Peter Fan Posted January 9, 2019 Posted January 9, 2019 It was the 20th career triple-double for Jokic. He also became the second center to post one against the Heat, joining Vlade Divac - who did it for the Los Angeles Lakers on Jan. 8, 1995, exactly 24 years prior to Jokic.
Timmy Posted January 9, 2019 Posted January 9, 2019 Raspass Kingsi u 3/4. Do poluvremena 72 poena, a u trećoj celih 14. I evo gube.
bradilko Posted January 9, 2019 Posted January 9, 2019 slom u drugom. bogdan prespavao. još zaboravio igrača na kraju. al su lepe čirlidersice i jedna mala što deli majice.
goofs Posted January 9, 2019 Posted January 9, 2019 Sto bi NYK pristao na tako nesto, menjaju jednog expire igraca drugim koji je jos i neupotrebljiv? Ne kontam.
Fins fleet Posted January 9, 2019 Posted January 9, 2019 28 minutes ago, goofs said: Sto bi NYK pristao na tako nesto, menjaju jednog expire igraca drugim koji je jos i neupotrebljiv? Ne kontam. Da lakse tankuju?
theanswer Posted January 9, 2019 Author Posted January 9, 2019 sve samo da manje gledam vilija ne mogu da uzmem defanzivni skok koli kad krenem u izolaciju van svake kretnje u napadu ne znam gde sam posao jebenog stajna i jos kad ovaj degen kao resenje na totalni raspad igre u trecoj cetvrtini umesto da izvede njega izvede bjelicu i uvede dzajlsa da cine najgori frontcourt lige dobijem napad
Venom Posted January 9, 2019 Posted January 9, 2019 3 hours ago, goofs said: Sto bi NYK pristao na tako nesto, menjaju jednog expire igraca drugim koji je jos i neupotrebljiv? Ne kontam. 3 hours ago, Fins fleet said: Da lakse tankuju? Kanter navodno pizdi sto su ga preselili na klupu, a mozda ga nemaju u planu za ubuduce. Nije on toliko los, plus expiring, verovatno bi mogli da dobiju vise od Randolpha. Mada moguce da hoce da ga se ratosiljaju posto poto.
goofs Posted January 9, 2019 Posted January 9, 2019 Ne znam dal je Rendolf odigrao ijedan minut ove sezone? Cudno mi i dalje, ko zna. U svakom slucaju bi bio dzekpot za Kingse jer bi dobili nesto za nista, bez vezivanja ruku na leto.
Have_Fun Posted January 9, 2019 Posted January 9, 2019 Warriorsi planiraju da vrate Boogie-a na parket, 18. ili 21. januara
pbg12345 Posted January 10, 2019 Posted January 10, 2019 prespavao sam proslu noc, mislio da sakramento i finiks nocas igraju, malopre videh rezultat, ovo sto ste pisali i statistiku jel bjelica nesto povredjen, kad je igrao svega 16 minuta i to bez baglija u rotaciji ili je samo do jergera i ovog sto ansver pise? i ajde sto su izgubili od finiksa bez bukera (ovi imaju jos pobedu protiv dalasa i 10ak poraza bez njega ove sezone), moj problem sto nikako da se pomirim da nisu po ekipa i da ce se ovakve stvari desavati sve vise, ali kako su jbt uspeli izgubiti 20 razlike cetvrtinu od takvog finiksa? :S
Recommended Posts