Jump to content

FK Partizan - Liga Evrope 2018/19.

Featured Replies

Bio bih prezadovoljan sa porazom od 2:1, a 1:1 ihaaaaa

Inace potpuno je jasno da je vreme za jednog Rikija

Edit: Mislim da necemo dobro proci (posebno ako kao sto je najavljeno budu igrali mali Markovic, Zdjelar, Pantic i schlagwort Jankela/ Kicha), eto da ostane napisano

Edited by mozzer

Trener Partizana Zoran Mirković nije, kao što je red, održao konferenciju za medije pred duel u Evropi

Krivac za to nije trener crno-belih, već razlog za otkazivanje konferencije leži u dva razloga.

Prvi je taj što niko od danskih novinara nije došao na zakazanu konferenciju:Jova:, a drugi je što ekspedicija srpskih novinara nije mogla da stigne na odredište zbog velike gužve u gradskom saobraćaju. 

Vredi li probati na vas, kvota blizu 3?

Gledah ove protiv Brondbija, bas bezveze su delovali. 

Jedino što sigurno treba igrati je da se večeras između 21:47 i 22:03 mozzer i George zajednički obraćaju javnosti i postavljaju neugodna pitanja upravi glede dobitka od LE i nedolaska pojačanja.

Just now, Goranz said:

Jedino što sigurno treba igrati je da se večeras između 21:47 i 22:03 mozzer i George zajednički obraćaju javnosti i postavljaju neugodna pitanja upravi glede dobitka od LE i nedolaska pojačanja.

+1

:thumbsup:

Vec smo izvukli iz Vazure juce da ce FKP naci nacin finansiranja i ako ne udje u Grupe, dakle da ima Plan B (naravno nije rekao koji), a veceras i sutra ocekujemo jos vise, mozda pomene i koliko oprasta Jankella i kada ide!

9 minutes ago, FPLS said:

Ne. Nema dvojke veceras.

16 minutes ago, FPLS said:

💶

• Author
1 hour ago, Goranz said:

To obavezno.

I pre utakmice, za vreme a i posle. To su uvek aktuelna pitanja i prozivke.

da kada si ti u pitanju, mozer je napravio zaokret od 1800 i od upravobranitelja postao njihov najžešći kritičar :tongue:

• Author

Gori i od mene. :D

13 minutes ago, gone fishing said:

da kada si ti u pitanju, mozer je napravio zaokret od 1800 i od upravobranitelja postao njihov najžešći kritičar :tongue:

Istina. Uvek i svakome dajem dobru i zdravu sansu. Nivo tolerancije dosta dugacak, imajuci vidu da smo u Srbiji. Ali i tu, najdalju tacku su ovi presli. 

Dakle:

1) Finansijsko stanje

2) Stadion

3) Internat

4) Zasto igraju menadzerski igraci

Bez preciznih odgovora na ova pitanja nema puno price sa njima. Sve sto su ucenjeni od strane ove vlasti i njihove garde sa Juga.

Edit: Ja sam bio zadovoljan radom ove Uprave do trenutka osvajanja poslednje titule, da ne kazem do prosle zime. Ocito je da se nesto tada desilo i da su poceli da se ugradjuju u svaki transfer, da ne saopstavaju informacije, da sklanjaju pare u dzakovima i kovertama, jednom recju da rade sve protiv interesa FKP. Zasto, kako - mogu da pretpostavim

Edit 2: Zato mislim da je dolazak Batice Mirkovica dobar za FKP. On je, koliko znam, situiran covek, njemu ne treba neko drndanje sa budalama i lopovima. Ako on ostane duze pretpostavljam da ce se i neke stvari u FKP poceti menjati na bolje... sve sa Tumbom u pozadini plus Bikom...

Edited by mozzer

Edit 3: Ja sam cuo, naravno, neprovereno, da je taj Plan B za finansije (ako se kao ne plasiramo u LE i nakon sto su izneli svu lovu) Milija Babovic... ne mogu da kazem da se ne uklapa na liniji Batica -> Tumba -> Bik -> Milija B.

Naravno, mozda je samo neproverena info.

manimo se finansijske trivije i spremimo se za radost koju ce nam partizan veceras prirediti

38 minutes ago, zema said:

manimo se finansijske trivije i spremimo se za radost koju ce nam partizan veceras prirediti

+1

Mediji pishu da Nordu veceras ne igra standardni stoper Ulrik Jensen, igrao je obe utakmice sa AIK-om i u nedelju sa Brondbijem. Gledao sam utakmicu u nedelju, izasao je nedge na sredini tekme zbog povrede...

1 hour ago, zema said:

radost ili gadost?

davno nismo primili pet komada. samo konstatujem.