spaceploitator Posted January 24, 2019 Posted January 24, 2019 Jbg ne moze nebitan da bude sa tim ucinkom, preterujes. ali da, Juta je opet kao i sve pametne ekipe ranije kulirala krega na perimetru, pravila guzvu unutra, i to je upravo spejsing u kome ce marej i milsap imati lose utakmice. meloun drzi krega u startu zbog odbrane, a odbrana je ocajna bila svakako, i sam kreg nije nesto usporio micela. druga poenta, ako igras protiv najboljeg zastitnika obruca na svetu koji najvise voli da bleji u sredini, onda je valjda bolje da poremetis tu ideju postavama gde imas vise sutera a ne da igras krega i milsapa toliko zajedno...
Кристофер Лумумбо Posted January 24, 2019 Posted January 24, 2019 29 minutes ago, Ros said: to je 50,5 puta ko je stunuo drugu polovinu tog suta?
Mil@n Posted January 24, 2019 Posted January 24, 2019 Nijedan od Hardenovih 61 nije asistiran. Niz mu je sada 263 neasistirana poena.
Ros Posted January 24, 2019 Posted January 24, 2019 17 minutes ago, Кристофер Лумумбо said: ko je stunuo drugu polovinu tog suta? harden
189- Posted January 24, 2019 Posted January 24, 2019 13 minutes ago, Mil@n said: Nijedan od Hardenovih 61 nije asistiran. Niz mu je sada 263 neasistirana poena. btw https://streamable.com/m887q usro se kosati
Кристофер Лумумбо Posted January 24, 2019 Posted January 24, 2019 14 minutes ago, Ros said: harden a kako si dosao do te brojke? sutevi + bacanja/2
Amos Posted January 24, 2019 Posted January 24, 2019 1 hour ago, spaceploitator said: Jbg ne moze nebitan da bude sa tim ucinkom, preterujes. ali da, Juta je opet kao i sve pametne ekipe ranije kulirala krega na perimetru, pravila guzvu unutra, i to je upravo spejsing u kome ce marej i milsap imati lose utakmice. meloun drzi krega u startu zbog odbrane, a odbrana je ocajna bila svakako, i sam kreg nije nesto usporio micela. druga poenta, ako igras protiv najboljeg zastitnika obruca na svetu koji najvise voli da bleji u sredini, onda je valjda bolje da poremetis tu ideju postavama gde imas vise sutera a ne da igras krega i milsapa toliko zajedno... Moguce da preterujem ali ni jednog trenutka nisam imao utisak da ih Denver moze dobiti (osim ono kad su starteri otisli na klupu u drugoj cetvrtini i krenuo fajt Plamli - Fejvors), narocito ne jer ce ih Jokic dovesti do te pobede nekom Hardenovskom™ partijom. Maloun je bas lose vodio utakmicu. Vola nisu mogli da ubodu, njemu Bizli igra 8 minuta a Craig 38. Nije pomoglo sto je Juta skoro dobacila do sopstvenog rekorda u trojkama.
Кристофер Лумумбо Posted January 25, 2019 Posted January 25, 2019 to bi bilo najgori moguci potez, da trejduju bilo sta za igraca koji ima 34 godine. vreme je na njihovoj strani, nema nikakve logike da rade to.
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted January 25, 2019 Posted January 25, 2019 Ni meni se ne svidja, cak dobili i oba Gasola:)
Cash Posted January 25, 2019 Posted January 25, 2019 41 minutes ago, Kec u Nisu ljudi kec uNisu said: Ni meni se ne svidja, cak dobili i oba Gasola:) Nek dobiju Luku i Gorana i ja zadovoljan
Recommended Posts