Jump to content
IGNORED

NBA 2018/19

theanswer

Recommended Posts

Posted

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

• Replies 7.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• theanswer

526

• pbg12345

523

• Amos

512

• 1n54jd3r

300

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted (edited)

Denver više nema šanse da zauzme prvu poziciju, koju su u reprizi prošlogodišnjeg finala obezbedili Golden Stejt Voriorsi. Slavili su protiv Klivlenda mnogo teže od očekivanog 120:114 najviše zahvaljujući raspucanom Stefu Kariju, koji se zaustavio na 40 poena.

GSW "samo" dvije pobjede vise plus 3 kola do kraja. Izgube sve tri,  Denver dobije sve tri i ima pobjedu vise. A svi portali kazu da je GSW matematicki ispred Denvera. Jebem ti americku matematiku... :fantom:

Edited by MiddleClass
Posted

Ko zna ko je originalno pisao te tekstove, portal novinarstvo kod nas je ionako u bulji.

:Hail: za Vladeta, jel ulazi kao igrac ili kao GM :fantom: 

Posted
1 minute ago, goofs said:

Ko zna ko je originalno pisao te tekstove, portal novinarstvo kod nas je ionako u bulji.

:Hail: za Vladeta, jel ulazi kao igrac ili kao GM :fantom: 

:D

dobar

ali, otkud sad to? bas skoro videh neku listu i nije bilo nikog od nasih

ili je to mozda bilo ono fibino...

Posted

Ne smem da otvorim komentare. Ocekujem da se dele u tri vrste

1. Lol, Divak Queen flopper

2. Vladfather, we love you! King fans

3. To Srbine jebi im sve, to je cirus jedan dopingovani nek dodju malo u evropu da im zeljko pokaze kako se igra odbrana

Posted
53 minutes ago, Mos said:

Ne smem da otvorim komentare. Ocekujem da se dele u tri vrste

1. Lol, Divak Queen flopper

2. Vladfather, we love you! King fans

3. To Srbine jebi im sve, to je cirus jedan dopingovani nek dodju malo u evropu da im zeljko pokaze kako se igra odbrana

:D

i onil da napravi specijal tim pvodom :D

Posted
5 hours ago, theanswer said:

Jesam li ja jedini koji misli da Pirs i nije toliko lud kad kaze da je bolji bio od Vejda?

Ma izgleda da sam ja lud i dobranoj manjini ne samo na PPPu, nego i u okolini sto mislim da je Wade bolji igrac i to lagano.

Posted

Mozda Pirs jeste bolji igrac ali je Wade imao mnogo bolju karijeru, sto je sinoc Jalen Rose i rekao. Niko zivi na svetu nece praviti ozbiljne liste sa Pirsom ispred Vejda.

Posted

jbg, da imam tim, i da mogu jednog od njih iz prajma duzmem, mislim da bih uzo pirsa

Posted

a otkud uopste ta dilema?

msm, zasto njih dvojica? :D

Posted
4 minutes ago, pbg12345 said:

jbg, mora valjda nesto.

Posted
7 minutes ago, pbg12345 said:

Zato sto je Pirs nocas imao jos jedan random napad samozaljubljenosti i rekao da je bolji igrac od Vejda i da bi on svasta radio da je imao Šeka i Lebrona. 

Posted

Denveru trebaju dve pobede u poslednje tri utakmice da osigura drugo mesto. Idealan razvoj događaja - dobijaju Portland u gostima sutra, odmaraju sve igrače protiv Jute i u poslednjem kolu tamburaju Minesotu.  Jeb'o ih Vašington baš, bila bi im dovoljna jedna da nisu to izgubili.

Hjuston do kraja igra sa Finksom i Oklahomom.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...