naznaka, onda ok. Ali posto sumnjam da jeste, ti zaista mislis da bi tip rekao "imam frku, pokusao sam silovati novinarku...".

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...