gervasius twinkleminkleson Posted October 20, 2018 Posted October 20, 2018 Juventus nije dobio, Piatek nije dao gol.
ArleKino Posted October 21, 2018 Posted October 21, 2018 Lazio danas nastavio po receptu: "Tuci boraniju, puši u derbijima". 2-0 kod Parme, Lazio se solidno napromašivao. Immobile tresnuo penal baš onako seljački, k'o Scholes birvaktile protiv Reala. 4 boda više od Rome usprkos porazu u rimskom derbiju.
goofs Posted October 21, 2018 Posted October 21, 2018 Ne mogu da verujem vise sta ovaj Donaruma radi, izvikano dete, kostao nas je bar 5 poena ove sezone.
goofs Posted October 21, 2018 Posted October 21, 2018 Pa Inter dosta bezidejan u napadu, da nije Ikardija škripalo bi previše. Milan sam dosta više gledao ove godine, danas veza Suso-Bona-Hakan uopšte nije funkcionisala sa Higuainom, sve su kontra radili, kad je trebalo da šutiraju oni dodavali, kad je trebalo da dodaju oni šutaju. Gatuzove izmene su opet bile besmislene, kao da je menjao čisto eto da iskoristi pravo. Na kraju 0:0 bi bio možda i najrealniji rezultat, ali ono šta uradi ovaj na golu je za JSL.
gervasius twinkleminkleson Posted October 22, 2018 Posted October 22, 2018 Meni je utisak neverovatno loš fudbal na obe strane. Ono nije ličilo na derbiNe bih rekao nevjerovatno loš fudbal, ali.. Skoro. Prilično neimpresivne ekipe, s tim što inter ima neki plan, i trenera, Milan ima.. Gattusa. Inter bi trebalo da opet izbori cl jer roma, Lazio i Milan djeluju prilično nestabilno, ali su po meni daleko iza napolija, o juventusu ne vrijedi ni pričati
John Coltrane Posted October 22, 2018 Posted October 22, 2018 Donaruma = SMS , sindrom buduceg transfera.Sent from my iPhone using Tapatalk
gervasius twinkleminkleson Posted October 22, 2018 Posted October 22, 2018 Donnarumma je bas pao, i to nije samo sad. Već godinu dana ima da je napravio korake unazad. Ne bi me čudilo sa ga Reina skine sa gola uskoro, makar na kratko
goofs Posted October 22, 2018 Posted October 22, 2018 Ja vec od prvog kola prizivan Rejnu, bas se unazadio, osim sto ne brani ono sto bi trebalo da brani poceo je i ozbiljno da kiksa, spageti ruke fazon i kao ovo sinoc, lose pozicioniranje na nicijoj zemlji. Da ne pricam o igri nogom koja mu je tiha jeza, a Gatuzo je bas forsira ove sezone.
MiddleClass Posted October 22, 2018 Posted October 22, 2018 Inter odlican u prvo. Na poluvremenu kao da ih je preuzeo Macari ili Gasperini.
Meazza Posted October 22, 2018 Posted October 22, 2018 @goofs Svaka tebi cast kad jos mozes to da gledas, stvarno.
goofs Posted October 22, 2018 Posted October 22, 2018 A jbg, odustao sam bio jednom pa se opet navuko posle Olimpijakosa, sad cu izgleda opet da pauziram Ono sinoc bi bilo ok da je ostalo 0:0, nismo bili bolji, a ni puno losiji, ali posle onakvog zavrsetka...
Recommended Posts