pbg12345 Posted February 9, 2019 Posted February 9, 2019 i plamli je dosta dobar veceras inace levert se vratio tri meseca odsustvovao, kako je delovalo u prvi mah, odlicno je prosao sa njim kad bi ostao ovakav plasman nisu uopste bez sansi protiv indijane bez oladipa samo tesko da ce indijana ostati treca do kraja
1n54jd3r Posted February 9, 2019 Posted February 9, 2019 JJ nije normalan...usijana ruka...6/6 za 3, 26pts vec...Malone ce sad da baca drvlje i kamenje po bekovima u TO
Have_Fun Posted February 9, 2019 Posted February 9, 2019 30 minutes ago, 1n54jd3r said: Simons maltretira Dzamala kao siledzija iz srednje skole nekog pothranjenog strebera A i Redik maltretira Bizlija Gotivan mi je Malik.. ali mnoooogo toga mora da ispravi i nauci u defanzivi
1n54jd3r Posted February 9, 2019 Posted February 9, 2019 (edited) Huanco muceni, cemu taj glupi faul jbt btw Barton je toliko van ritma da ne moze da preuzme kontrolu ni nad drugom petorkom edit: sad bacih pogled na statistiku, Vili blizu TD...koliko statistika i oko nisu ista stvar Edited February 9, 2019 by 1n54jd3r
1n54jd3r Posted February 9, 2019 Posted February 9, 2019 Just now, Mos said: Barton i Bizli u odbrani evo sad i Plamli...poklonise im pobedu...amaterska miskomunikacija u odbrani
1n54jd3r Posted February 9, 2019 Posted February 9, 2019 Just now, Giggsy said: Plus banana Embilda. Gotovo je raspadao se citav mec a onda u poslednjem minutu jump shot preko Jokare i brutalna banana (mislim da je Bizli krenuo na kucanje sa dve ruke) za pobedu
Amos Posted February 9, 2019 Posted February 9, 2019 Jebiga, nema sta, za klasu su bolji. Denveru treba jedan igrac kao sto je Butler pored Jokica, da pegla odbranu kao lud i da pusta muda poslednja tri minuta.
James Marshall Posted February 9, 2019 Posted February 9, 2019 Jbg. Ok, znam da se na masnom vidi bolje nego na mišiću, ali ovaj strim večeras je bio neki UHD, gdje se baš dobro vidjelo kako izgledaju Jokićeve ruke, kao da ga biju onim palicama od ratana po nadlaktici. Sav je modar. Ne znam koji bi im protivnik valjao za prvo kolo PO, ali i tu da prođu, u dupe da se udaraju. Svaka čast skoru, ali meni Denver djeluje da je još uvijek daleko od ozbiljne best-of-7 košarke.
1n54jd3r Posted February 9, 2019 Posted February 9, 2019 (edited) Ma Denver ima super skor kada se uzme u obzir istorija povreda ove sezone...jako tesko je menjati koncepciju, uloge, taktiku, minute kada konstantno par igraca koji su bitan deo rotacije/petorke fale...svi iz petorke igraju 35+ minuta, to mora da ostavi posledice koje su vise no vidljive kada si na turneji Mene brine kako ce da ukomponuju i nastimaju ekipu za PO...Milsap uvek unese nervozu kod Jokica kada treba ponovo da se uklapa iz povrede...Barton nije onaj Barton iz prosle sezone, Geri takodje zbog povreda nikako da dobaci do proslogodisnjeg nivoa...Jokara ih dobrano sve vuce na ledjima a za predobar skor su najzasluzniji Moris i Bizli koji imaju finu produkciju a nije da se od njih ocekivalo bilo sta Edited February 9, 2019 by 1n54jd3r
1n54jd3r Posted February 9, 2019 Posted February 9, 2019 Barns uleteo odmah u startnih 5...trebalo mu je podosta da se upise u strelce Ni Bogi niti Beli nisu nesto suterski raspolozeni veceras...Majami konstantno u vodjstvu
Giggsy Posted February 9, 2019 Posted February 9, 2019 Dobise Kingsi iako su prvi put poveli u poslednjem minutu prakticno. Kvalitetan raspad Majamija Dobar Bogdan na kraju
Recommended Posts