Mindaugas Žukauskas Posted April 5, 2019 Posted April 5, 2019 Koja sprdnja, Embid i Bledso se gađali loptom, prvi dobio tehničku, drugi isključen
iDemo Posted April 5, 2019 Posted April 5, 2019 4 hours ago, Host said: Odlicna tekma u Filadelfiji. Sta je odigrao Janis Opr'o Bena samo tako... Vishe puta.
theanswer Posted April 5, 2019 Author Posted April 5, 2019 dosta utakmica večeras koje nešto znače orlando kod kuće protiv atlante, majami u mineapolisu, detroit u okc za plejof na istoku.. šarlot teoretski još u igri, ali realno ne al eto igraju sa torontom kod kuće boston i indijana igraju suštinski za prednost domaćeg terena u prvoj rundi san antonio gostuje vizardsima, hjuston dočekuje nikse i naravno denver-portland. ako denver dobije ne može ispod broja 3.
nisam ja Posted April 5, 2019 Posted April 5, 2019 Vilt I Džoni jedini centri sa preko 500 assisstencija u sezoni.
Rick.James Posted April 6, 2019 Posted April 6, 2019 Poslednji put kada je Orlando ušao u PO, na ovom forumu je bio Fei. Pokojni Fei.
theanswer Posted April 6, 2019 Author Posted April 6, 2019 Boston verovatno uzeo home court, ali je bitnija stvar da Hayward ulazi u svoju nekadasnju formu. Denver se muci sa osakacenim Blejzersima sa sve Lilardova 2p u prvom poluvr ali trebalo bi da dobiju ako im Lejmen ne ubaci jos jedno 5 trojki
Amos Posted April 6, 2019 Posted April 6, 2019 To je to. Sad odmaranje i bol u kurcu do kraja. Cak bi trece mesto i Klipersi bili bolji izbor, kako god okrenes Hjuston ce ih seckati na komade bez obzira na home court. To ce onda biti bol dobijanja po picki
Čutura Posted April 6, 2019 Posted April 6, 2019 klipersi izgubili od lejkersa, sad su 6.7.8. na jednu pobedu razlike.
theanswer Posted April 6, 2019 Author Posted April 6, 2019 Jesam li ja jedini koji misli da Pirs i nije toliko lud kad kaze da je bolji bio od Vejda?
1n54jd3r Posted April 6, 2019 Posted April 6, 2019 25 minutes ago, theanswer said: Jesam li ja jedini koji misli da Pirs i nije toliko lud kad kaze da je bolji bio od Vejda? pa nije lud u smislu da su nebo i zemlja, ali opet DW3 je ipak bolji
ToniAdams Posted April 6, 2019 Posted April 6, 2019 16 minutes ago, Host said: Paul Pierce > Dwyane Wade. +100 16 minutes ago, Host said: Sledece pitanje. jel bi mogao i meni da metes u avatar mrdalicu? fala!
nisam ja Posted April 6, 2019 Posted April 6, 2019 Jokić mora da je prvi po u istoriji 1 assist shy triple doublesima.
Recommended Posts