Jump to content
IGNORED

FK Partizan - Liga Evrope 2018/19.

Kreator

Recommended Posts

Just now, samo_opusteno said:

Ne moramo se kaciti za jednog, mozemo ici i dalje, Pantic i Zdjelar npr. 

Ne kenjaj.

Ajde okači spisak SVIH fudbalera koji su došli u zvezdu od kada je tu Milojević i za koje pare i okači naše za to vreme.

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Kreator

175

• kud u maglu Simoviću

109

• Ted

106

• mozzer

57

Top Posters In This Topic

Posted Images

28 minutes ago, BlackGeorge said:

Ne kenjaj.

Ajde okači spisak SVIH fudbalera koji su došli u zvezdu od kada je tu Milojević i za koje pare i okači naše za to vreme.

Djukic/Mirkovic - Milojevic

Stojkovic - Borjan

Enahe - Stojkovic

Valijente - Savic

Miletic - Degenek

Miletic - Rodic

Suma - Ebesilio

Pantic - Krsticic

Zdjelar - Jovicic

Tosic - Ben

Jankovic - Radonjic

Rikardo - Stojiljkovic

Ziv nisam da objasnis tu neku veliku razliku, obzirom da za vecinu igraca nemamo cifre i moramo da nagadjamo, ali ako gledamo njihove reputacije pre dolaska ovde zaista ne znam gde je ta razlika. Npr. vi ste platili Zdjelara koliko i mi Jovicica, Jankovic vas kosta verovatno vise nego nas Radonjic kog smo doveli sa splavova da vratimo u zivot. Stojkovic ima vecu reputaciju od Borjana, Djukic i Mirkovic vas verovatno vise kostaju od Milojevica. Suma je skuplji od Ebesilija, moguce i Enahe od Stojkovica jer je igrao 2 sezone standardno u Steaui a Stojkovic dosao iz cvajte. Ben je skuplji od Tosica ali verujem da i on prima lepe pare kod vas. Objasni, cekam. 

Edited by samo_opusteno

Znao sam da ne smeš da odgovoriš. 

Boli me Q za reputaciju i poređenje igrača po pozicijama. Ukupna cifra me ineteresuje SVIH igrača i kod nas i kod Vas, makar ovo što pišu mediji.

Počeo si sa Suminom cifrom koja je takođe upitna i koja može "da se nagađa" kao što ti kažeš. Ajde sad, nagađaj sve.

I gde ti je nestao Retardinjo kojeg ste doveli za oko 350K što kažu mediji? Pojela ga maca?

Edited by BlackGeorge

Od svih nabrojanih igraca u FKP jedini koji je dosao spreman je Stojkovic i Rikardo. Od svih nabrojanih igraca u Partizanu samo za Sumu je placeno obestecenje (zapravo su oprali izmedju 500k-1M). I za Zdjelara - ali govoto sam siguran da je rec o pranju para za Ramadanija. Kroz Tosicevu platu se peru pare takodje. Ostali i ne primaju pare redovno. 

Krsticic je doveden direktno, direktno iz Primere. Rodic i Jovicic iz ruske Lige kao i Enake. Ebesilio direktno iz Apoela, Ben iz Olimpijakosa, Stojiljkovic iz Brage. 

Da ne pricamo o prethodne 2 sezone.

Samo malo realnosti... ako cemo ozbiljno da diskutujemo naravno

teško da iko zna, osim učesnika u raboti, koliko stvarno košta neki igrač i kakvi su uslovi pod kojim se dovode. tačno mogu da zamislim kako radojica božović deli te pare pod pretnjom da će igraču da polomi obe noge i šta radi slična bagra

57 minutes ago, Apollo Creed said:

Ko vam prenosi ovo sutra i kad?

19:45 ск, а можда и ртс ако шеф каже да

е

шеф из јајинаца, не терза

Edited by kud u maglu Simoviću

sta fali, šef će da kaže da, mi ćemo da napišemo saopštenje za izrazima najdubljeg divljenja, za prenos tekme i odbranu Kosova i nadljudske napore, to nespavanje, nejedenje, nepijenje i marljiv rad u interesu mira i stabilnosti u regionu

4 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

19:45 ск, а можда и ртс ако шеф каже да

е

шеф из јајинаца, не терза

за сад арена1