Pokojni Ruxin Posted April 18, 2019 Posted April 18, 2019 ne govorim ja ništa, samo nek stoji istine radi. pa nek zaključuje ko šta hoće.
Baldrick S. Posted April 18, 2019 Posted April 18, 2019 5 hours ago, Pokojni Ruxin said: Pepovi najveći trenerski neuspesi su što je sa bajernom i sitijem dobacivao samo do polufinala lš 5 hours ago, Pokojni Ruxin said: Ali ti priznajem da 500 milki i 4 godine kasnije Meni u stvari nekako zao kad neko ko navija za Manchester city pocne da prica o parama i ko je koliko potrosio.
radnik Posted April 18, 2019 Posted April 18, 2019 3 hours ago, Pokojni Ruxin said: Mislim da malo preteruješ, ima samo 1288 dana kako klop bezuspešno pokušava da ponovi rodžersov rezultat #facts Jos bod iz 4 meca, a onda ....
copkillah Posted April 18, 2019 Posted April 18, 2019 28 minutes ago, Zlurad said: Meni u stvari nekako zao kad neko ko navija za Manchester city pocne da prica o parama i ko je koliko potrosio. Ne navija stvarno, samo forsira koncept
reginald Posted April 18, 2019 Posted April 18, 2019 Liverpool i City su bar nesto postigli s tim parama. Uostalom 500 miliona nije točan podatak za Liverpool. Na transferima su u minusu oko 200 miliona eura. United je u zadnjih 5 godina u minusu 550 miliona eura, osvojili EL, bili drugi u PL, a danas su nigdje.
ArleKino Posted April 18, 2019 Posted April 18, 2019 8 hours ago, Cash said: U finalu češ navijati za Tadića. I gde je sad zemo Arle koji se mi je smejao kad sam rekao da ce Tadić igrati u polufinalu Svaka čast. Mada, polufinale u kojem igraju Spursi i nije neko polufinale, al' hajd'...
Zico Posted April 19, 2019 Posted April 19, 2019 Quote There's a lot to live up to, however, because the last time the two European giants met in a European semi-final, kick-off at the Nou Camp in the first leg was delayed by 10 minutes due to Eastenders - specifically the culmination of the 'Who shot Phil Mitchell?' storyline. The BBC had the rights for live coverage of the game at the time and were somehow able to convince UEFA to push back kick-off so that the viewers would find out who the perpetrator was in a 40 minute episode.
John Coltrane Posted April 19, 2019 Posted April 19, 2019 17 hours ago, reginald said: Liverpool i City su bar nesto postigli s tim parama. Uostalom 500 miliona nije točan podatak za Liverpool. Na transferima su u minusu oko 200 miliona eura. United je u zadnjih 5 godina u minusu 550 miliona eura, osvojili EL, bili drugi u PL, a danas su nigdje. A sta je osvojio postigao Liverpul, tacno?
copkillah Posted April 19, 2019 Posted April 19, 2019 1 hour ago, John Coltrane said: A sta je osvojio postigao Liverpul, tacno? i treba vasiqi da te zajebava
John Coltrane Posted April 19, 2019 Posted April 19, 2019 54 minutes ago, copkillah said: i treba vasiqi da te zajebava Prati radnju fabule™, ne smaraj.
reginald Posted April 19, 2019 Posted April 19, 2019 1 hour ago, John Coltrane said: A sta je osvojio postigao Liverpul, tacno? Osvojili nisu ništa, ali su igrali dva europska finala. Ove godine i da ništa ne osvoje učinili su prvenstvo neizvjesnim do kraja. Mislim da bi mogli uzeti LP, ali ne navijam za njih. Volio bih da osvoje Ajax ili Tottenham.
Recommended Posts