borris_ Posted November 28, 2018 Posted November 28, 2018 Kada ne možeš da navijaš za svoje majstore, navijaj da se prebije protivnički igrač. Tako sam i ja u naletu bijesa, u petom osnovne kada bi velež gubio.
čekmeže Posted November 28, 2018 Posted November 28, 2018 Niko nije bio besan, ja sam se živ ismejao. Ne znam da li je bila odluka na koju se nisu žalili, Verati pogotovu. Kuknjava, valjanje i glumatanje. Zajebali su Real sa Ronaldom.
borris_ Posted November 28, 2018 Posted November 28, 2018 Pa drago mi je da ti je ova utakmica donijela malo radosti. Vjerujem da bi ti dan bio potpun da su skršili Nejmara ali i ovako nije loše.
Mindaugas Žukauskas Posted November 28, 2018 Posted November 28, 2018 Nejmaru prvo treba nalupati par šamara, pa onda kretanje sa centra.
levi Posted November 28, 2018 Posted November 28, 2018 sve više žrtava nasilja u porodici. sad bi samo tukli i šamarali
copkillah Posted November 28, 2018 Posted November 28, 2018 11 minutes ago, borris_ said: Pa drago mi je da ti je ova utakmica donijela malo radosti. Vjerujem da bi ti dan bio potpun da su skršili Nejmara ali i ovako nije loše. Dakle tvrdiš da je sve što Nejmar radi okej i legitimno?
borris_ Posted November 28, 2018 Posted November 28, 2018 Udara protivničke igrače? Vuče za majicu kada mu pobjegne igrač? Gubi vrijeme kada vodi? Pravi poteze za raju? Neke stvari radi ali hajde sada stavi šta je legitimnije među ovim nabrojanim potezima. Ali dobro i ja pizdim kada nas sudije kradu ali ne želim da mu slomljen nogu i ne psujem ga.
copkillah Posted November 28, 2018 Posted November 28, 2018 Just now, borris_ said: Udara protivničke igrače? Vuče za majicu kada mu pobjegne igrač? Gubi vrijeme kada vodi? Pravi poteze za raju? Neke stvari radi ali hajde sada stavi šta je legitimnije među ovim nabrojanim potezima. Ali dobro i ja pizdim kada nas sudije kradu ali ne želim da mu slomljen nogu i ne psujem ga. Pazi, Nejmara gotive samo navijači PSŽ-a, Brazilci i deca do petog razreda osnovne škole. Većina ostalih ga prezire, reklo bi se sa dobrim razlogom. On je kancer fudbala, on predstavlja sve što je pogrešno u modernom fudbalu, koliki god talenat bio i koliko god dobrih poteza imao.
rock bob Posted November 28, 2018 Posted November 28, 2018 51 minutes ago, MiddleClass said: X u Beogradu i pobjeda Liverpula. Ko ide dalje? ako tri tima imaju isti broj bodova pravi se trougao? liv 6 nap 5 psg 5 napoli bolji medj. nisam siguran uopste
borris_ Posted November 28, 2018 Posted November 28, 2018 (edited) PSG ide dalje ako Napoli dadne manje od 3 gola u slučaju da izgubi sa jednim golom razlike i ako izgubi sa vise od jednog gola razlike. Edited November 28, 2018 by borris_
borris_ Posted November 28, 2018 Posted November 28, 2018 3 minutes ago, copkillah said: Pazi, Nejmara gotive samo navijači PSŽ-a, Brazilci i deca do petog razreda osnovne škole. Većina ostalih ga prezire, reklo bi se sa dobrim razlogom. On je kancer fudbala, on predstavlja sve što je pogrešno u modernom fudbalu, koliki god talenat bio i koliko god dobrih poteza imao. Vidim i ti pristanil nasilja u fudbalu Peti razred osnovne...
copkillah Posted November 28, 2018 Posted November 28, 2018 1 minute ago, borris_ said: Vidim i ti pristanil nasilja u fudbalu Peti razred osnovne... Gde sam to tačno pominjao i odobravao nasilje?
Weenie Pooh Posted November 28, 2018 Posted November 28, 2018 22 minutes ago, levi said: sve više žrtava nasilja u porodici. sad bi samo tukli i šamarali Zabrinjavajuće, stvarno
MiddleClass Posted November 28, 2018 Posted November 28, 2018 Ko umjesto Klopa? Ovaj antifudbal zahtjeva reakciju uprave... Nejmarovo driblanje Sacirija je fenomenalno...
borris_ Posted November 28, 2018 Posted November 28, 2018 Stavio sam ti šta se sve vidjelo danas na terenu i pitao šta je legitimnih. Odgovor je Nejmara je kancer fudbala, čuj kancer modernog fudbala. Ostale stvari su šta? Gripa?
Recommended Posts