Calavera Posted October 30, 2018 Posted October 30, 2018 ovo je bjelica kakvog smo cekali, klasican kolonopunitelj™. doug christie ga ne moze dovoljno nahvaliti u prenosu
189- Posted October 30, 2018 Posted October 30, 2018 92 poena dubsa na poluvremenu u chicagu klay 10 trojki i 36 poena
Calavera Posted October 30, 2018 Posted October 30, 2018 ja pocinjem da mislim da su ovi kingsi zapravo dobra ekipa
Calavera Posted October 30, 2018 Posted October 30, 2018 ovaj prvi sto je izasao na nba streams: http://buffstreamz.com/watch/nba-9.php
theanswer Posted October 30, 2018 Author Posted October 30, 2018 buffstream radi sasvim solidno ove sezone 43p u trećoj za sakramento bulsi
Grandilof Posted October 30, 2018 Posted October 30, 2018 Auuuuuf 92p, sunce ti... Sta rekose Klay u slumpu... xD
theanswer Posted October 30, 2018 Author Posted October 30, 2018 tačno sam mislio da više niko ne pada na ove dvejnove finte i podvlačenja ali jebiga
Grandilof Posted October 30, 2018 Posted October 30, 2018 Kakav suterski trenig sunce ti poljubim.Sent from my SM-A510F using Tapatalk
theanswer Posted October 30, 2018 Author Posted October 30, 2018 šamp sa 2 klač trojke, kingsi su stvarno zabavni ove sezone
pbg12345 Posted October 30, 2018 Posted October 30, 2018 5 hours ago, Kec u Nisu ljudi kec uNisu said: Ja ne znam da li neko trenutno ima losiju drugu petorku od Kingsa... da, bas je vidna razlika izmedju tih prvih 6 ili 7 igraca i ovih ostalih 4/5 sto igraju i zato ce im dobro doci bogdan 4 hours ago, Calavera said: ja pocinjem da mislim da su ovi kingsi zapravo dobra ekipa pa i jesu makar ova udarna sestorka/sedmorka nema bas mnogo ekipa u nba koji su u ovom trenutku znacajno bolji od njih 5 hours ago, Calavera said: ovo je bjelica kakvog smo cekali, klasican kolonopunitelj™. doug christie ga ne moze dovoljno nahvaliti u prenosu to se videlo vec protiv vasingtona mnogo bolji status ima u ekipi, em vise lopti dobija, ali nije samo to nocas kad ni njega ni celu ekipu nije islo nastavio je sutirati, sto prilicno ohrabruje cudno je dosta kako tad vec nisu izgubili utakmicu, bas su losi bili odnosno i nije cudno, posto je i majami neuravnotezen a sakramento je sinoc igrao solidno drugacije nego na samom pocetku sezone, vise je lopta kruzila, nije se potezalo cim se predje pola ili eventualno posle prvog pasa defitnitivno ima nade za njih makar u odnosu na proslu sezonu i one zajebancije. mnogo bolje i smislenije to sad izgleda pitanje je zasta ce to biti dovoljno vec ove sezone, ali ja cu biti zadovoljan i ako dovoljno dugo ostanu rezultatski konkurentni za po kako je krenulo bice neko vreme tu. a i raspored je takav da bi lako mogli imati 7-4 za koje vece, sto je onako iz ugla predsezone prilicno iznenadjujuce
zorglub Posted October 30, 2018 Posted October 30, 2018 7 hours ago, Bane_V said: Nije mi jasna ova žal za staaarom NBA. Jel je košarka bila gledljivija kada su centri trošili pola napada da se uguraju pod obruč da daju zicer jer ne znaju da šutiraju van reketa? Neko je provalo da je 3>2 i to je sve. Hjuston je prošle godine bio najzanimljivija ekipa za gledanje. Odlična kretnja lopte i prangijanje za tri. PnR Harden-Capela je bilo milina gledati. Bez učitavanja molim. Niko ne želi povratak 90ih i iso-ball.a, ali kad gledam pomenuti Hjuston, imam osećaj da neko pušta istih 2 minuta iznova, kao kad pljačkaju banku u filmu.
theanswer Posted October 30, 2018 Author Posted October 30, 2018 4 hours ago, zorglub said: Bez učitavanja molim. Niko ne želi povratak 90ih i iso-ball.a, ali kad gledam pomenuti Hjuston, imam osećaj da neko pušta istih 2 minuta iznova, kao kad pljačkaju banku u filmu. svako ima svoje, jedno je gledati hjuston koji ima jednog hardena i krisa pola i prošle godine arizu a drugo je gledati čikago koji želi tako da igra a ima koga ima, meni se lično ne sviđa to toliko ali jbg.
Recommended Posts