Jump to content
IGNORED

FK Partizan - Liga Evrope 2018/19.

Kreator

Recommended Posts

Posted

Neće se ništa promeniti ispali mi ili ne. Uprava ostaje, nikakve bitne "opizicije" nema a "navijači" su se podelili na nekoliko frakcija i otimaju se za kosku ko će da je oglođe.

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Kreator

175

• kud u maglu Simoviću

109

• Ted

106

• mozzer

57

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted (edited)
19 minutes ago, BlackGeorge said:

Neće se ništa promeniti ispali mi ili ne. Uprava ostaje, nikakve bitne "opizicije" nema a "navijači" su se podelili na nekoliko frakcija i otimaju se za kosku ko će da je oglođe.

+1

ako ispadnemo bice kriv je Djuka, Batica nije imao dovoljno vremena, napredak je ocigledan i vreme je da se okrenemo obavezama u Kupu i Prvenstvu jer mi smo Partizan i jurisamo na duplu krunu. + neki mladi igrac iz Vozdovca ili Macve i neki povratnik cisto da ima sta da se pise.

Edited by *edited by mod
Posted

Комшије, срећно вечерас!

Posted (edited)

trebaće nam sreća a i nesto znanja pride

ne bih voleo razvoj dogadjaja poput sinocnjeg. mada mi generalno nismo klub koji ce da stigne 2-0, vise smo u fazonu da odvalimo nekog, damo dva gola pa posle spasavamo zivu glavu (Fener, Kijev). 

mada jesmo stigli Ludogorec pa je onaj magarac fasovao crveni i upropastio sve. Al to je vise bio izuzetak.

a pride verovarno nista od gledanja tekme veceras za mene :sad:

Edited by Ted
Posted
4 hours ago, BlackGeorge said:

Pa evo konkrernog primera: otvoriš sajt novosti kojima je glavni urednik vučelić, koji je u upravi Partizana, kluba koji se večeras bori da uđe u grupu Lige Evrope - i nijedna reč o tome. :laugh:

Pa zbog šefa™ mora da se piše samo o boljem životu koji je počeo sinoć, herojima koji su bežali na traktorima a sad su heroji. A Vučelić nije u Partizanu zato što je partizanovac ili zbog Partizana, već da radi ono zašta ga je šef™ tamo i poslao.

Posted

sve istina iz prethodna dva posta. 

da dodam i: majku vam &%$#"!#"$#%& što večeras grickam nokte u iščekivanju potopa

Posted (edited)

Partizan: Stojković, N. R. Miletić, Marković, Valijente, N. G. Miletić, Zdjelar, Šćekić, Zakarić, Ivanović, Pantić, Gomeš.
Klupa: Kljajić, Enake, Šehović, Smiljanić, Suma, Nikolić, Ožegović

Nedaj bože da se povredi neki štoper, nijednog nemamo na klupi. Jedino ćelavi da uskoči na to mesto a enake na desnog beka.

E da, ne verujem da će biti potop. Gledao ponovo neke skraćene reportaže u najmanju ruku smo bili ravnopravni sa njima .

Čemu defetizam braćo i sestre?

Možda nemamo kvalitet ali ako budu hrabri i mudonje imamo šansi.

Napred Partizan !!!!!!

Edited by BlackGeorge
Posted

I opet onaj buzdovan Ivanović u timu. Mrš....................

Posted

to je to, suma je odsvirao svoje u pfc, kada čak i ivanović ima prednost u odnosu na njega :happy:

Posted

još pišete na ovoj temi? :fantom:

aj dobro, još večeras..

Posted

Od Ivanovića stvaramo reprezentativca, Suma se već dokazao u matičnom savezu.

Posted

mozda bude opet ajmo Milivoje situacija....jel bese Strajnic to prenosio

Posted

Ivanovic daje gol.

Steta sto cemo primiti barem tri.