bradilko Posted May 8, 2019 Posted May 8, 2019 1 minute ago, crtamOrasi said: Јел има још неког да је прогнозирао пролаз Тотенхема или нико други нема појма о ногомету? moj utisak od početka utakmice da bi teži protivnik l'poolu bio totenhem. ne pratim nešto, samo utisak laika. malo mi je ajax delovao naivno. ovo je najviše kix trenera. imaš svu prednost sveta i onako odigraš drugo poluvreme. jebiga, lepše je zvučalo finale ajax- liverpool ali idu ovi zasluženo. svaka im čast
pasha Posted May 8, 2019 Posted May 8, 2019 Ja sam najavio da bi mogao Tot da prodje jer Ajax losije igra kuci. Mada sam ocekivao prolazak Barse, nisam ocekivao da mogu dve godine u nizu da izgube 3 prednosti. Engleski timovi nenormalno trce i to ne samo kvantitvano vec kvalitativno tipa sprintevi i tempo koji daju. Posebno stiskaju prvih 20-25 minuta svakog poluvremena. Inace je na kraju i Tadic ukopao jer je imao cist odbitak od Lorisa a on je cekao i driblao umesto da naleti i sutne. Ali ovo je velika sreca za Tot.
mrdja Posted May 8, 2019 Posted May 8, 2019 kakva ironija ... Tottenham je prosao grupu zahvaljuci tome sto je Barcelona odmarala sest standardnih igraca u poslednjoj utakmici grupe ... i sada ovi igraju u finalu. Jos gore, Barca se igrala sa Tottenhamom u Londonu (4:2 s lakocom) i u drugoj utakmici sa rezervnim timom vodila 1:0. Onda je Kutinjo pogodio precku, pa stativu u 85. minutu a Lucas Moura iz kontre izjednacio na 1:1. Ni tih 1:1 ne bi bilo dovoljno da senilni trener Intera Spaleti nije rekao svojim igracima da ne pokusavaju napasti PSV jer je verovato da ce rezervni tim Barce pobediti I onda na kraju, gol daju tako sto se igrac koji je usao u 90. minutu okliznuo (Magallan) umesto da pokupi loptu ili bar izblokira pas unapred. Bili su losiji i od Barce i od Intera u grupi, losiji od Sitija, losiji od Ajaksa, ali igrace finale. Izgleda da im bolje ide bez Kejna
MocaVukotic Posted May 8, 2019 Posted May 8, 2019 Koliko ce da trsnu gooneri, posebno ako totnam uzme ls. Chelsea vec ima, pa totnam, jedino arse duva u frulicu.
pasha Posted May 8, 2019 Posted May 8, 2019 1 minute ago, bradilko said: moj utisak od početka utakmice da bi teži protivnik l'poolu bio totenhem. ne pratim nešto, samo utisak laika. malo mi je ajax delovao naivno. ovo je najviše kix trenera. imaš svu prednost sveta i onako odigraš drugo poluvreme. jebiga, lepše je zvučalo finale ajax- liverpool ali idu ovi zasluženo. svaka im čast Tot je tvrdji od Ajax, mada Ajax igra bolje u gostima dok Liverpul dosta zavisi od tribina Enfilda.
Mark Rothko Posted May 8, 2019 Posted May 8, 2019 Provukoše se protiv Sitija, sudija poništi gol u 96. minutu... i sada ovo protiv Ajaksa. Ala ih guraju bogovi fudbala.
189- Posted May 8, 2019 Posted May 8, 2019 5 minutes ago, MocaVukotic said: Koliko ce da trsnu gooneri, posebno ako totnam uzme ls. Chelsea vec ima, pa totnam, jedino arse duva u frulicu. nek ostane samo na chelsea
Mindaugas Žukauskas Posted May 8, 2019 Posted May 8, 2019 Bukvalno sam morao da prebacim ovo nadvikivanje Straje, Drule i Profesora Fudbala. Nego, jel nam živ Arle?
Zed Posted May 8, 2019 Posted May 8, 2019 Mrš u pičku materino govno Totanhamsko. Uništili su svetu jedno pravo finale Ajax - Liverpul. Jebem im mater.
crtamOrasi Posted May 8, 2019 Posted May 8, 2019 Just now, 189- said: nek ostane samo na chelsea Уф, јак -1 на ово.
kud u maglu Simoviću Posted May 8, 2019 Posted May 8, 2019 1 minute ago, Mark Rothko said: Provukoše se protiv Sitija, sudija poništi gol u 96. minutu... i sada ovo protiv Ajaksa. Ala ih guraju bogovi fudbala. s obzirom na politiku sportskog sektora koji propagiraju poslednjih sezona trud se isplatćuje nema potrebe da se krcaju stotine miliona po prelaznom roku
pasha Posted May 8, 2019 Posted May 8, 2019 Pa i Liverpul je isto na guzove prosao grupu LS. Pukli u Beogradu. Poslednji mec protiv Napoli ih je provukao. Ali tek je Tot prosao na guzeve. Nekako su ih svi potcenjivali a oni se onda rastcali, zavisno od faze. Oslabljeni Liverpul je protiv Barse kuci bio prezaljen . Tot u drugom poluvremenu protiv Ajaksa.
ArleKino Posted May 8, 2019 Posted May 8, 2019 12 hours ago, ArleKino said: Ajaxu bi problem večeras mogao biti to što su igrali finale kupa za vikend, nisu imali uobičajeni odmor pred Ligu prvaka, a usto se Tottenhamu vraća Son. 15 minutes ago, crtamOrasi said: Јел има још неког да је прогнозирао пролаз Тотенхема или нико други нема појма о ногомету? Pa eto, bar za dvojku. Čestitke Spursima, igraju do zadnje sekunde i to im se po ko zna koji put isplatilo ove sezone. U finalu, naravno, uz Liverpool.
Recommended Posts