Jump to content
IGNORED

NBA 2018/19

theanswer

Recommended Posts

Posted
3 minutes ago, salerokada said:

Deluje da više neće videti terena.

Da su ga doveli kao prikolicu sa Nikolicom Herisom.

Što ne bi video, koliko se sećam ni nemaju nekog krštenog centra ako Embiid ne igra

• Replies 7.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• theanswer

526

• pbg12345

523

• Amos

512

• 1n54jd3r

300

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
26 minutes ago, Time Crisis said:

Što ne bi video, koliko se sećam ni nemaju nekog krštenog centra ako Embiid ne igra

Jer mi deluje da je trejdovan samo da bi pravio društvo Tobiju.

Posted
Just now, salerokada said:

Jer mi deluje da je trejdovan samo da bi pravio društvo Tobiju.

Nešto ne verujem da su toliko sentimentalni. :P

Posted

Pacers' fans cheering "Lebron's going to trade you" as Brandon Ingram shoots free throws

Pacers fans chant "Not worth trading" as JaVale McGee shoots free throws

:lolol:

Posted
7 hours ago, Кристофер Лумумбо said:

ako pelikansi gledaju ovu tekmu trazice 10 pikova, medzika obliva ladan znoj. 

Treba da ga obliva 10 ladnih znojeva kad je dozvolio da drugom najvećom franšizom u NBA upravlja umišljeni kvazi GOAT koji je tu došao pre par meseci.

Svako oruđe koje liga ima treba upotrebiti da se ne dozvoli AD u Lejkersima ili, da preformulišem, da se ne dozvoli da razmaženi multimilioneri koji ne igraju utakmice kad god požele, zbog zanoktica i bola u pupku, sami određuju gde će igrati i na kojoj će se plaži sunčati. Makar ih (Lejkerse) treba opljačkati toliko da se, nakon odlaska uplakanog kvazi GOAT-a ne oporave deceniju kao franšiza, 

Em su im dopustili da budže statistiku zato što niko ne sme da ih pogleda popreko a da ne dobije flagrant, em ih tetošu i ne igraju utakmice kad god požele em da im još ispunjavaju želje gde će da igraju. I posle kao što sam nostalgičan...jbt, MekHejl je igrao ceo plejof sa slomljenim stopalom i rizikovao trajno obogaljenje, ovi danas se ne bi sa sofe digli sa takvom povredom, a zarađuju milione, najviše zato što su neki momci pre njih napravili ovaj sport globalnim. Primadone. 

Posted

Какав уговор има Боби и колико је реално да буде иоле стандардан бекап за Ембида?

Posted

Nikakav, istice mu na kraju sezone (9 milki) i tu je njegova najveca vrednost za Filu, nazalost

Posted

Јебига, обишао пола лиге, нигдје нема мјеста. Капирам да је масно зарадио али безвезе је то све.

Posted (edited)

imao je mesta kod popa, tamo je zapravo te prve sezone najvise i igrao

ali su mu oni nudlili nesto manje para i on otisao u pistonse

i tu se zajebao

zajebao u smislu da je mogao vise igrati, ne bi ni u ovim sparsima uzeo titulu ili igrao ne znam kako znacajnu ulogu

mada, pop je to, nikad se ne zna :D

mozda bi napravio mvp-a od bobana! :D

prilicno sam siguran da mi je u secanju da je i popovic izjavljivao da mu je zao sto je ovaj tad otisao

Edited by pbg12345
Posted

što je bezveze? čini mi se da uživa u nba. 

valda može na leto da potpiše novi ugovor 

a može da se vrati u jurop da plodi 

Posted
1 minute ago, pbg12345 said:

imao je mesta kod popa, tamo je zapravo te prve sezone najvise i igrao

ali su mu oni nudlili nesto manje para i on otisao u pistonse

Lol nešto manje, ne bi dobio ni polovinu (možda ni trećinu) onog što je dobio u Detroitu, a pitanje koliko bi igrao.

Posted
2 minutes ago, Timmy said:

Bolje da i Teo obilazi, nego ovako.

ubijas sa teom :D

mozemo ga mi (sa razlogom) voleti do neba, ali ocigledno postoji razlog sto nema mesta ni u 15 u klipersima, sto su na njegovu poziciju nagomilalai mladih igraca i sto niko u ligi nece da preuzme njegov za nba okvire smesan ugovor

zakasnio je jbg

sad napaljen nek ode na sp, pokida amere, pa jos 5-6 godina u zvezdi i nebo je granica :fantom:

Posted

Ubijas ti sa mnogim stvarima pa te ne zaskacem non stop. Probaj da ignorišeš ili banuj moje postove, sta god...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...