copkillah Posted May 1, 2019 Posted May 1, 2019 Barsina odbrana je mnjeh, Liverpulova je sjajna. Barsa ima jaču sredinu, dok je napad recimo 50-50, ali ako Mesi potpuno poludi onda ide na Barsinu stranu. Recimo da se nadam da je kod Barse došlo malo do zasićenja, Ne verujem da će baš biti 4-4, ali... U stvari apsolutno ništa ne mogu da prognoziram
Miljenko Posted May 1, 2019 Posted May 1, 2019 (edited) U odnosu na proslu sezonu, Barsa igra dosta bolje. Ja sam propustio samo 2-3 tekme i utisak je povoljan. U gostima to jeste cesto previse oprezno, ali su rezultati tu. Nadam se da ce Dembele startovati, prevara iz Brazila moze slobodno nazad na Ostrvo. Edited May 1, 2019 by Miljenko
Meazza Posted May 1, 2019 Posted May 1, 2019 1 hour ago, crtamOrasi said: Само да базен не узме, најозбиљније ћу навијати за кепеце први пут после ко зна колико времена. Не бих могао да поднесем да Енглези нешто узму. Isto i kod mene, samo nije bas da ne bih mogao da podnesem. Manje-vise sam ravnodusan. Uglavnom uvek protiv Engleza.
John Coltrane Posted May 1, 2019 Posted May 1, 2019 Ja sam uvek kontra secesionistickih pimplera (osim kad igraju protiv Reala, Real mi je odurniji i od Barse). Tako da veceras puna podrska Liveu pa da ih Ajax nakanta u finalu.
Ratamahatta Posted May 1, 2019 Posted May 1, 2019 Mislim da je Barsa jaca, ali nisam siguran da ce proci. Nekako mi zaista ovaj baskijski Bekvalac ne uliva poverenje, slicno kao kad je Tata Martino bio trener, nije to ona Barselona od koje se jajca tresu. Anyway, navijacu protiv bilo koga od ova dva u finalu.
renne Posted May 1, 2019 Author Posted May 1, 2019 Uvek protiv barse, čak i da je siti sa druge strane
Lancia Posted May 1, 2019 Posted May 1, 2019 13 minutes ago, renne said: Uvek protiv barse, čak i da je siti sa druge strane Pih, nikakav si Junajtedovac Just now, Filozof manijak said: Visca Barça! (čisto radi ravnoteže na topiću ) Ajd' jednom i ti da ubodes btw, Valverde se definitivno usro od bazendzija, ne samo da igraju Kutinjo i Serdji Roberto, vec i Vidal umesto Artura.
radisa Posted May 1, 2019 Posted May 1, 2019 Ipak bez Firminha... WInjaldum na levom krilu, ako bude 4-3-3, kao što piše u najavi... Ja ipak očekujem 4-4-2 u nekom kvazidijamantu, sa ovakvom postavom...
JohnnyD Posted May 1, 2019 Posted May 1, 2019 (edited) Kakav bunker, sa 2 napadaca? Firmino je i bio pod znakom pitanja. Henderson je izvisio zbog toga a uleteo ofanzivniji Milner. Edited May 1, 2019 by JohnnyD
Bogotac Posted May 1, 2019 Posted May 1, 2019 Bunker,Wajnaldum da cuva Mesija,striktno,Firmino je inace spreman za utakmicu.Milner je bas ofanzivan u pm.
radnik Posted May 1, 2019 Posted May 1, 2019 Middle zna, stvarno nema Firmina Mane i Salah tu, Wijnaldum, Milner, Fabinho i Keita, odbrana standardno. Da, malo defanzivnije, ja ocekivao Origija.
John Coltrane Posted May 1, 2019 Posted May 1, 2019 Hoce li se saznati sta se krije iza Shacirijevog sedenja na klupi? Vidal umesto Artura, ostalo sve kao i obicno kod Barse.
Recommended Posts