Mil@n Posted November 28, 2018 Posted November 28, 2018 Jedini veći idioti od Murinja su oni što ga drže u klubu. Čovek je Man Utd bukvalno sveo na nivo sprdnje, i to sa punim pravom. Pošto to što mi igramo, da budžetom koji imamo a pre svega imenom i reputacijom je jednostavno jedan neopisivi blam.
Cash Posted November 28, 2018 Posted November 28, 2018 1 hour ago, ArleKino said: Fellaini osvaja CL šibicaru, mmnj. Felaini ispada od zvezde u osmini finala :kafa:
John Coltrane Posted November 28, 2018 Posted November 28, 2018 U ostalim vestima Bruno Zenesio doktorirao celavog smaraca
Draganče 79 Posted November 28, 2018 Posted November 28, 2018 https://youtu.be/1FtZWfrP7Gs?t=12m54s Koji car
porucnik vasic Posted November 28, 2018 Posted November 28, 2018 2 hours ago, John Coltrane said: U ostalim vestima Bruno Zenesio doktorirao celavog smaraca Тренер по мери.
levi Posted November 28, 2018 Posted November 28, 2018 (edited) šta su ovi ljudi mislili kad su umesto 1 Jardima, mrtvog ozbiljnog lika, namazanog, trofejnog trenera, doveli Tijeria Henria, simpatičnog avanturistu početnika gde im je bila glava, šta su mislili da će da se desi Edited November 28, 2018 by levi
borris_ Posted November 28, 2018 Posted November 28, 2018 10 minutes ago, levi said: šta su ovi ljudi mislili kad su umesto 1 Jardima, mrtvog ozbiljnog lika, namazanog, trofejnog trenera, doveli Tijeria Henria, simpatičnog avanturistu početnika gde im je bila glava, šta su mislili da će da se desi Simpatično si ovi napisao, da ispadne kao pametno. Da si pratio kao što nisi, znao bi da je Jardim sam želio da ode i da su se rastali u najboljim mogućim odnosima.
levi Posted November 28, 2018 Posted November 28, 2018 Just now, borris_ said: Simpatično si ovi napisao, da ispadne kao pametno. Da si pratio kao što nisi, znao bi da je Jardim sam želio da ode i da su se rastali u najboljim mogućim odnosima. možda imaš jezičku ili neku drugu barijeru pa čitaš nešto drugo od onog što piše, ali ja se nisam bavio time kako su se razišli sa Jardimom, nego koga su doveli posle njega. tako da slobodno nastavi da pričaš sam sa sobom, ja se u to vaše ne mešam
Weenie Pooh Posted November 28, 2018 Posted November 28, 2018 PSG počinje sa četvoricom štopera, LFC sa trojicom. Nažalost, jedan Nemac u postavi ima Di Mariju a drugi Milnera
borris_ Posted November 28, 2018 Posted November 28, 2018 (edited) 17 minutes ago, levi said: možda imaš jezičku ili neku drugu barijeru pa čitaš nešto drugo od onog što piše, ali ja se nisam bavio time kako su se razišli sa Jardimom, nego koga su doveli posle njega. tako da slobodno nastavi da pričaš sam sa sobom, ja se u to vaše ne mešam Moguće, obično izbjegavam da čitam tvoje djelo na ovom forumu jer je barem meni neinteresantno. Jardim nije ništa bolje uradio sa ovim timom Monaka. U današnjoj postavci imaš 7 igrača sa manje od 20 godina. Monako trenutno nema ekipu koja može da igra LS ni EL. Ove godine im je cilj da opstanu u Ligue1. Henri tek počinje trenersku karijeru i treba mu dati još vremena. Ali vidim da ima i sveznalice kao ti. Edited November 28, 2018 by borris_
MiddleClass Posted November 28, 2018 Posted November 28, 2018 Ima li taj Monako para? I zasto ne ulaze?
Weenie Pooh Posted November 28, 2018 Posted November 28, 2018 10 minutes ago, MiddleClass said: Ima li taj Monako para? I zasto ne ulaze? Odakle da ulaže, brate Middle, odakle? Znaš ti koliko koštaju nekretnine u Monaku? Prebrzo su rasprodali prilično jaku generaciju, sad valja sačekati da sazri nova pa opet u žetvu™.
borris_ Posted November 28, 2018 Posted November 28, 2018 Nije bio ofsajd. Kada ne bi prodavao onda bi ga sasjekao FFP.
Recommended Posts