Jump to content
IGNORED

NBA 2018/19

theanswer

Recommended Posts

Posted

ovo je bjelica kakvog smo cekali, klasican kolonopunitelj™. doug christie ga ne moze dovoljno nahvaliti u prenosu :happy:

• Replies 7.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• theanswer

526

• pbg12345

523

• Amos

512

• 1n54jd3r

300

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

92 poena dubsa na poluvremenu u chicagu

klay 10 trojki i 36 poena

Posted

ja pocinjem da mislim da su ovi kingsi zapravo dobra ekipa :D

Posted

buffstream radi sasvim solidno ove sezone

43p u trećoj za sakramento

bulsi :D

Posted

Auuuuuf 92p, sunce ti...

Sta rekose Klay u slumpu... xD

Posted

tačno sam mislio da više niko ne pada na ove dvejnove finte i podvlačenja ali jebiga :D

Posted

Kakav suterski trenig sunce ti poljubim.

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

Posted

šamp sa 2 klač trojke, kingsi su stvarno zabavni ove sezone

Posted
5 hours ago, Kec u Nisu ljudi kec uNisu said:

Ja ne znam da li neko trenutno ima losiju drugu petorku od Kingsa...

da, bas je vidna razlika izmedju tih prvih 6 ili 7 igraca i ovih ostalih 4/5 sto igraju

i zato ce im dobro doci bogdan :D

4 hours ago, Calavera said:

ja pocinjem da mislim da su ovi kingsi zapravo dobra ekipa :D

pa i jesu

makar ova udarna sestorka/sedmorka

nema bas mnogo ekipa u nba koji su u ovom trenutku znacajno bolji od njih

5 hours ago, Calavera said:

ovo je bjelica kakvog smo cekali, klasican kolonopunitelj™. doug christie ga ne moze dovoljno nahvaliti u prenosu :happy:

to se videlo vec protiv vasingtona

mnogo bolji status ima u ekipi, em vise lopti dobija, ali nije samo to

nocas kad ni njega ni celu ekipu nije islo nastavio je sutirati, sto prilicno ohrabruje

cudno je dosta kako tad vec nisu izgubili utakmicu, bas su losi bili

odnosno i nije cudno, posto je i majami neuravnotezen

a sakramento je sinoc igrao solidno drugacije nego na samom pocetku sezone, vise je lopta kruzila, nije se potezalo cim se predje pola ili eventualno posle prvog pasa

defitnitivno ima nade za njih

makar u odnosu na proslu sezonu i one zajebancije. mnogo bolje i smislenije to sad izgleda

pitanje je zasta ce to biti dovoljno vec ove sezone, ali ja cu biti zadovoljan i ako dovoljno dugo ostanu rezultatski konkurentni za po

kako je krenulo bice neko vreme tu. a i raspored je takav da bi lako mogli imati 7-4 za koje vece, sto je onako iz ugla predsezone prilicno iznenadjujuce :)

Posted
7 hours ago, Bane_V said:

Nije mi jasna ova žal za staaarom NBA. Jel je košarka bila gledljivija kada su centri trošili pola napada da se uguraju pod obruč da daju zicer jer ne znaju da šutiraju van reketa? Neko je provalo da je 3>2 i to je sve. Hjuston je prošle godine bio najzanimljivija ekipa za gledanje. Odlična kretnja lopte i prangijanje za tri. PnR Harden-Capela je bilo milina gledati.

Bez učitavanja molim. Niko ne želi povratak 90ih i iso-ball.a, ali kad gledam pomenuti Hjuston, imam osećaj da neko pušta istih 2 minuta iznova, kao kad pljačkaju banku u filmu.

Posted
4 hours ago, zorglub said:

Bez učitavanja molim. Niko ne želi povratak 90ih i iso-ball.a, ali kad gledam pomenuti Hjuston, imam osećaj da neko pušta istih 2 minuta iznova, kao kad pljačkaju banku u filmu.

svako ima svoje, jedno je gledati hjuston koji ima jednog hardena i krisa pola i prošle godine arizu a drugo je gledati čikago koji želi tako da igra a ima koga ima, meni se lično ne sviđa to toliko ali jbg. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...