Jump to content
IGNORED

Liga šampiona 18/19

renne

Šampion?  

46 members have voted

1. 1. Ko će uzeti ušatog(tm)?

• Tottenham
    • Liverpool
    • Baš me briga, gledaću samo po navici
    • Ne samo da me je baš briga, nego ne mogu ni da gledam, koliko me baš briga ko će pobedti

This poll is closed to new votes

• Please sign in or register to vote in this poll.
  • Poll closed on 06/01/19 at 20:30

Recommended Posts

Posted

Zvezda dobila najkrvolocnije ekipe..ok, mozda ne PSG iz prvog sesira, ali su Liverpul i Napoli najveci krvoloci bili u svojim sesirima.

• Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Weenie Pooh

384

• John Coltrane

299

• renne

256

• radisa

232

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

sto neko rece, od ponudjenih psg najvise voli da guzi sirotinju...

Posted

Najgora stvar za Zvezdu je što su ove tri ekipe baš seljačke - trpaju koliko god mogu. Lako je zamisliti Neymara kako otima penal Cavaniju na 6-0.

Posted (edited)

Kakav sam hipster, nisam znao ni da je danas žreb ni da je Zvezda uopšte u konkurenciji :isuse: 

Šta se to pominju nekakve utakmice bez publike, neće valjda to baš da zapadne kad bude gostovao LFC? :unsure: 

Edited by Weenie Pooh
Posted

nece ne brini, igrace sa publikom, osim ako se ne napravi sranje na prvoj.

Posted
1 minute ago, Weenie Pooh said:

Kakav sam hipster, nisam znao ni da je danas žreb ni da je Zvezda uopšte u konkurenciji :isuse: 

Šta se to pominju nekakve utakmice bez publike, neće valjda to baš da zapadne kad bude gostovao LFC? :unsure: 

Preinačeno je, Diogene, publika se vraća na stadion.

Posted
12 minutes ago, Weenie Pooh said:

ne, al postoji realna opasnost da do suspenzije dodje posle tog gostovanja...

Posted

Mislis kad ga metne Saciri pa poleti :D  mozda bude taj mec treci u grupi, pa ko ga sisa

Posted

Atraktivna sva tri protivnika i to je super, bice frka za prolaz dalje tu, Zvezda sta otkine super je

Posted

Odlicna grupa. Dolazi vam Mo veliki i Mbape mali. Ko bude gledao uživo pamtiće to do kraja zivota. Uzivajte :)

Posted

Ja bi uzivao uz Napoli i Liverpul, mada ne ovaj Saciritov :D

Posted

Najgore što će u ovoj grupi svaki gol biti važan.E moj Borjane,saučešće

Posted

Odlična grupa, za neutralnog posmatrača... A za nas, jebiga... Možda je u neku ruku i bolje ovako, pošto nam niko ne daje ni promil šanse...

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

Posted
4 hours ago, pasha said:

A Steaua koja je uzela KES 1986 i 1989 igrala finale KES-a nije bila uspesna?

Dinamo Kijev nikada nije dosao do finala KES.

Sa istoka su do finala KES dosli: Partizan, CZ(osvojila), Steaua(osvojila i jos jedno finale) i Panatenaikos(ako se moze gledati kao istok)

Ne radi se o uspesnosti danas vec mapa pokazuje da pola Evrope prakticno nema predstavnika u najjacem fudbalskom takmicenju.

Стеауа је била инцидент. Као ЈСДП и Панатанаикос. Не стално у осам екипа КЕШ-а као Звезда.  Карта је збиља као да је рађена и половином седамдесетих...

Posted
1 hour ago, porucnik vasic said:

Стеауа је била инцидент. Као ЈСДП и Панатанаикос. Не стално у осам екипа КЕШ-а као Звезда.  Карта је збиља као да је рађена и половином седамдесетих...

Još si pijan od sinoć :lol:

Steaua i vi ste i razlog što gledamo Ligu šampiona takva kakva je danas.