pasha Posted April 30, 2019 Posted April 30, 2019 Trebao je Ajaks ovo ubedljivije da pobedi a mogli su. Nece im biti lako u Amsterdamu jer ce Tot biti jaci. Ovi koji su danas igrali za Tot nisu mogli po zemlji nista da naprave. Sve sto su napravili su bili prekidi pa glavom pokusaj. Nece biti tako u Amsterdamu.
pasha Posted April 30, 2019 Posted April 30, 2019 1 minute ago, John Coltrane said: Budite pravedni prema Totteu, ipak su bez Kejna i Sona. Ajax odigrao perfektno, rani gol kao hladan tus, posle toga kontrapresing da se lopta otera od svog gola i u drugom totalno umrtvljen mec, pa i tako su mogli do drugog gola (Neresova stativa). Protiv Juvea i Reala im je trebala lucidnost, brza kontra, magija, inspiracija pojedinca - u ovoj fazi je i kalkulisanje dobo doslo, preveliki ulog je u pitanju. U drugom poluvremenu je Tot odlicno krenuo, pritisako je oko 25 minuta drugog poluvremena ali onda se izduvali. Prvih 20-25 minuta Ajaksa u prvom poluvrmenu su bili poezija.
Meazza Posted April 30, 2019 Posted April 30, 2019 57 minutes ago, crtamOrasi said: мислио сам да добијају ово рутински Which is totally beyond me.
crtamOrasi Posted April 30, 2019 Posted April 30, 2019 35 minutes ago, Meazza said: Which is totally beyond me. Па кад сам глуп, јбг
MiddleClass Posted May 1, 2019 Posted May 1, 2019 Ko ce umjesto Firmina veceras? Djerdjan ili Staridz?
copkillah Posted May 1, 2019 Posted May 1, 2019 32 minutes ago, MiddleClass said: Ko ce umjesto Firmina veceras? Djerdjan ili Staridz? Firmino će da igra, juče je normalno trenirao.
Lancia Posted May 1, 2019 Posted May 1, 2019 jel primio Liverpul ove godine 3 gola na jednoj uakmici¿ Pitam za Mesija.
Lancia Posted May 1, 2019 Posted May 1, 2019 4 minutes ago, radisa said: Jel primila Barca? Pitam za Ter Stegena... Ih, pitas za Svabu, nemate napadace, pa treba on da zabije sebi hat trick¿
triple_nippled Posted May 1, 2019 Posted May 1, 2019 Veceras laganih 5 komada ima da popije lpool. Ocekujem istu utakmicu kao sto su odigrali u Napulju, samo sa mnogo efikasnijim domacinom .
radisa Posted May 1, 2019 Posted May 1, 2019 Pitam da znam jel' ce prvi put ove sezone da 3 puta vadi iz mreže...:fantom: Inače, garant ce biti neka smor tekma, 1:0 za nekog ili 0:0... :(
Lancia Posted May 1, 2019 Posted May 1, 2019 Just now, radisa said: Pitam da znam jel' ce prvi put ove sezone da 3 puta vadi iz mreže...:fantom: Inače, garant ce biti neka smor tekma, 1:0 za nekog ili 0:0... :( pupu, baksuze realno ako cmoljka od Valverdea umesto Dembelea i Semeda stavi u tim Kutinja i Serdji Roberta, imacemo sranjce od tekme.
Recommended Posts