pbg12345 Posted April 3, 2019 Posted April 3, 2019 ma bre niko ih nije video kao druge na zapadu, jbt do pre par dana su bili izjednaceni sa gsw, a sad je vec problem sto nece biti sampioni odlcina sezona za njih posebno za jokica malo je vrhunskih igraca, spremnih da se u toj meri podrede ekipi covek ih bukvalno vuce kroz celu sezonu njima je trenutno najveci problem umor mozda bi trebali odmoriti i po cenu gubitka drugog mesta u zavisnosti od toga (koliko odmorni budu, pre svega jokic) oni mogu od laganog ispadanja u prvom krugu, do finala konferencije
Apollo Creed Posted April 3, 2019 Posted April 3, 2019 Bilo bi ok da na Istoku uđu Netsi i Magic,a i Majami pre smarača iz Detroita. Mada Detroit ima najlakši raspored do kraja,
Кристофер Лумумбо Posted April 3, 2019 Posted April 3, 2019 https://twitter.com/WorldWideWob/status/1113301689853992960
pbg12345 Posted April 3, 2019 Posted April 3, 2019 ma bravo igracino ti dok si vodio tim, ekipa ti je bila 20 pobeda od po sad si sa 4 ol stara pored sebe u petorci, nadigrao coveka koji iz veceri u vece vuce ekipu do top 3 pozicije na zapadu moze samo da mu se sagne
pbg12345 Posted April 3, 2019 Posted April 3, 2019 pa ja se nadam u tebe, preneces mu pa ne stvarno, da je neki ruki, ovo ono, nadigrao ol star jokaru, ok, lozi se decace ili neki autsajder ovako, nekako mi ne ide to lozenje ni prvi ni poslednji naravno, sve je to jel 1 sou, ali imam i ja pravo da mi je sve to
Mil@n Posted April 3, 2019 Posted April 3, 2019 (edited) Šabančina teška, Kazins. Ako sam dobro pročitao, 6i dubl dubl u sezoni, koliko ima Jokara? 50 i neki? Low as fuck. Edited April 3, 2019 by Mil@n
Кристофер Лумумбо Posted April 3, 2019 Posted April 3, 2019 Slazem se da je saban, ali najmanje zbog ovoga, ovo mi se svidja. Lepo bi bilo kad bi obe ekipe pukle u PO.
Joe D Posted April 3, 2019 Posted April 3, 2019 cela ta kultura trash-talka i prozivki je izuzetno sabanska. gomila praktikuje, vrlo malom broju zapravo lezi.
theanswer Posted April 3, 2019 Author Posted April 3, 2019 (edited) cela kultura oko nba lige i onoga u šta se ona pretvorila je postala izuzetno šabanska i smarajuća. bar meni. ako pratiš cele godine nekako ti je dosta svega. sezona je definitivno predugačka. Edited April 3, 2019 by theanswer
Mil@n Posted April 3, 2019 Posted April 3, 2019 1 hour ago, theanswer said: cela kultura oko nba lige i onoga u šta se ona pretvorila je postala izuzetno šabanska i smarajuća. bar meni. ako pratiš cele godine nekako ti je dosta svega. sezona je definitivno predugačka. Da se ne vraćam ponovo na spiku NBA nekad i sad, sad već mogu da dam neki uzorak, ova NBA je sprdnja u odnosu na ono što je bila NBA nekada. Na stranu strašni individualci sa neverovatnim fizičkim predispozicijama. Važnost, kurčenje, izvoljevanje, foliranje pojedinaca izdiglo se iznad celokupnog sporta pa čak i NBA kao organizacije. Imamo timove koji su zapostavili sve svoje interese u kontekstu uspeha gde je sva kontrola u rukama jednog pojedinca u poteri za statistikama... Prosto neverovatno.
pacey defender Posted April 3, 2019 Posted April 3, 2019 6 hours ago, Joe D said: cela ta kultura trash-talka i prozivki je izuzetno sabanska. gomila praktikuje, vrlo malom broju zapravo lezi. Da dopunim, gomila praktikuje zato što zna da neće doći do narednog koraka, eskalacije. Drži me da ga ne polomim fazon.
ToniAdams Posted April 3, 2019 Posted April 3, 2019 a joko zvace zamisljeni burek! @Host kad si vec tu, aj mi namesti mrdalicu kao avatar
nisam ja Posted April 3, 2019 Posted April 3, 2019 Usrali se pa provociraju kao. Jokara ko ladovina u somboru. Kolko nećeš. I onaj wesbruk ložnjava. Saće džok 252525 da zavali ko is pičke I još da stigne da sudiji kae da je ciga.
Кристофер Лумумбо Posted April 3, 2019 Posted April 3, 2019 1 hour ago, pacey defender said: Da dopunim, gomila praktikuje zato što zna da neće doći do narednog koraka, eskalacije. Drži me da ga ne polomim fazon. hold me back, ali to je druga stvar potpuno. trash talk je kod njih normalan i u parku kad niko ne gleda, to se samo prenelo na ligu. meni se to oduvek svidjalo.
Recommended Posts