Ivo Petović Posted November 7, 2018 Posted November 7, 2018 (edited) Čović je uneo nervozu u redove Ulma, u krajnjoj liniji, sačuvao je loptu ...Kakva jada, nema reči Mali debeli sam pod košem vraća na trojku...Jbt... Edited November 7, 2018 by Ivo Petović
nautilus Posted November 7, 2018 Posted November 7, 2018 jes vala, timu cija je ambicija da dogura bar do polufinala evrokupa je bitno da izgubi sa 14 umesto sa 15 razlike.
booyaka Posted November 7, 2018 Posted November 7, 2018 jes vala, timu cija je ambicija da dogura bar do polufinala evrokupa je bitno da izgubi sa 14 umesto sa 15 razlike.U ovoj fazi takmičenja jeste.
nautilus Posted November 7, 2018 Posted November 7, 2018 jos kad bi nam se poklopili i ostali rezultati, sta kaze matematika? edit: Regland nije veceras igrao odbranu a rezerva mu je Covic kome bih i ja pobegao ovako sakat. I tu se prica zavrsava. Kad god smo pravili nekakve serije dobrih napada, uglavnom preko Dobrica, oni su nas zatrpavali na suprotnoj strani terena jer odbrana nije postojala. Odzo se povredio, Cirbes je odigrao ocajno pa smo krenuli da igramo sa Risticem ili cak da guramo neki small ball varijantu. Lazic je opet u mesarskoj fazi, Faje los bez dobrog pleja. Kos smo ocajno gradili i uhvatili su nam tonu lopti ili su nam ispadale iz ruku. Vec drugi ili treci put nemamo resenje na jaku odbranu protivnika. I sa Monakom smo se uzasno mucili samo sto je tada Reglanda islo. Pod hitno naci zamenu za Covica jer do kraja sezone ovo je katastrofa u najavi.
booyaka Posted November 7, 2018 Posted November 7, 2018 Kaže da pobedama u preostala 4 kola obezbeđujemo prvo mesto u grupi.
Блок_64 Posted November 7, 2018 Posted November 7, 2018 2 hours ago, Ivo Petović said: Čović je uneo nervozu u redove Ulma, u krajnjoj liniji, sačuvao je loptu ...Kakva jada, nema reči Mali debeli sam pod košem vraća na trojku...Jbt... Више је унео нервозу код свих нас али ајде да верујемо коментаторима.
booyaka Posted November 8, 2018 Posted November 8, 2018 On the bright side, Jovanović u Trentu jako lepo napreduje, sa pravim pristupom igri i viđen je za povratak naredne sezone.
MiddleClass Posted November 8, 2018 Posted November 8, 2018 Jovanovic i Stimac centarski par za narednu sezonu u EL.
Micko8 Posted November 8, 2018 Posted November 8, 2018 (edited) Ristic je mnogo talentovaniji centar od Jovanovica a cini mi se da se i on nece zadrzati dugo u klubu, nema vremena za cekanje kod Covica , osim kada je rodjeni sin u pitanju Edited November 8, 2018 by Micko8
Cane Vukic Prebranac Posted November 8, 2018 Posted November 8, 2018 13 hours ago, booyaka said: On the bright side, Jovanović u Trentu jako lepo napreduje, sa pravim pristupom igri i viđen je za povratak naredne sezone.
Recommended Posts