zema Posted August 9, 2018 Share Posted August 9, 2018 oseti se dah defetizma na topiku al zna se da smo najnezahvalnija publika u univerzumu. stavljam goranza na dvojku veceras Link to comment
Ted Posted August 9, 2018 Share Posted August 9, 2018 (edited) ja kad god sam prognozirao debakl ispalo je suprotno realno, ne vidim neki razlog za optimizam al dobro, ima tu puno nepoznatih. najpre, kakva ce biti reakcija na promenu trenera. i sami Danci su mi nepoznanica, mozda ih precenjujem a ne znam nista o njima, osim par odgledanih klipova. vestacka trava. itd. da je ostao Teča komotno bih mogao da stavim 500 evra da ispadamo. Edited August 9, 2018 by Ted Link to comment
ZokiAsov Posted August 9, 2018 Share Posted August 9, 2018 1 hour ago, mozzer said: +1 Mediji pishu da Nordu veceras ne igra standardni stoper Ulrik Jensen, igrao je obe utakmice sa AIK-om i u nedelju sa Brondbijem. Gledao sam utakmicu u nedelju, izasao je nedge na sredini tekme zbog povrede... Urlik ne igra? Gotovi su onda, ni ovako im nisam davao prevelike sanse, sad znam da cemo ih ubiti. Konjarnik pamti! Link to comment
copkillah Posted August 9, 2018 Share Posted August 9, 2018 41 minutes ago, ZokiAsov said: Urlik ne igra? Gotovi su onda, ni ovako im nisam davao prevelike sanse, sad znam da cemo ih ubiti. Konjarnik pamti! Nikad mirniji nisam bio, laganica lagana Link to comment
*edited by mod Posted August 9, 2018 Share Posted August 9, 2018 Jel to taj sto je otisao u Seltu za 5 milki? Link to comment
Ted Posted August 9, 2018 Share Posted August 9, 2018 (edited) a dobro, ako ne izgubimo 5-1, dobijamo 3-0, nema druge Edited August 9, 2018 by Ted Link to comment
mozzer Posted August 9, 2018 Share Posted August 9, 2018 41 minutes ago, *edited by mod said: Jel to taj sto je otisao u Seltu za 5 milki? Ne, taj je vezni i najbolji igrac a ovaj je standardni stoper ove sezone Link to comment
kud u maglu Simoviću Posted August 9, 2018 Share Posted August 9, 2018 stojković, miletić, valiente, marković, miletić, zdjelar, kosović, zakarić, janković, pantić, rikardo klupa kljaja, enache, đerlek, lola, #51, ivanović, nikolić Link to comment
FPLS Posted August 9, 2018 Share Posted August 9, 2018 Za ove igra neka decurlija. 17, 18, 19 godina... Samo dvojica preko 23. Odoh da stavim koju paru na vas, srecno komsije Link to comment
Azdaja Posted August 9, 2018 Share Posted August 9, 2018 Bogumi cu se i ja popravim na kladzu, zaplahnuo me neki talas optimizma. Potok plitak, sever jug. Link to comment
Kreator Posted August 9, 2018 Author Share Posted August 9, 2018 Ima li neki strim tekme za android telefone? Link to comment
ZokiAsov Posted August 9, 2018 Share Posted August 9, 2018 Ima ona neka mobdro aplikacija. Link to comment
Kreator Posted August 9, 2018 Author Share Posted August 9, 2018 Imam nju,ali ona daje sport klub croatia Link to comment
Recommended Posts