MiddleClass Posted April 6, 2019 Posted April 6, 2019 (edited) Denver više nema šanse da zauzme prvu poziciju, koju su u reprizi prošlogodišnjeg finala obezbedili Golden Stejt Voriorsi. Slavili su protiv Klivlenda mnogo teže od očekivanog 120:114 najviše zahvaljujući raspucanom Stefu Kariju, koji se zaustavio na 40 poena. GSW "samo" dvije pobjede vise plus 3 kola do kraja. Izgube sve tri, Denver dobije sve tri i ima pobjedu vise. A svi portali kazu da je GSW matematicki ispred Denvera. Jebem ti americku matematiku... Edited April 6, 2019 by MiddleClass
goofs Posted April 6, 2019 Posted April 6, 2019 Ko zna ko je originalno pisao te tekstove, portal novinarstvo kod nas je ionako u bulji. za Vladeta, jel ulazi kao igrac ili kao GM
pbg12345 Posted April 6, 2019 Posted April 6, 2019 1 minute ago, goofs said: Ko zna ko je originalno pisao te tekstove, portal novinarstvo kod nas je ionako u bulji. za Vladeta, jel ulazi kao igrac ili kao GM dobar ali, otkud sad to? bas skoro videh neku listu i nije bilo nikog od nasih ili je to mozda bilo ono fibino...
Amos Posted April 6, 2019 Posted April 6, 2019 Ne smem da otvorim komentare. Ocekujem da se dele u tri vrste 1. Lol, Divak Queen flopper 2. Vladfather, we love you! King fans 3. To Srbine jebi im sve, to je cirus jedan dopingovani nek dodju malo u evropu da im zeljko pokaze kako se igra odbrana
pbg12345 Posted April 6, 2019 Posted April 6, 2019 53 minutes ago, Mos said: Ne smem da otvorim komentare. Ocekujem da se dele u tri vrste 1. Lol, Divak Queen flopper 2. Vladfather, we love you! King fans 3. To Srbine jebi im sve, to je cirus jedan dopingovani nek dodju malo u evropu da im zeljko pokaze kako se igra odbrana i onil da napravi specijal tim pvodom
Grandilof Posted April 6, 2019 Posted April 6, 2019 5 hours ago, theanswer said: Jesam li ja jedini koji misli da Pirs i nije toliko lud kad kaze da je bolji bio od Vejda? Ma izgleda da sam ja lud i dobranoj manjini ne samo na PPPu, nego i u okolini sto mislim da je Wade bolji igrac i to lagano.
Amos Posted April 6, 2019 Posted April 6, 2019 Mozda Pirs jeste bolji igrac ali je Wade imao mnogo bolju karijeru, sto je sinoc Jalen Rose i rekao. Niko zivi na svetu nece praviti ozbiljne liste sa Pirsom ispred Vejda.
ToniAdams Posted April 6, 2019 Posted April 6, 2019 jbg, da imam tim, i da mogu jednog od njih iz prajma duzmem, mislim da bih uzo pirsa
pbg12345 Posted April 6, 2019 Posted April 6, 2019 a otkud uopste ta dilema? msm, zasto njih dvojica?
ToniAdams Posted April 6, 2019 Posted April 6, 2019 4 minutes ago, pbg12345 said: a otkud uopste ta dilema? msm, zasto njih dvojica? jbg, mora valjda nesto.
Amos Posted April 6, 2019 Posted April 6, 2019 7 minutes ago, pbg12345 said: a otkud uopste ta dilema? msm, zasto njih dvojica? Zato sto je Pirs nocas imao jos jedan random napad samozaljubljenosti i rekao da je bolji igrac od Vejda i da bi on svasta radio da je imao Šeka i Lebrona.
napadaj Posted April 6, 2019 Posted April 6, 2019 Denveru trebaju dve pobede u poslednje tri utakmice da osigura drugo mesto. Idealan razvoj događaja - dobijaju Portland u gostima sutra, odmaraju sve igrače protiv Jute i u poslednjem kolu tamburaju Minesotu. Jeb'o ih Vašington baš, bila bi im dovoljna jedna da nisu to izgubili. Hjuston do kraja igra sa Finksom i Oklahomom.
Recommended Posts