goofs Posted February 6, 2019 Posted February 6, 2019 2 minutes ago, Time Crisis said: Lol nešto manje, ne bi dobio ni polovinu (možda ni trećinu) onog što je dobio u Detroitu, a pitanje koliko bi igrao. Da, meni je isto u secanju da je bila drasticna razlika. Jbg, prosao je bolje od Tea, usudjujem se reci i od Bjelice jer je zaradio vise para i nikad nije upoznao Tibodoa. Videcemo na leto, ne verujem da ce mu neko davati ikakve ozbiljnije pare ako nema nameru da ga koristi bar u nekom obliku.
Amos Posted February 6, 2019 Posted February 6, 2019 Just now, goofs said: zaradio vise para i nikad nije upoznao Tibodoa
pbg12345 Posted February 6, 2019 Posted February 6, 2019 (edited) @Timmykako ja da ti banujem postove? uopste nisam zlonameran, normalno sam ti odgovrio na svakoj drugoj strani pominjes tea ok, skapirali smo, gotivis ga "vole ga" mnogi od nas, ali ocigledno u nba ne smatraju da je dovoljno dobar da bi predstavljao iole bitan faktor, da je drugacije pokupio bi ga neko Edited February 6, 2019 by pbg12345
pbg12345 Posted February 6, 2019 Posted February 6, 2019 6 minutes ago, Time Crisis said: Lol nešto manje, ne bi dobio ni polovinu (možda ni trećinu) onog što je dobio u Detroitu, a pitanje koliko bi igrao. jbg, nije mi ostalo u secanju da je razlika bila toliko drasticna u tom slucaju ima daleko vise smisla sto je otisao 2 minutes ago, goofs said: Da, meni je isto u secanju da je bila drasticna razlika. Jbg, prosao je bolje od Tea, usudjujem se reci i od Bjelice jer je zaradio vise para i nikad nije upoznao Tibodoa. Videcemo na leto, ne verujem da ce mu neko davati ikakve ozbiljnije pare ako nema nameru da ga koristi bar u nekom obliku. svi su otisli prekasno ok bjelica nesto mladji, ali su ga bas sjebale okolnosti + i jbg njegov karakter mada ako uzme prsten (ne mora ove, moze i sledece sezone) sa kingsima, nadoknadio je sve
Time Crisis Posted February 6, 2019 Posted February 6, 2019 5 minutes ago, pbg12345 said: jbg, nije mi ostalo u secanju da je razlika bila toliko drasticna u tom slucaju ima daleko vise smisla sto je otisao Više nego drastična. Quote “He’s such a good kid, at some point I had to work to get him to understand that $21 million was different than $3 million,” Popovich said. “I said, ‘Get your ass out of here. Go. You’ve got to do it.’ But he felt bad.”
pbg12345 Posted February 6, 2019 Posted February 6, 2019 a i popovicev poziv da "ostane"sam odlicno zapamtio! dete od 28 godina i 220 cm ili kid ima i neko drugo znacenje?
Cane Vukic Prebranac Posted February 6, 2019 Posted February 6, 2019 26 minutes ago, Timmy said: Bolje da i Teo obilazi, nego ovako. Наравно. Тек то је штета. 24 minutes ago, bradilko said: što je bezveze? čini mi se da uživa u nba. valda može na leto da potpiše novi ugovor a može da se vrati u jurop da plodi Па не игра, или игра јако мало.
Timmy Posted February 6, 2019 Posted February 6, 2019 24 minutes ago, pbg12345 said: @Timmykako ja da ti banujem postove? uopste nisam zlonameran, normalno sam ti odgovrio na svakoj drugoj strani pominjes tea ok, skapirali smo, gotivis ga "vole ga" mnogi od nas, ali ocigledno u nba ne smatraju da je dovoljno dobar da bi predstavljao iole bitan faktor, da je drugacije pokupio bi ga neko Najdosadniji si kad se praviš lud. Odjebi od mene, aman više.
Time Crisis Posted February 6, 2019 Posted February 6, 2019 16 minutes ago, pbg12345 said: a i popovicev poziv da "ostane"sam odlicno zapamtio! dete od 28 godina i 220 cm ili kid ima i neko drugo znacenje? Popović ima 70 godina, za njega naravno da je klinac neko od 28.
Lord Stef Posted February 6, 2019 Posted February 6, 2019 55 minutes ago, pbg12345 said: a i popovicev poziv da "ostane"sam odlicno zapamtio! dete od 28 godina i 220 cm ili kid ima i neko drugo znacenje? Ima, baby GOAT
pbg12345 Posted February 6, 2019 Posted February 6, 2019 46 minutes ago, Time Crisis said: Popović ima 70 godina, za njega naravno da je klinac neko od 28. ma ok, ali nekako poslednje sto ti padne na pamet kad vidis onog dzina "vidi ovog decacica"
samo_opusteno Posted February 6, 2019 Posted February 6, 2019 Bio bi dobar tvist da Lejkersi trejduju Brona za Dejvisa i naprave tim za dugogodisnju dominaciju a ostave Brona da trune u NO.
Amos Posted February 6, 2019 Posted February 6, 2019 Pa hipoteticki bi taj Nju Orleans sa Lebronom bio opet duplo bolji od Lejkersa jer bi imao Jrue-a i Mirotica da igra sa njima
nenad Posted February 6, 2019 Posted February 6, 2019 pa dobro, bio bi bolji onoliko koliko je bron bolji od obrve, sto nece jos dugo biti slucaj, eventualno jos sledece godine. mada mislim da je poenta bila zakopavanje brona u siromasnoj fransizi.
Recommended Posts