kud u maglu Simoviću Posted August 23, 2018 Posted August 23, 2018 za razliku od teče znatno više menjamo stranu dugim pasovima. i uspemo da ih iznenadimo. samo to traje do prvog sledećeg pasa, kada uprskamo stvar
Redoran Posted August 23, 2018 Posted August 23, 2018 1 minute ago, zema said: meni je ovo do sada (84 min) ok, plasio sam se da ce biti mnogo gore tj smejanje od muke Sve što pokušavaju deluje rezonski. Problem je u stravičnom nedostatku tehničke obučenosti i naravno činjenicom da su se još pre 20 minuta rastali sa dušom. Uz to neki od boljih igrača imaju baš loš dan, recimo ćelavi Miletić.
Kreator Posted August 23, 2018 Author Posted August 23, 2018 Otaljava ovo bešiktaš na 1-1. Dosta im je, znaju da su bolji i da će bez problema to finiširati u revanšu.
Azdaja Posted August 23, 2018 Posted August 23, 2018 Bolje je mnogo ako uzmemo u obzir šta su radili do Batice. Al kvaliteta nula a bogumi i fizičke snage. Resice nas lagano tamo.
Goranz Posted August 23, 2018 Posted August 23, 2018 Drugo poluvreme odigrano muški za nacionalni koeficijent. Bod po bod i raste GDP.
James Marshall Posted August 23, 2018 Posted August 23, 2018 Vala bila bi fora da im tamo munete nešto za 0-1 baš zbog ovog njihovog šmiranja. Elem, svaka čast svakome ko je odigrao nešto na ovoj utakmici, gadno veče za igru skroz.
bradilko Posted August 23, 2018 Posted August 23, 2018 pantic veze nema. babic je za njega mesi.ovaj zakaric je solidan. kako se uprava usrala u klub pa to je za neverovati. + ono govno zvalavo koje ih je montiralo tamo. preglup gol smo primili. tako je kad dovode vezare i pokradu sve kao skakavci.
Lord Stef Posted August 23, 2018 Posted August 23, 2018 Zakaric sasvim dobar veceras, bio je i Jankovic ono malo vremena pre povrede. Kosmati Miletic mi je veceras pojeo vise zivaca nego bilo ko u poslednjih cca 5 godina. Sve u svemu, kvantni skok u odnosu na znaci Djukica. Turci su ubedjivi favoriti ali daj da odigramo i tamo jednu utakmicu u granicama ili malo iznad svojih mogucnosti pa sta bude.
Goranz Posted August 23, 2018 Posted August 23, 2018 3 minutes ago, April said: Praznik fudbala Ima li Tumbica još nekog balvana Mislim da su Marko Simić i Damir Kojašević idealni za ovaj tim Partizana. Nemaju pojma a već su u godinama.
pasha Posted August 23, 2018 Posted August 23, 2018 Ogromnu sansu je Partizan propustio da minimum pobedi sa 1 razlike. Koliko malo htenja u vecem delu utakmice. Onda se ubacuju neki igraci za koje je cudno sta rade na terenu. Jako losa utakmica gde je Partizan trebao da pobedi.
Recommended Posts