Kreator Posted August 30, 2018 Author Posted August 30, 2018 Neće se ništa promeniti ispali mi ili ne. Uprava ostaje, nikakve bitne "opizicije" nema a "navijači" su se podelili na nekoliko frakcija i otimaju se za kosku ko će da je oglođe.
*edited by mod Posted August 30, 2018 Posted August 30, 2018 (edited) 19 minutes ago, BlackGeorge said: Neće se ništa promeniti ispali mi ili ne. Uprava ostaje, nikakve bitne "opizicije" nema a "navijači" su se podelili na nekoliko frakcija i otimaju se za kosku ko će da je oglođe. +1 ako ispadnemo bice kriv je Djuka, Batica nije imao dovoljno vremena, napredak je ocigledan i vreme je da se okrenemo obavezama u Kupu i Prvenstvu jer mi smo Partizan i jurisamo na duplu krunu. + neki mladi igrac iz Vozdovca ili Macve i neki povratnik cisto da ima sta da se pise. Edited August 30, 2018 by *edited by mod
Ted Posted August 30, 2018 Posted August 30, 2018 (edited) trebaće nam sreća a i nesto znanja pride ne bih voleo razvoj dogadjaja poput sinocnjeg. mada mi generalno nismo klub koji ce da stigne 2-0, vise smo u fazonu da odvalimo nekog, damo dva gola pa posle spasavamo zivu glavu (Fener, Kijev). mada jesmo stigli Ludogorec pa je onaj magarac fasovao crveni i upropastio sve. Al to je vise bio izuzetak. a pride verovarno nista od gledanja tekme veceras za mene Edited August 30, 2018 by Ted
Tresko Posted August 30, 2018 Posted August 30, 2018 4 hours ago, BlackGeorge said: Pa evo konkrernog primera: otvoriš sajt novosti kojima je glavni urednik vučelić, koji je u upravi Partizana, kluba koji se večeras bori da uđe u grupu Lige Evrope - i nijedna reč o tome. Pa zbog šefa™ mora da se piše samo o boljem životu koji je počeo sinoć, herojima koji su bežali na traktorima a sad su heroji. A Vučelić nije u Partizanu zato što je partizanovac ili zbog Partizana, već da radi ono zašta ga je šef™ tamo i poslao.
twisted Posted August 30, 2018 Posted August 30, 2018 sve istina iz prethodna dva posta. da dodam i: majku vam &%$#"!#"$#%& što večeras grickam nokte u iščekivanju potopa
Kreator Posted August 30, 2018 Author Posted August 30, 2018 (edited) Partizan: Stojković, N. R. Miletić, Marković, Valijente, N. G. Miletić, Zdjelar, Šćekić, Zakarić, Ivanović, Pantić, Gomeš.Klupa: Kljajić, Enake, Šehović, Smiljanić, Suma, Nikolić, Ožegović Nedaj bože da se povredi neki štoper, nijednog nemamo na klupi. Jedino ćelavi da uskoči na to mesto a enake na desnog beka. E da, ne verujem da će biti potop. Gledao ponovo neke skraćene reportaže u najmanju ruku smo bili ravnopravni sa njima . Čemu defetizam braćo i sestre? Možda nemamo kvalitet ali ako budu hrabri i mudonje imamo šansi. Napred Partizan !!!!!! Edited August 30, 2018 by BlackGeorge
Tresko Posted August 30, 2018 Posted August 30, 2018 I opet onaj buzdovan Ivanović u timu. Mrš....................
gone fishing Posted August 30, 2018 Posted August 30, 2018 to je to, suma je odsvirao svoje u pfc, kada čak i ivanović ima prednost u odnosu na njega
theanswer Posted August 30, 2018 Posted August 30, 2018 još pišete na ovoj temi? aj dobro, još večeras..
Goranz Posted August 30, 2018 Posted August 30, 2018 Od Ivanovića stvaramo reprezentativca, Suma se već dokazao u matičnom savezu.
Ted Posted August 30, 2018 Posted August 30, 2018 mozda bude opet ajmo Milivoje situacija....jel bese Strajnic to prenosio
J.R. Cash Posted August 30, 2018 Posted August 30, 2018 Ivanovic daje gol. Steta sto cemo primiti barem tri.
Recommended Posts