Time Crisis Posted April 7, 2019 Posted April 7, 2019 22 hours ago, goofs said: Ja da sam na mestu glavnokomandujućeg tehniko stratega u Nagetsima bih dao tu utakmicu Portlandu. Mogu puno da dobiju, a manje da izgube. Nakon tog poraza imaju tekmu u Juti koja ne moze dole, a tesko da moze gore, da potvrde drugo mesto. Rahmetli Minesotu sam vec upisao kao W.
goofs Posted April 7, 2019 Posted April 7, 2019 Toeto. Imace i vise vremena da se pripreme za Jutu koja je malo ispod radara u nizu 9:1, bice zajebano, ali mozda i Juta bude odmarala Gobera
pasha Posted April 7, 2019 Posted April 7, 2019 (edited) Juta ih redovno gazi tako da to gube i bice na trecem mestu. Edited April 7, 2019 by pasha
fancy claps Posted April 7, 2019 Posted April 7, 2019 zesce picke. jbga ceo tim uzme identitet™ najboljeg igraca, u ovom slucaju cetnika jokica.
Joe D Posted April 7, 2019 Posted April 7, 2019 4 hours ago, pasha said: Juta ih redovno gazi tako da to gube i bice na trecem mestu. ako im je kalkulacija da se nadaju da houston gubi od thundera zadnji mec, treba im samo da dobiju minesotu zadnjem kolu. prakticno se ne nadaju da mogu da dobiju houston eventualnoj plejof seriji.
MiddleClass Posted April 7, 2019 Posted April 7, 2019 Napisah vec... Denver nece proci prvo kolo nezavisno od protivnika.
zorglub Posted April 7, 2019 Posted April 7, 2019 Sa LAC 3-1 ove sezone, sa OKC 4-0, ne znam čemu tolika isključivost. Jedino ako nalete na SAS, tu im ne bih bio prognozer, a i navijao bih za Sparse, naturlich.
zorglub Posted April 7, 2019 Posted April 7, 2019 (edited) Tjah, ako nekim čudom uzmu 7. mesto, može svašta da bude. Kako god da gledam, od LAC i OKC nisu gori nikako. Jer PO, jer Pop. Edited April 7, 2019 by zorglub
Joe D Posted April 7, 2019 Posted April 7, 2019 7. mesto ih po svemu suduci baca na houston, tesko da tu moze nesto da bude osim metle.
Zed Posted April 7, 2019 Posted April 7, 2019 Za Denver je najbolje da puste Portlandu ovu utakmicu pa se nadaju da Oklahoma pobedi Hjuston.
Zed Posted April 7, 2019 Posted April 7, 2019 Ja da sam Hjuston bi namerno isao na 4. poziciju da se ranije sastanu sa Golden Stateom kada je manji pritisak. Možda bi to bio šok za njih ako tempiraju formu za polufinale.
Recommended Posts