Jump to content
IGNORED

KK Crvena Zvezda 2018/19

Ros

Recommended Posts

Posted

jankovicu su kasnile plate i iskoristio je opciju za raskid. to sto mu je na kraju sve placeno, nema veze. u trenutku kada je trazio raskid mu se dugovalo. sve ostalo su coviceve lazi i pokusaj muljanja preko arbitraze KSSa. coviceve gluposti  i maltretiranja koje je jankovic trpio su nas kostale obestecenja. nema jankovic sekunde krivice u ovom haosu, a posebno je jadno sto iste one budale sto su krive za njegov odlazak sada spinuju u pricu o safetu i slicne budalastine. zajebi to zlo.

a ovaj klinac za koga su do juce culi samo oni retki koji prate mladje kategorije je sada, maltene, novi luka doncic, samo zato sto je iz partizana presao kod nas.

• Replies 6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• renne

467

• harper lee

412

• Apollo Creed

292

• Shaq

280

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Eee, mi da doguramo do nivoa Jovića, nekog od tih klinaca, pa da pevamo :laugh:

A pod mi, mislim na srpsku košarku.

Meni je Uskoković izgledao fino prošle godine, i u FMPu i na under turniru, al sjeba ga povreda

Posted

van svakog racionalnog shvatanja mi je da nekom ko je pogledao 2 kosarske utakmice i zivotu, treba da se objasnjava problematika slucaja u vezi sa beskorisnim midjitom kao i da se neko iscudjava dal je moguce da neko moze da usere utakmicu za 3 minuta..

prvo, u fizickom smislu je katastrofa, nizak, kratke ruke, masan bez i jednog misica, sporiji od npr lalica koji je visi od njega 40 cm i tezi jedno 60kg..

u kosarkaskom smislu, glup ko qrtaz, nema hertza, a ovo sto igra u napadu, moze i random navijac sa tribine koji nije takao loptu jedno 5+ godina…

problem mu je i da prenese loptu preko pola, a o organizaciji napada aka tapkam loptu 15 sekundi, pa dodam saigracu na metar udaljenosti da sutira preko ruke sa 7m, sta reci..

to sto svaku 3 utakmicu skupi kao par asista, prvenstveno sto baca la-upove oju, moze i sasa matic…

a sto je najcrnje, i tu je katastrofa, iako ulazi na +20 i igra protiv boranija ekipa, nema pozitivan index…

tek da ne govorim, sto u odbrani po dva nasa igraca moraju da ga krpe™, sto otvara masu prostora protivnicima, al to obican svet™ mozda dosad nije primetio posto smo i igrali sa chupa chups protivnicima..

ali ni to nije sve, zbog njegovih 5-10 black out minuta na svakoj utakmici, svaku utakmicu van 12 mora biti davidovac/dobric..  

ali ima jos, cak ni pare nisu problem, i bez para i nekog novog pleja, mi imamo 3 igraca za tu poziciju korisnija od njega radanov/nenadic/davidovac.. ali zbog  govanceta,  od njih troje + dobric, dvojica moraju biti van 12..

ili sto bi se reklo, long story short, jedan raspali vrabac koji nema nike veze sa kecom, bi bio korisniji od govanceta..

o sinocnjem porazu kao porazu, koga boli pisa..

najnebitniji poraz u sezoni, gubili bi i bez govanceta, nemoguce je sve dobiti, ali sa njim mi u svaku utakmicu ulazimo sa jednom vezanom nogom, a zbog cega?!

Zbog dva sujetna i neizivljena idiota… nek mu tata kupi kafic, i nek covek uziva sa porodicom umesto sto pokusava da glumi kao zivot  nekog kosarkasa i da jede dzigericu stotinama hiljada ljubitelja crveno bele boje. :coffee:

Posted

Super post, jedino što si nekako zaboravio da spomeneš i legendu grčke košarke na klupi.

Ako se već sere po Čovićima neka i ovaj primi svoju kofu govana.

Posted
1 hour ago, Apollo Creed said:

Super post, jedino što si nekako zaboravio da spomeneš i legendu grčke košarke na klupi.

Mislis na Perperogulua? Covek je odigrao dve lose utakmice zaredom, pre toga je bio jedan od najboljih igraca tima i na par utakmica nam je odrzao vodu iznad glave. Smesno je stavljati njega i ovog rekreativca, koji od kosarke ima samo zelju da je igra iako ne ume, u istu recenicu. Svaki igrac na svetu ume da podbaci, Filip Covic je podbacaj himself.

Posted (edited)

Alimpije 2.0

Edited by MiddleClass
Posted

Tomić pristajanjem na Kepeca sam sebi sere u usta.

Posted
30 minutes ago, Joe D said:

Misli na Tomica.

Tomic je odlican trener, nije mi palo na pamet da to neko moze da spori.

Posted
Just now, harper said:

Tomic je odlican trener, nije mi palo na pamet da to neko moze da spori.

Ako je odličan trener-šta će mu Čović u timu?

Posted

bio je i kariju filip u timu, valjda necemo raspravljati da li je i on dobar trener.

Posted
1 minute ago, Apollo Creed said:

Ako je odličan trener-šta će mu Čović u timu?

Nemam pojma. Govorim o strucnom aspektu, ne znam sta se desava u klubu i kakve aranzmane je Tomic pravio sa Covicem. Ako je verovati nekim pricama mi nemamo para da zakrpimo ni ovaj roster, kamoli da dovedemo nekog ozbiljnijeg igraca. Bode to oci i meni, pisao sam sto puta, ali ko zna sta je razlog zbog toga sto je retard u ekipi.

Posted

Razlog je "ja sam gazda, mogu da radim šta hoću"

Posted
2 hours ago, Apollo Creed said:

mozda sam ga preskocio ovde, al pogledaj unazad nekoliko strana, videces da sam svaku utakmicu i njega prozivao..

on je za mene kvazi trener, jer svako ko dopusta tatinog sina u rosteru, ne moze se nazvati trenerom...

a dal ima potencijala da postane ozbiljan trener, to je vec druga tema, al jednostavno pristajanje na tatinog sina u rosteru, koji apsolutno nema nikakav kvalitet, automatski ga diskvalifijuje od naziva trener in my eyes.. :coffee:

Posted
7 minutes ago, harper said:

Nemam pojma. Govorim o strucnom aspektu, ne znam sta se desava u klubu i kakve aranzmane je Tomic pravio sa Covicem. Ako je verovati nekim pricama mi nemamo para da zakrpimo ni ovaj roster, kamoli da dovedemo nekog ozbiljnijeg igraca. Bode to oci i meni, pisao sam sto puta, ali ko zna sta je razlog zbog toga sto je retard u ekipi.

ali ko zna sta je razlog zbog toga sto je retard u ekipi.:laugh:

Budimo ozbiljni.

Suština je da se ovde danima i nedeljama istovaruju kofe govana po Čoviću jr., dok je pak Tomić odličan trener. Ako već ne znamo razlog što je Čović u 12, zasigurno znamo razlog ko je jedini zaslužan za to da isti dobija xy minuta na parketu.

5 minutes ago, Shaq said:

mozda sam ga preskocio ovde, al pogledaj unazad nekoliko strana, videces da sam svaku utakmicu i njega prozivao..

on je za mene kvazi trener, jer svako ko dopusta tatinog sina u rosteru, ne moze se nazvati trenerom...

a dal ima potencijala da postane ozbiljan trener, to je vec druga tema, al jednostavno pristajanje na tatinog sina u rosteru, koji apsolutno nema nikakav kvalitet, automatski ga diskvalifijuje od naziva trener in my eyes.. :coffee:

Ok, ovo je već daleko bolje.:fantom:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...