pasha Posted March 1, 2019 Posted March 1, 2019 Just now, Have_Fun said: E jebi ga kad je i ovaj (Mitchell) poludeo sad Pa nije poludeo Odigraju on i Gober 2 na 2 i Jokic ostane negde. Ili se Jokic povuce u bloku a Micel ostane sam na sutu.
Have_Fun Posted March 1, 2019 Posted March 1, 2019 Sve to stoji, ali je pogodio onaj ludi sut o tablu iz ugla s' kolena a onda step back.. sam je napravio 6-0.. mogao je bar jednu loptu promasiti Na to mislim
Amos Posted March 1, 2019 Posted March 1, 2019 Denver moze da bude odlican tim za regularnu sezonu ali za bilo sta vise u plejofu moraju zameniti Bartona nekim poput Butlera ili Micela ili bilo kim ko je tier 1 igrac. Barton je rodjen da ulazi sa klupe i dize energiju svojim iracionalnim samopouzdanjem ali nije za vise od toga.
Amos Posted March 1, 2019 Posted March 1, 2019 Nakon sto je u prvom poluvremenu zasrao sve sto je mogao zasrati.
pasha Posted March 1, 2019 Posted March 1, 2019 Denver ce imati ozbiljnih problema u po kada se pojacaju odbrane. Gober je rasturio Jokica u odbrani. Doduse Gober je odlican odbrambeni igrac,.
Have_Fun Posted March 1, 2019 Posted March 1, 2019 (edited) edit: 'bout Barton Pa nije bas tako U prvom su svi zasrali i igrali lose, a onda im on drzao glavu iznad vode.. odigrao je i dobru odbranu Nema mu se bas sta zameriti na ovom mecu Mozda i jedina svetla tacka veceras s obzirom kako su odigrali Nuggetsi Previse puta je on ovde dezurni krivac Jebi ga, i ja bih da je neko drugi u rosteru Denvera, al' nije (najjace da bi im crybaby Butler pomogao, ako cemo da zamisljamo igrace, daj onda PG-a ) Edited March 1, 2019 by Have_Fun
Amos Posted March 1, 2019 Posted March 1, 2019 Ih, PG je jos bolji za fantaziju samo sam odavno prestao da verujem da ce bilo koji top igrac zavrsiti u small market timovima kao sto su Denver i Sakramento. Butler je realan jer mu je cena trenutno niska zbog tog crybaby ponasanja, a daleko od toga da je los igrac. Status kod sudija, odbrana, poslednja tri minuta finisher, sveeeeee. Sto se Bartona tice, gotivim ja njega i jeste bio cesto pljuvan bez razloga - samo mislim da mu se daje veca uloga nego sto on moze da iznese. Sa klupe je najbolji i najubitacniji.
theanswer Posted March 1, 2019 Author Posted March 1, 2019 (edited) 19 minutes ago, pasha said: Denver ce imati ozbiljnih problema u po kada se pojacaju odbrane. Gober je rasturio Jokica u odbrani. Doduse Gober je odlican odbrambeni igrac,. Vise brine sto je imao problem da uopste napravi poziciju protiv Kraudera dole. Juta je ocigledno los mecap ali je ovo morala biti cista schedule pobeda za Denver. Jos Juta bez Rikija i Exuma Edited March 1, 2019 by theanswer
Have_Fun Posted March 1, 2019 Posted March 1, 2019 Ih, PG je jos bolji za fantaziju [emoji4] samo sam odavno prestao da verujem da ce bilo koji top igrac zavrsiti u small market timovima kao sto su Denver i Sakramento. Butler je realan jer mu je cena trenutno niska zbog tog crybaby ponasanja, a daleko od toga da je los igrac. Status kod sudija, odbrana, poslednja tri minuta finisher, sveeeeee. Sto se Bartona tice, gotivim ja njega i jeste bio cesto pljuvan bez razloga - samo mislim da mu se daje veca uloga nego sto on moze da iznese. Sa klupe je najbolji i najubitacniji. Dobro, tako moze Nije ovde nista Barton kriv, naprotivNegoooo... PG je bolji od JB i u real lifeu! -.-Povuci rec!!! <.>Ovo sto radi u OKC ove sezone je ludilo o.ONije mi bas jasno zasto je ostao sa ludim Wesom ako je mogao da igra bilo gde.Doduse, ovaj mu je na neki nacin i ustupio ulogu alfa muzjaka u timu, ali opet mora da istrpi neke njegove ludorije Sent from my Redmi 3 using Tapatalk
James Marshall Posted March 1, 2019 Posted March 1, 2019 Malo su počele da smaraju ove oproštajne turneje, bilo ih je i ranije, je l' te, naravno, ali sad jbt postale bitnije od utakmica maltene. Igraj dok ti se igra, ne najavljuj, ne patetiši.
Кристофер Лумумбо Posted March 1, 2019 Posted March 1, 2019 9 hours ago, Grandilof said: I onda se pitaju sto je KD otisao, dobro nije bas morao u Warriorse... A sto se tice Denvera, ajde sto vola ne mogu da pogode nego lopta kao da je vruc krompir trenutno. russ je igrao fenomenalno kad je kd otisao, oni su bili na jednu utakmicu da igraju finale u kome bi bili favoriti.
189- Posted March 1, 2019 Posted March 1, 2019 ne mogu da verujem da corey fucking brewer ima prednost u odnosu na bjelicu
Recommended Posts